Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Na wypadek kradzieży warto zainstalować w aucie urządzenie śledzące, które pozwoli odnaleźć sprawcę"

Wystarczy żeby tą gre kupić, zostawie fajną furę, poczekam aż ktoś ukradnie, znajde tą osobe - wsadze do bagażnika i utopie.

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy żeby tą gre kupić, zostawie fajną furę, poczekam aż ktoś ukradnie, znajde tą osobe - wsadze do bagażnika i utopie.

en235.jpg

You have some serious issues.

Ja tam zostawie wczesniej bombe w tym samochodzie, pewnie bedzie trzeba naprawic, ale warto bedzie :woot:.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Wszelki Lady Gagi i inne Timbelandy czy np. Toto - Africa

Gaga > Toto

Człowieku, zachowujesz się, jakbyś wygłaszał tutaj fakty, a nie tylko swoją opinię. Ludzie serio lubią różne rzeczy.

Dobra przyznaję, zestawiając danych muzyków popełniam opinię i to czysto subiektywną, ale nawet biorąc pod uwagę że jestem subiektywny, łatwo możemy wykazać który okres był zwyczajnie bogatszy i lepszy; 
Ile charakterystycznych i odmiennych gatunków muzyki powstało w latach 1970-2000, a ile teraz?
Jak bardzo rozwinęło się brzmienie (syntezatory, bity, przetworniki do gitar elektrycznych) kiedy 90% zostało już opracowane do końca XX w.? 
Ilu z artystów tamtego okresu którzy mieli coś do powiedzenia rozmieniło się na drobne i lajki na FB? 
Ilu nowych wykonawców powiela stare wzorce muzyczne, ubrań i zachowań itp.? (np. Gaga) 

"Dawniej" było lepiej niz "dziś" ponieważ ciężko wymyślić dziś coś zupełnie nowego i dlatego przyznaję, być może niesprawiedliwe jest stawianie tych 2 okresów. Inna sprawa że osty z GTA VC oraz SA faktycznie miały taką przewagę że korzystały z utworów, które od dawna znamy i lubimy, a GTA 3-5 mają tu pod górkę.   

Opublikowano

No i cos mnie wczoraj w nocy po(pipi)alo, bo kupilem kolekcjonerke :/ jak muve nawali to sie zdenerwuje. Nie wiem co mnie podkusilo. Rano sie obudzilem i pierwsze co pomyslalem :(pipi)a co ja zrobilem xd

Ta czapeczke to normalny czlowiek ponosi, czy tylko do szerokich spodni pasuje i daszek zawsze bedzie prosty?

Serio pytam.

Opublikowano

Nagniesz odpowiednio i będzie git. Ja na razie nie mam problemu z zakupem kolekcjonerek. Odizolowałem się od pudełkowych wersji kompletnie. Obecnie na PS3 mam prawie, że wszystkie gry z Plusa (oczywiście sporo pokasowanych bo gram w to co mnie interesuje - reszta w historii) dodatkowo gry z cyfrowej dystrybucji. Dla mnie to wygoda kompletna. Nawet nie muszę wstawać i mieszać płytami. Zdaje się, że loadingi szybciej wchodzą. GTA V przybywaj.

Opublikowano (edytowane)

@MichAelis - nie nagniesz tego daszka bo one są plastikowe, Ale spoko, jak będziesz sprzedawał po normalnej cenie (120 - 150 zł) to odkupię od Ciebie. Jak nie to pogonisz z zyskiem na e-bazarku i też wyjdziesz na swoje, nawet lepiej, niż biorąc edycję specjalną. Ewent. ściągnij jakieś rapsy i zostań miłośnikiem hip-hopu, masz na to 3 tygodnie.

Edytowane przez ShtaS
Opublikowano

No i dobrze. Przy premierze GTA IV pamiętam liczniki na GameTrailers, już 7 dni przed odliczali czas pozostały do ukazania się recenzji. To samo IGN i GameSpot. Recenzje ukazały sie długo przed premiera, potem YouTube zalewały filmiki z gameplayu. Przy The Last Of Us też było podobnie, embargo bardzo długo przed premiera wygasało i dlatego w dzień premiery było wszystko wiadomo - czy gra spełniła oczekiwania, jak duża jest, jak z frameratem i grafiką etc. Piractwa się nie zwalczy, ludzie dają duże pieniądze za wyniesienie kopii gry z tłoczni, a ja mimo że grę kupię oryginalną to bardzo jestem z tego zadowolony, że innym chce się ryzykować. Gó.wno mnie to obchodzi, że piraci pograją wcześniej niż ja, pracownicy Empiku/MM tez pewnie pograją kilka dni wcześniej niż ja, przynajmniej będę wiedział jak dobrze te 200 zł jest wydane w ciemno. 

Opublikowano

1239739_518067188262724_861016193_n.jpg

Cos czuje ze gra wycieknie szybciej niz nam sie wydaje :)

Primo: foto stare, ma już kilka dni. 

Po drugie primo: gierka w tłoczni, olo nad olo. Kto by się spodziewał?

Opublikowano

I tak uwazam ze w tym tygodniu zobaczymy gameplay, nie bez powodu Sony wycofalo mozliwosc sciagniecia gry, musiala to byc kompletna gra.

No chyba ze chodzilo im o soundtracka czy reklamy w grze zawarte.

A co ja zrobie jak uruchomie GTA? Rozegram pare misji.

Opublikowano

No i cos mnie wczoraj w nocy po(pipi)alo, bo kupilem kolekcjonerke :confused: jak muve nawali to sie zdenerwuje. Nie wiem co mnie podkusilo. Rano sie obudzilem i pierwsze co pomyslalem :(pipi) co ja zrobilem xd

Ta czapeczke to normalny czlowiek ponosi, czy tylko do szerokich spodni pasuje i daszek zawsze bedzie prosty?

Serio pytam.

Normalny też ponosi, ja noszę, ale z daszkiem do tyłu :P

Opublikowano

I tak uwazam ze w tym tygodniu zobaczymy gameplay, nie bez powodu Sony wycofalo mozliwosc sciagniecia gry, musiala to byc kompletna gra.

To była pełna wersja, tyle że do niej zagrania potrzeba specjalnego klucza, który zostanie udostępniony w dniu premiery gry. Bez tego klucza można jedynie bawić się plikami gry -> stąd wszelkie przecieki dotyczące fabuły gry. 

Opublikowano

To była pełna wersja, tyle że do niej zagrania potrzeba specjalnego klucza, który zostanie udostępniony w dniu premiery gry. Bez tego klucza można jedynie bawić się plikami gry -> stąd wszelkie przecieki dotyczące fabuły gry.

Chyba nie doceniasz hakerów...
Opublikowano

Ej znawcy, te foto to obalony fejk. Zresztą jak ktoś ogarnięty dobierze się do płytki (a nie pre-loada) to grę odpali bez problemu, po prostu wyciągnie klucz licencyjny i będzie mógł odpalić nawet wspomnianego pre-loada. Tak, wersja z psn zawiera pełną wersję gry.

Póki co gry jeszcze nikt nie odpalił (albo się nie pochwalił w sieci :P)

Opublikowano

pracownicy Empiku/MM tez pewnie pograją kilka dni wcześniej niż ja

Na to nie ma zbyt dużych szans no chyba, że chce się wylecieć z roboty.

Opublikowano (edytowane)

Gdzieś czytałem, że złamanie tego 128 bitowego klucza AES zajęłoby "troszkę" więcej czasu niż mamy do premiery. Nie ma sensu.

Edytowane przez Texz
Opublikowano

Jak choćby haker Bonzo  :woot:

http://www.youtube.com/watch?v=n6kUHM4jmqE

Gość Orzeszek
Opublikowano

Pamietam ze gta 4 jak jeszcze robilem w empiku przyszlo dzien wczesniej ale poznym popoludniem. Sprzedawac nie mozna bylo za (pipi)a, ale jak sie zakombinowalo to mozna bylo grac wczesniej(pracownik).

ja mialem killzona 3 chyba tydzien przed premiera to samo uncharted 3 i nie wiem co to za mit o banach za odpalenie gry wczraniej