Gość _Be_ Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Pamietam ze gta 4 jak jeszcze robilem w empiku przyszlo dzien wczesniej ale poznym popoludniem. Sprzedawac nie mozna bylo za (pipi)a, ale jak sie zakombinowalo to mozna bylo grac wczesniej(pracownik). Teraz za takie rzeczy dają nagany i 80% pensji ucinają więc gra niewarta świeczki : ] Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Pamietam ze gta 4 jak jeszcze robilem w empiku przyszlo dzien wczesniej ale poznym popoludniem. Sprzedawac nie mozna bylo za (pipi)a, ale jak sie zakombinowalo to mozna bylo grac wczesniej(pracownik). Teraz za takie rzeczy dają nagany i 80% pensji ucinają więc gra niewarta świeczki : ] Takich sklepów jak EMPIK na całym świecie są tysiące. Zawsze istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że ktoś coś wyniesie, niezależnie od okoliczności. Ludzie kradli, kradną i będą kraść. Cytuj
walek 96 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Ja nie wiem czy zlozyc pre-oreder'a Jak bym mial pewnosc, ze ta gra wyglada tak jak w prezentowanych filmikch, to od razu bym ja kupil. Poczekam az pojawia sie pierwsze recki, czy jakies leak video. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Pamietam ze gta 4 jak jeszcze robilem w empiku przyszlo dzien wczesniej ale poznym popoludniem. Sprzedawac nie mozna bylo za (pipi)a, ale jak sie zakombinowalo to mozna bylo grac wczesniej(pracownik). Teraz za takie rzeczy dają nagany i 80% pensji ucinają więc gra niewarta świeczki : ] Takich sklepów jak EMPIK na całym świecie są tysiące. Zawsze istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że ktoś coś wyniesie, niezależnie od okoliczności. Ludzie kradli, kradną i będą kraść. Ale ja nie mówie o kradzieży tylko o przypadku jak jesteś pracownikiem emipku i dostajesz grę wcześniej do sklepu lecz nadal nie możesz jej odpalić sobie bo grozą w/w konsekwencje. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Przecież ZAWSZE sklepy sprzedają wcześniej. Nie są to Empiki w Polsce czy gamestopy w USA, ale właśnie za oceanem wiele takich mniejszych sklepików łamie zasady i sprzedaje nawet tydzień lub dwa wcześniej. Sam miałem Halo Reach przed premierą, a na polygamii jeden gostek sweg czasu chwalił się, że Black Opsa 2 dostanie tydzień przed oficjalną premierą. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Chyba nie doceniasz hakerów... Gdzieś czytałem, że złamanie tego 128 bitowego klucza AES zajęłoby "troszkę" więcej czasu niż mamy do premiery. Nie ma sensu. Nie takie rzeczy robili Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Może ktoś chce sprzedać czapkę z kolekcjonerki? 1 Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 (edytowane) Może ja, ale zdecyduję dopiero jak ją dostanę Edytowane 27 sierpnia 2013 przez MrNorbi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Heh, w miejscowym małym sklepie z grami będę mógł niby kupić w dniu premiery za 217 zł. Spytałem się, czy dałoby radę już w poniedziałek odebrać, ale pan powiedział, że pewnie embargo będzie. i tak się tam przejdę 16ego xd Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Mam nadziej, że w MM będzie taniej. A wcześniej niż 17-ego to praktycznie pewne XD Każdy tytuł z MM jaki kupiłem miałem przynajmniej dzień przed premierą. Dead Island było 3 dni wcześniej Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 (edytowane) Pamietam, ze Reacha i Gearsy 3 dalo sie az 3 dni przed premiera dostac. Wydaje mi sie, ze z V nie ma co na to liczyc, jeden dzien to max. Edytowane 27 sierpnia 2013 przez ssxx1 Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 (edytowane) Przecież ZAWSZE sklepy sprzedają wcześniej. Nie są to Empiki w Polsce czy gamestopy w USA, ale właśnie za oceanem wiele takich mniejszych sklepików łamie zasady i sprzedaje nawet tydzień lub dwa wcześniej. Sam miałem Halo Reach przed premierą, a na polygamii jeden gostek sweg czasu chwalił się, że Black Opsa 2 dostanie tydzień przed oficjalną premierą. Dlatego w swoim czasie należy się spodziewać pierwszego wycieku z czystego gameplayu. Pytanie tylko: kiedy. Edytowane 27 sierpnia 2013 przez Lukas_AT Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Mam nadziej, że w MM będzie taniej. A wcześniej niż 17-ego to praktycznie pewne XD Każdy tytuł z MM jaki kupiłem miałem przynajmniej dzień przed premierą. Dead Island było 3 dni wcześniej Watpię. Była jakaś gra, o której było tak głośno? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Chyba nie doceniasz hakerów...Gdzieś czytałem, że złamanie tego 128 bitowego klucza AES zajęłoby "troszkę" więcej czasu niż mamy do premiery. Nie ma sensu. Nie takie rzeczy robili Nie mam nic przeciwko przeciekom gameplayu. W analogicznej sytuacji przy GTA IV nic nie robiłem tylko oglądałem na streamach jak ludzie grają w kradzioną wersję na X360. Przy RDR podobnie. Hype to zło. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 (edytowane) Czwartek. Edytowane 27 sierpnia 2013 przez Stunik 3 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Znaczy Launch Trailer? Szybko. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 alez podgrzewaja atmosfere. czekam na doniesienia o tym jak przehajpowani fani gta trafiaja do szpitala przez niezbadana zabojcza goraczke. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 jakie szybko skoro cała gra już do ściągnięcia jest? xD Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Mieli pokazać później, ale jakiś haker wyciął z gry i im podesłał. trolololo Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 jakie szybko skoro cała gra już do ściągnięcia jest? xD LT zwykle sie wrzuca tydzien przed premiera najwczesniej. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Może chcą zdążyć przed wyciekiem retaila? Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 pracownicy Empiku/MM tez pewnie pograją kilka dni wcześniej niż ja Na to nie ma zbyt dużych szans no chyba, że chce się wylecieć z roboty. Dokładnie. Tak jak już wcześniej pisałem - jak mieszkałem swego czasu w Anglii to nawet pracownicy sklepu game przyszli na premierę GTA IV o północy do swojego sklepu. Nie wiem jak u nas, ale tam najwidoczniej to jest zero tolerancji, bo nie wierzę, że jak ja bym tam pracował i dostał grę do sklepu w sobotę to chyba bym jednak jedną kopię wyniósł na weekend, a zaksięgował zapłatę w poniedziałek (dzień premiery). No, chyba że by groziło to zwolnieniem to bym się dwa razy zastanowił... Może ktoś chce sprzedać czapkę z kolekcjonerki? Ja zostawię swoją czapkę synowi. Chociaż z drugiej strony to ciekawe czy takie gadżety będą modne za 10 lat, czy nie będą się z niego śmiać. Wszakże na rynku będzie GTA VII na PS4 Albo będą go wyzywać od hipsterów co gorsze! Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Nowy trailer na pewno nam skopie tylki. Dla przypomnienia, tak prezentował się ostatni trailer GTA IV, opublikowany na miesiąc przed premierą. Po jego obejrzeniu hype panował niesamowity. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 https://twitter.com/SonyUK/status/372429317978214400 Literowka ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi