Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stacje z telefonami od słuchaczy na pewno będą, przecież to sól GTA. 

Opublikowano

CHŁOPCY BĄDŹCIE LOJALNI, ŻEBYM WAS UMIEŚCIŁ NA DOBRYCH STANOWISKACH HEHE

Opublikowano (edytowane)

10 plusów tygodniowo wystarczy żebyś mnie mianował porucznikiem?

Edytowane przez mate5
Opublikowano (edytowane)

A przyjmie mnie ktoś do gangu za jakiś czas? Bo najpierw muszę się singlem nacieszyć. Odezwę się jakoś w marcu.

Edytowane przez krupek1
Opublikowano

Co do jutrzejszego zwiastuna:

"bla bla: So those other trailer were fake? dammit R*!! its okay I still love you"

"Rockstar Games: Ha, they were legit too but this is the official big trailer before game release – get ready"

Opublikowano

Rockstar Games, you can keep your GTA V if you don't release it to the PC. I will just skip it like any other console exclusive and that's that. Too bad.

R* po tym komentarzu postanawia wydać równolegle z konsolami wersję na PC.....................................

(pipi)a nie wiem co tacy ludzie sobie myślą, chyba, że są jakimś yebanym centrum całego wszechświata. xD

Opublikowano

A co taki pecetowiec może zrobić innego jak nie potraktować tej gry jak innego konsolowego exclusivu? No przecież na youtube w to nie zagra...

W przyszłym roku i tak pewnie wyjdzie na PC, bo przecież blaszakowcy zamęczą Rockstar i konsolowców swoim bólem dvpy i hemoroidami na niej.

Poczekajcie, zobaczycie, co się będzie działo po premierze. Pecetowcy zaleją tę grę falą krytyki odnośnie grafy i innych pierdół. W aptekach zabraknie maści na ból dvpy i tylko na zamówienie będzie.

• Plusik 1
Opublikowano

Teraz w każdym nowym poście na FB, pierwszy jaki jest to "PC". xD

Beka, jeszcze jakby kupili to OK, ale skoro wszyscy wiedzą, że większość pecetowców zassie z sieci to żenada. 

Opublikowano

Troche nielogiczne jest pisanie: "I will just skip it like any other console exclusive and that's that." Tak jakby robil laske majac jakikolwiek wybor w tej kwestii :D.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czy to wiadome, ale gra będzie miała 17 stacji radiowych. 

Jedna z nich będzie nosić nazwę FlyLo FM, a jej prowadzącym będzie znany wszystkim fanom muzyki elektronicznej Flying Lotus. 

http://pitchfork.com/news/52066-listen-flying-lotus-gets-his-own-radio-station-in-grand-theft-auto-v-with-new-music-from-tyler-the-creator-and-more/

Tutaj więcej info i możliwość posłuchania próbki radia.

Ja już jestem mokry na widok tracklisty  :woot:

NA TAKIE INFO CZEKALEM!!!

jeszcze tylko uk garage/dubstep/dnb/house i nie wlaczam zadnej innej stacji!

:banana:  :banana:  :banana:  :banana:  

Windowlicker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:   :banana:  :banana: 

Edytowane przez Najtmer