MrNorbi 38 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 (edytowane) No przecież na youtube w to nie zagra... Niektórzy potrafią godzinami grać na YT, serio xd Sam tego nie rozumiem I nie trzeba sterować! Edytowane 28 sierpnia 2013 przez MrNorbi Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Przeszedłem dwie gry na YT, ale miałem ku temu powód, przecież nie będę kupował trupa dla dwóch gier. No come on. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Nie mogę się doczekać tego nowego trailera, tylko Rockstar potrafi budować taki hype...No i Blizzard. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 A ja nie chcę nowego trailera, przecież i tak jest ogromne ciśnienie na grę więc po co nas torturować. Naprawdę rozumiem względy logistyczne i reklamę ale jakby skrócili termin premiery o tydzień to by świat się nie zawalił. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Swieta prawda. Mialbym fajny prezent. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 W Polsce bedzie nocna premiera? Ja w Irlandii sie wybieram Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 W paczkomatach podobno xd serio pojade o 24. Myslicie ze jest szansa na full soundtrack na cd? :-( Jak ten z vice city. Nie te czasy pewnie Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Już w kolekcjonerce MP3 niby był OST ale okazało się, że nie CD tylko kod do pobrania muzyki z jakiegoś tam serwisu... Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 W vice city kazda stacja na osobnym cd była Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 W OST z SA tak samo. Ten akurat posiadam, a tego z VC wciąż szukam w dobrej cenie 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Jaki hype. To będzie najlepsze multi eva. Potwierdzili już że można grać psem? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Jaki hype. To będzie najlepsze multi eva. Potwierdzili już że można grać psem? Hahaha - najniższa pozycja w gangu = grasz psem i biegasz za jednym z muscle. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Ultima poinformowała na Facebooku, że organizują nocną premierę GTA V. Mnie to nie urządza, ale myślę, ze kogoś tutaj zainteresuje Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 (edytowane) Nie zdziwiłbym się jakby przyszło sporo pctowców będących stuprocentowo przekonanych, że dostaną również kopię na taborety (w końcu pani ze sklepu mówiła, że będą! No i na gram.pl są preordery!). Edytowane 29 sierpnia 2013 przez Kre3k Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Nie dla psa kiełbasa. Przecież na stówę nie będzie na start wersji PC, nie ma żadnego logicznego sensu w ukrywaniu takiego faktu. Gdyby miało być, to byśmy dawno już wszyscy o tym wiedzieli. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 (edytowane) No wiem, ale czasem wchodząc na gry onlajn czytam właśnie takie komentarze ze ktoś tam był w sklepie i mu powiedzieli że będzie wersja PC 17 wrzesnia, i typ to łyka, dlatego się śmieję. Oby ktoś nakręcił filmik z premiery, nie wiem czy widzieliście nocną premierę Diablo 3 ale ubaw po pachy: typowe polskie wpie.rdalanie się, przepychanki, ochroniarze nie dający sobie rady z bydłem itp. Po zobaczeniu czegoś takiego nic dziwnego, że janusze wyzywają graczy od oszołomów. Edytowane 29 sierpnia 2013 przez Kre3k Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 (edytowane) No wiem, ale czasem wchodząc na gry onlajn czytam właśnie takie komentarze ze ktoś tam był w sklepie i mu powiedzieli że będzie wersja PC 17 wrzesnia, i typ to łyka, dlatego się śmieję. Oby ktoś nakręcił filmik z premiery, nie wiem czy widzieliście nocną premierę Diablo 3 ale ubaw po pachy: typowe polskie wpie.rdalanie się, przepychanki, ochroniarze nie dający sobie rady z bydłem itp. Po zobaczeniu czegoś takiego nic dziwnego, że janusze wyzywają graczy od oszołomów. Masz tutaj filmik z nocnej premiery GTA4, właśnie też w Ultiimie http://www.gametrailers.com/videos/iuxe0j/premiera-gta-iv-w-sklepie-ultima-pl 5 lat temu ale to (pipi)a zleciało... Btw, mina pecetowca który 17 września pójdzie na nocną premierę GTAV i jedyne co zobaczy to konsolowców. Kupujących i wychodzących ze swoimi kolekcjonerkami, edycjami specjalnymi i zwykłymi.............. xD Niech lepiej ktoś to nagra xD Edytowane 29 sierpnia 2013 przez Słupek Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 No wiem, ale czasem wchodząc na gry onlajn czytam właśnie takie komentarze ze ktoś tam był w sklepie i mu powiedzieli że będzie wersja PC 17 wrzesnia, i typ to łyka, dlatego się śmieję. Oby ktoś nakręcił filmik z premiery, nie wiem czy widzieliście nocną premierę Diablo 3 ale ubaw po pachy: typowe polskie wpie.rdalanie się, przepychanki, ochroniarze nie dający sobie rady z bydłem itp. Po zobaczeniu czegoś takiego nic dziwnego, że janusze wyzywają graczy od oszołomów. http://www.youtube.com/watch?v=Y08q1b1NyMg xD może jakbym miał 10 lat, może... Ale dorośli ludzie... xD 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Ultima poinformowała na Facebooku, że organizują nocną premierę GTA V. Mnie to nie urządza, ale myślę, ze kogoś tutaj zainteresuje kurde mi też to sie bardzo nie podoba bo liczyłem że spokojnie kupie w poniedziałek z palcem w pupie a nie będe musiał czekać do 23:59, wręcz liczyłem że nawet kupie w sobote... na cholere mi nocna premiera jak rano trzeba iść do pracy? no chyba że se machne urlop.. ale tydzień temu już mialem 2 tygodnie, tak co chwile brać to dziwnie Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Mysle ze w takim media/saturn czy supermarkety to beda mialy wylozone jakies kopie w niedziele, wystarczy pojsc do malo rozgsrnietej kobiety w supermarkecie i pewne wyciagnie z magazynu kopie. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 No wiem, ale czasem wchodząc na gry onlajn czytam właśnie takie komentarze ze ktoś tam był w sklepie i mu powiedzieli że będzie wersja PC 17 wrzesnia, i typ to łyka, dlatego się śmieję. Oby ktoś nakręcił filmik z premiery, nie wiem czy widzieliście nocną premierę Diablo 3 ale ubaw po pachy: typowe polskie wpie.rdalanie się, przepychanki, ochroniarze nie dający sobie rady z bydłem itp. Po zobaczeniu czegoś takiego nic dziwnego, że janusze wyzywają graczy od oszołomów. http://www.youtube.com/watch?v=Y08q1b1NyMg xD może jakbym miał 10 lat, może... Ale dorośli ludzie... xD super ochrona ile te chłopaki ważą 60 kilo? xd Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Mysle ze w takim media/saturn czy supermarkety to beda mialy wylozone jakies kopie w niedziele, wystarczy pojsc do malo rozgsrnietej kobiety w supermarkecie i pewne wyciagnie z magazynu kopie. Nawet mnie nie w(pipi)iaj Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Btw, mina pecetowca który 17 września pójdzie na nocną premierę GTAV i jedyne co zobaczy to konsolowców. Kupujących i wychodzących ze swoimi kolekcjonerkami, edycjami specjalnymi i zwykłymi.............. xD Niech lepiej ktoś to nagra xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi