SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Będzie dostępne w POLSCE Cytuj
Janush 224 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) Jakoś nie widzi mi się kupować konsoli tuż przed nową generacją (mówię o osobach, które ps3 nie mają, bo ja już tak czy siak posiadam). Edytowane 30 sierpnia 2013 przez terror Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Pewnie jakaś garstka blacharzy może się skusić. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Jakoś nie widzi mi się kupować konsoli tuż przed nową generacją (mówię o osobach, które ps3 nie mają, bo ja już tak czy siak posiadam). Nie wszyscy mogą sobie pozwolić finansowo na zakup nowej generacji, takie bundle na pewno się sprzedadzą. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Chyba niektórzy zapominają że PS3 nie umarło i na pewno będzie się dalej sprzedawało 1 Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 To logiczne ze troszke zawyza cene, bo duzo ludzi bedzie bralo z -50% a wiadomym jest ze na tym traca pieniadze. Nie zdziwie sie jak wystawia 239/249zl No to oczywiste, ale przy 250zł to nadal tylko 125zł po zniżce, nic tylko brać, jak muve cwaniacko nie wrzuci tej sugerowanej ceny to nic nie zarobi, ja pójdę do sklepiku w mieście gdzie będę miał gierkę16 września. tez czekam na sugerowaną, nie będzie tej ceny to kupie w poniedziałek u siebie na wsi.... Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) Czujecie opcje, kupujemy terenówkę,dodajemy opancerzenie,ubieramy na postać ciężki pancerz,minigun w łapy i heja w miasto albo na polowanie XD A swoja drogą ciekawe jakie pukawki będą w grze,po cichu liczę na powrót M249 i możliwość strzelania z dwóch gnatów na raz. PS:17 dni kufa Edytowane 30 sierpnia 2013 przez kudlaty88 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Newcastle Metro Centre w Wielkiej Brytanii. 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Piszcie co chcecie, ja sobie specjalnie pod GTA 5 odświeżyłem PS3. Inna sprawa że Fata mi zbanowali ale ciii... Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 aż dziwne że za 17 dni już będziemy grać w gotg,pamiętam jak ogłosili 26października że za tydzień pierwszy trailer,a czekałem wtedy na kuriera z moim battlefieldem,ale jak to zobaczyłem to już wyebka w to.szkoda że musieliśmy czekać prawie 3 lata xD I jak patrze na scene w najnowszym trailerze gdy wyjeżdża "GRAND THEFT AUTO FiVE" na tle LS to się czuję jak w dzieciństwie w święta gdy widziałem prezenty ale trzeba najpierw zjeść kolacje żeby je rozpakować.Tak ogólnie ten post nie trzyma się kupy i chyba poniósł mnie hype 17dni!!! 9 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Te yebane 17 dni bedzie mi sie dluzylo pewnie bardziej niz te niecale 2 lata przez ktore staralem sie w ogole nie myslec o GTA, teraz po prostu sie nie da Ale staram sie juz myslec o dniu w ktorym poloze swoje lapska na mojej kopii , mniej wiecej taki obraz to bedzie: 1 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 ja też sie nie moge doczekać i ten gif niezle oddaje 14 września jeśli uda mi sie dorwać gre w sobote... jednak troche w to wątpie, a brat właśnie wycofał sie z nocnej premiery... i teraz albo musze dorwać gre w poniedziałek w dzień, albo bede musiał czekać w wtorku jak najtmer... BORZE CZEMU NIE GRZMISZ?!?! Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) A swoja drogą ciekawe jakie pukawki będą w grze,po cichu liczę na powrót M249 i możliwość strzelania z dwóch gnatów na raz. Ja chcę, żeby były specyficzne patenty dla każdego z bohaterów, np. żeby Franklin strzelał z pistoletów gangsta style, trzymając je w poprzek;) Pomyślcie nad takimi niby błahymi sprawami, jak np. całkowicie inne animacje wszystkich ruchów (np. Trevor wybija boczną szybę samochodu z bani) Oglądając te trailery zapominamy o jednym. O tym, że misje możemy przechodzić na różne sposoby - różnymi bohaterami. Ogromne replayability! Myśleliście jak będziecie grać? Będziecie się zmieniać na najdogodniejsze pozycje? Czy na najfajniejszą broń? A może na postać? No bo ja np. mam zamiar skupić się na Franklinie:) Grove Street 4 Life ! Edytowane 30 sierpnia 2013 przez JaMaJ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) Ogromne replayability! replayability w grze w której jedno luźne przejście zajmuje 150 godzin? powodzenia ja raczej nie będę zaczynał gry 3 razy żeby na różne sposoby przejść misje (zwłaszcza że pewnie będzie możliwość powtórzenia konkretnej misji w inny sposób) pewnie przejde gre jeden raz a potem będę w "end game" bawił się minigierkami i bajerami Edytowane 30 sierpnia 2013 przez Yano Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 pewnie przejde gre jeden raz a potem będę w "end game" bawił się minigierkami i bajerami No jasne, że tak! Ale za pół roku, za rok, zachce mi się zagrać fabułę, a nie śrubować wyniki poszczególnych misji, to wtedy będzie okazja spróbować innego podejścia podczas ich przechodzenia:) Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 A swoja drogą ciekawe jakie pukawki będą w grze,po cichu liczę na powrót M249 i możliwość strzelania z dwóch gnatów na raz. Ja chcę, żeby były specyficzne patenty dla każdego z bohaterów, np. żeby Franklin strzelał z pistoletów gangsta style, trzymając je w poprzek;) Pomyślcie nad takimi niby błahymi sprawami, jak np. całkowicie inne animacje wszystkich ruchów (np. Trevor wybija boczną szybę samochodu z bani) Oglądając te trailery zapominamy o jednym. O tym, że misje możemy przechodzić na różne sposoby - różnymi bohaterami. Ogromne replayability! Myśleliście jak będziecie grać? Będziecie się zmieniać na najdogodniejsze pozycje? Czy na najfajniejszą broń? A może na postać? No bo ja np. mam zamiar skupić się na Franklinie:) Grove Street 4 Life ! podczas misji to którą postacią sterujemy jest nam narzucane z góry. przynajmniej tak pisał baron xboxa więc musi to być prawda. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) Eee to słabo, wolałbym grać jedną Mi osobiście nie podoba się przełączanie postaci w trakcie misji, czuję, że nie będzie to pozwalało wczuć się w rolę. No ale zobaczymy podczas grania, może jednak mi się spodoba. Edytowane 30 sierpnia 2013 przez MrNorbi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 inne wiadomości podawały że mimo że misje sugerują daną postać to nawet w trakcie misją jest sporo sytuacji gdzie mamy możliwość zmienić na innego gościa i nim kierować Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Eee to słabo, wolałbym grać jedną Mi osobiście nie podoba się przełączanie postaci w trakcie misji, czuję, że nie będzie to pozwalało wczuć się w rolę. No ale zobaczymy podczas grania, może jednak mi się spodoba. No o to właśnie chodzi, że jak będziesz chciał, jak to powiedziałeś, wczuć się w rolę to będziesz grał jedną postacią. Gra pewnie podpowiada jakoś żeby było widowiskowo na którą postać warto się zmienić, bo dzierży ona np. bazookę. Może będzie migać ramka wokół kółka z podobizną postaci? To nie jest narzucone z góry jak ktoś wcześniej napisał Może w niektórych misjach tak jest, oczywiście! Żeby lepiej przedstawić akcję czy coś nie będziemy się mogli nieraz zmieniać, ale generalnie to chyba ma być tak, że swobodnie przełączamy się między kolesiami w misjach, nie tylko podczas free roamu. O i ile to będzie misja na dwóch czy na trzech. Bo misje solo też będą - pewnie na początku:) Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 A tak przy okazji,będzie w końcu kavinsky? Bo gdzieś czytałem(może tu?) że jednak go nie będzie :< Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Eee to słabo, wolałbym grać jedną Mi osobiście nie podoba się przełączanie postaci w trakcie misji, czuję, że nie będzie to pozwalało wczuć się w rolę. No ale zobaczymy podczas grania, może jednak mi się spodoba. Mi też się ten pomysł średnio podoba ale póki co wierzę w potencjał Rockstara, jeszcze się nie zawiodłem na żadnej ich grze. Jak do tej pory miałem gdzieś GTA V tak teraz powoli zaczyna mnie ogarniać ten "hajp". Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) Mi też na początku średnio się to widziało. Ale przede mną optymistycznie jest ze 100h grania i jeśli bym dostał matoła pokroju Luisa z tBoGT to chyba bym się pociął jeśli komuś nie pasuje Trevor bedzie grał Michaelm. Z tego co wiadomo obowiązkowo zmiany mają być tylko na początku plus chyba napady. Z drugiej strony ja chce przejść fabułę jednym a za jakiś czas powtórzyć innym. Są jakieś wieści o pierwszej recenzji, coś się gdzieś odlicza? Edytowane 31 sierpnia 2013 przez chris85 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 KATOWICE !!! JECHAĆ I PODZIWIAĆ 4 Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 KATOWICE !!! JECHAĆ I PODZIWIAĆ Ale syto! Mieć taką tapetę w mieszkaniu:) A co do uczniów czekających przy paczkomatach: ciekawe czy w tym paczkomacie koło mnie o północy będzie jeszcze jakiś wariat jak ja się czaił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi