SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Jeśli to prawdziwe to... Boże spraw by płyta mu pękła w napędzie Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) Tak łykacie każdy fake, że aż dziwne, że jeszcze żyjecie i nikt Wam cukierka z heroiną za młodu nie podarował. Serio, nie jest trudno zrobić takiej foty. Edytowane 31 sierpnia 2013 przez krupek1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 też fejk bo mapa chu,jowa xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 4 postacie? A i radar wygląda jak gó'wno. Fake pewnie i tak. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 4 postacie? A i radar wygląda jak gó'wno. Fake pewnie i tak. Czwarta do multi. Szkoda, że grasz na boxie, pograłbym z tobą Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 czemu psujecie zabawe. Chciałem zobaczyć czy randomy sie nabioro. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) Mapa ma byc kolorowa wiec fejk + Franklin wyciety w fotoshopie z trailera i wklejony tutaj. Good try tho, ktos na pewno sie chwyci. Mnie ciekawi kiedy gra wplynie do zatoki, chcialbym uslyszec opinie korsarzy nt framerate'u, bo to jest jedna jedyna rzecz jakiej sie obawiam przy tej produkcji. Edytowane 31 sierpnia 2013 przez Bansai Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Poredzej juz promki ktos ogarnie, niz to złamią Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 taa na ekranie murzyn a po prawej jego ikonka nawet jest niedostępna a wybrany jest majkel Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Ktoś się domyśla co to jest w 0:50 na nowym trailerze? Szyb windy? Rafineria? Bardzo mnie intryguje ta scena, nie wiem czemu ale przypomina mi bazę wojskową z SA. Wydaje mi się, że szyb windy, chociaż nie zdziwię się jak gdzieś na morzu będą platformy wiertnicze! Obczaj moment jak Franklin ucieka motocyklem przed pałami. Ostatnia klatka, w której widać motor. Uszkodzenie widać, ale jakie! Wygięta, obdrapana blacha, full pro to wygląda! Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Mam nadzieję że w Barber Shopie będzie możliwość wymiany tej szpetnej łysiny Trevora na opcję: Wypisz wymaluj ta sama facjata i pier..lec w oczach. 5 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Ktoś się domyśla co to jest w 0:50 na nowym trailerze? Szyb windy? Rafineria? Bardzo mnie intryguje ta scena, nie wiem czemu ale przypomina mi bazę wojskową z SA. Wydaje mi się, że szyb windy, chociaż nie zdziwię się jak gdzieś na morzu będą platformy wiertnicze! Obczaj moment jak Franklin ucieka motocyklem przed pałami. Ostatnia klatka, w której widać motor. Uszkodzenie widać, ale jakie! Wygięta, obdrapana blacha, full pro to wygląda! Na dnie oceanu jest opuszczona platforma wiertnicza. To na trailerze to może być jakiś szyb. Dotarło do mnie niedawno, że jak już płytka z GTA V znajdzie się w czytniku konsoli, wskocze w skórę bohatera, to będę przygnieciony rozmiarem mapy. Gdzie najpierw się udać? Będę chciał robić 100 rzeczy naraz. Pierwsze co zrobię, to odnajdę ulicę Grove Street, przy której w San Andreas znajduje się dom CJ-a. Wspaniale będzie znów ujrzeć to miejsce po tylu latach. Potem udam się na wzgórza Vinewood, a następnie pojadę na szczyt góry Mount Chiliad na drugim końcu mapy, by ujrzeć panoramę terenów zielonych. A co dalej? Możliwości będzie cała masa. Świat będzie pełen tajemnic i ciekawostek. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Hah, też chcę na początek jechać na Groove Street i od razu będe szukał easter eggów o bohaterach, bo będą na pewno. Rockstar tak nie odpuści. Będę odwiedzał wszystkie ciekawe miejsca z SA i szukał wspomnień. (pipi)a, nie mogę się doczekać. Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) http://www.rockstargames.com/newswire/article/51291/gtav-soundtrack-interviews-and-details-plus-sleepwalking-by-the-.html Na stronie Rockstar pojawiły się próbki pięciu stacji radiowych. W sumie w grze będzie 15 stacji + 2 gadane. DJ Pooh powraca i prowadzi stację West Coast Classics - ja już mam swoją ulubioną w grze będzie 240 piosenek + 20 godzin muzyki płynącej w tle w niektórych misjach czy gdzieś tam. Edytowane 31 sierpnia 2013 przez JaMaJ Cytuj
Masny 343 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Wszystkie poza dwoma pierwszymi (no, na upartego to to pierwsze jeszcze ujdzie) są za(pipi)iste : ) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Gierka w napędzie i jakieś 70 lat życia przy dobrych prądach jeszcze, tak będzie wyglądać perspektywa po 17 września. Tyle czasu na zwiedzanie wirtualnego odpowienika Los Angeles i odkrywania smaczków jakie poukrywali dla nas panowie z Rockstar North. Powoli dostaję już do głowy od tego czekania. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Ja nie wiem co zrobię po wykonaniu pierwszej misji, czyli swoistego wprowadzenia. Co zrobię, jak dadzą mi wolną rękę. Nie no, najpierw się popłaczę przy wkładaniu gry do napędu. Życie jest piękne <3 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Ja nie wiem co zrobię po wykonaniu pierwszej misji, czyli swoistego wprowadzenia. Pojdziesz do Burger Shot'a . Ja mam rozkmine czy robic fabule a potem zwiedzac, czy moze zrobic kilka misji i zabrac sie za eksploracje. Uwielbiam takie decyzje, szkoda ze raz na kilka lat wychodzi gra ktora mnie przed nimi stawia. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Ja zrobię tylko te misje które mi narzuci gra,a tak od razu rowerkiem nad ocean i potem podwode chociaż pewnie będe tak oszołomiony że już w to gram że zaczne wszystko zabijać jak idiota Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) Jeszcze świat pod wodą... no tak. Pewnie zaczne szukać tego statku w głębinach i skarbu. Edytowane 31 sierpnia 2013 przez Lukas_AT Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Ja tam bedę naku'rwiał misje od początku, żeby na spoilery nie trafić (a potem będę płakał, że już skończyłem story). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 Fabułę w RDR skończyłem 2 tygodnie po dostaniu gry; 3/4 czasu na misje poboczne i jazda po świecie. Boję się co będzie w GTA. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 Ja tam pierwsze co chcę sprawdzić to model jazdy. Bo tylko w tym aspekcie gry mam pewne obawy czy przypadkiem R* nie poszedł za bardzo w stronę arcade'u (model jazdy z 4 był dla mnie idealny). Jak tego nie spartolą to o resztę jestem spokojny. 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 Ja zrobię pierwszą misję, a potem zabiorę się za zwiedzanie. Najbardziej mnie interesują tereny za miastem, góry i woda. Potem wrócę do robionia fabuły żeby ją szybko poznać i nie trafić na spojlery. Następnie zadania dodatkowe, a od 1.10 jazda po sieci. Cieszę się że multi nie będzie od razu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi