Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak łykacie każdy fake, że aż dziwne, że jeszcze żyjecie i nikt Wam cukierka z heroiną za młodu nie podarował.

Serio, nie jest trudno zrobić takiej foty.

Edytowane przez krupek1
Opublikowano

4 postacie? A i radar wygląda jak gó'wno. Fake pewnie i tak.

Czwarta do multi.

Szkoda, że grasz na boxie, pograłbym z tobą :(

Opublikowano (edytowane)

Mapa ma byc kolorowa wiec fejk + Franklin wyciety w fotoshopie z trailera i wklejony tutaj.

Good try tho, ktos na pewno sie chwyci. ;)

Mnie ciekawi kiedy gra wplynie do zatoki, chcialbym uslyszec opinie korsarzy nt framerate'u, bo to jest jedna jedyna rzecz jakiej sie obawiam przy tej produkcji.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Ktoś się domyśla co to jest w 0:50 na nowym trailerze? Szyb windy? Rafineria? Bardzo mnie intryguje ta scena, nie wiem czemu ale przypomina mi bazę wojskową z SA. :D

Wydaje mi się, że szyb windy, chociaż nie zdziwię się jak gdzieś na morzu będą platformy wiertnicze! Obczaj moment jak Franklin ucieka motocyklem przed pałami. Ostatnia klatka, w której widać motor. Uszkodzenie widać, ale jakie! Wygięta, obdrapana blacha, full pro to wygląda!

Opublikowano

Mam nadzieję że w Barber Shopie będzie możliwość wymiany tej szpetnej łysiny Trevora

Gta-5-trevor.jpg

na opcję:

JackTorrance.jpg

Wypisz wymaluj ta sama facjata i pier..lec w oczach.  :thumbsup:   

• Plusik 5
Opublikowano

Ktoś się domyśla co to jest w 0:50 na nowym trailerze? Szyb windy? Rafineria? Bardzo mnie intryguje ta scena, nie wiem czemu ale przypomina mi bazę wojskową z SA. :D

Wydaje mi się, że szyb windy, chociaż nie zdziwię się jak gdzieś na morzu będą platformy wiertnicze! Obczaj moment jak Franklin ucieka motocyklem przed pałami. Ostatnia klatka, w której widać motor. Uszkodzenie widać, ale jakie! Wygięta, obdrapana blacha, full pro to wygląda!

Na dnie oceanu jest opuszczona platforma wiertnicza. To na trailerze to może być jakiś szyb.

Dotarło do mnie niedawno, że jak już płytka z GTA V znajdzie się w czytniku konsoli, wskocze w skórę bohatera, to będę przygnieciony rozmiarem mapy. Gdzie najpierw się udać? Będę chciał robić 100 rzeczy naraz. Pierwsze co zrobię, to odnajdę ulicę Grove Street, przy której w San Andreas znajduje się dom CJ-a. Wspaniale będzie znów ujrzeć to miejsce po tylu latach. Potem udam się na wzgórza Vinewood, a następnie pojadę na szczyt góry Mount Chiliad na drugim końcu mapy, by ujrzeć panoramę terenów zielonych. A co dalej? Możliwości będzie cała masa. Świat będzie pełen tajemnic i ciekawostek.

Opublikowano

Hah, też chcę na początek jechać na Groove Street i od razu będe szukał easter eggów o bohaterach, bo będą na pewno. Rockstar tak nie odpuści. Będę odwiedzał wszystkie ciekawe miejsca z SA i szukał wspomnień. (pipi)a, nie mogę się doczekać. :D

Opublikowano (edytowane)

http://www.rockstargames.com/newswire/article/51291/gtav-soundtrack-interviews-and-details-plus-sleepwalking-by-the-.html

Na stronie Rockstar pojawiły się próbki pięciu stacji radiowych. W sumie w grze będzie 15 stacji + 2 gadane. DJ Pooh powraca i prowadzi stację West Coast Classics - ja już mam swoją ulubioną :) w grze będzie 240 piosenek + 20 godzin muzyki płynącej w tle w niektórych misjach czy gdzieś tam.

Edytowane przez JaMaJ
Opublikowano

Gierka w napędzie i jakieś 70 lat życia przy dobrych prądach jeszcze, tak będzie wyglądać perspektywa po 17 września. Tyle czasu na zwiedzanie wirtualnego odpowienika Los Angeles i odkrywania smaczków jakie poukrywali dla nas panowie z Rockstar North.

Powoli dostaję już do głowy od tego czekania.

Opublikowano

Ja nie wiem co zrobię po wykonaniu pierwszej misji, czyli swoistego wprowadzenia. Co zrobię, jak dadzą mi wolną rękę. Nie no, najpierw się popłaczę przy wkładaniu gry do napędu. Życie jest piękne <3

Opublikowano

Ja nie wiem co zrobię po wykonaniu pierwszej misji, czyli swoistego wprowadzenia.

Pojdziesz do Burger Shot'a :D.

Ja mam rozkmine czy robic fabule a potem zwiedzac, czy moze zrobic kilka misji i zabrac sie za eksploracje. Uwielbiam takie decyzje, szkoda ze raz na kilka lat wychodzi gra ktora mnie przed nimi stawia.

Opublikowano

Ja zrobię tylko te misje które mi narzuci gra,a tak od razu rowerkiem nad ocean i potem podwode :D chociaż pewnie będe tak oszołomiony że już w to gram że zaczne wszystko zabijać jak idiota :P

Opublikowano

Ja tam bedę naku'rwiał misje od początku, żeby na spoilery nie trafić (a potem będę płakał, że już skończyłem story).

Opublikowano

Fabułę w RDR skończyłem 2 tygodnie po dostaniu gry; 3/4 czasu na misje poboczne i jazda po świecie.

Boję się co będzie w GTA. 

Opublikowano

Ja tam pierwsze co chcę sprawdzić to model jazdy. Bo tylko w tym aspekcie gry mam pewne obawy czy przypadkiem R* nie poszedł za bardzo w stronę arcade'u (model jazdy z 4 był dla mnie idealny). Jak tego nie spartolą to o resztę jestem spokojny.  :thumbsup:

• Plusik 1
Opublikowano

Ja zrobię pierwszą misję, a potem zabiorę się za zwiedzanie. Najbardziej mnie interesują tereny za miastem, góry i woda. Potem wrócę do robionia fabuły żeby ją szybko poznać i nie trafić na spojlery. Następnie zadania dodatkowe, a od 1.10 jazda po sieci. Cieszę się że multi nie będzie od razu.