Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na ku. rwiam armagedon w miescie, przejmuje czolg, jade z nim do garazu, save. To plan na poczatek.

Mam nadzieje, ze mozna bedzie brac ekipe i psa na wypady za miasto do czolgu, jesli tak to:

BEDE JAK GUSTLIK LADOWAL PRZECIWPANCERNE PO LESIE

http://youtu.be/mJl9kQU7ISM

Edytowane przez Pajda
  • Plusik 4
Opublikowano

Mam nadzieję że sterowanie i strzelanie z helikopterów będzie przynajmniej tak wygodne jak w Just Cause 2. W czwórce annihilator i buzzard nie były zbyt precyzyjne.

Opublikowano

Na ku. rwiam armagedon w miescie, przejmuje czolg, jade z nim do garazu, save. To plan na poczatek.

Nigdy nie rozumiałem grania dla boruty w GTA, strasznie mnie to nudziło a dzieciaki w gimbazie do kawiarenek wbijały grać GTA VC żeby pograć 1h i zrobić jak największy rozpi'ierdol a ja wolałem robić misję.  :geek:

Opublikowano

Granie w trójkę i wpisywanie kodów na bronie dla cywili i później mayhem mnie bawiło teraz przestało : ( chociaż spychanie ludzi ze schodów w IV jest wyborne. Cholernie mnie interesuje jaki system walki zrobią w V, bo mając w pamięci to co było w SA (szkoły sztuk walki) można mieć nadzieje na naprawdę fajny system bo IV byl satysfakcjonujący, ale strasznie drętwy. 

Opublikowano (edytowane)

W kwesti mechaniki walki zostało już wszystko przedstawione w gameplay series. Mamy praktycznie kalkę z trybu multi w Max Payne 3. Dało się tam ręcznie mogoś zaciupkać?

Edytowane przez Texz
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli w GTA są zwierzęta to może będzie zoo? Wyobraźcie sobie misję, gdzie kolesia wrzucamy do klatki z tygrysami;)

Czy na poniższym screenie Franklin nie wygląda na bardziej przypakowanego niż na innych screenach/filmach? Może nim będzie można śmigać na siłownię i zmieniać muskulaturę? Zwróćcie też uwagę na jego fryz i zegarek.

864-1280.jpg

No i oczywiście free aim ustawiam od początku. To jest to, a nie soft aim jak z GTA IV.

Edytowane przez JaMaJ
Opublikowano

nie moge sie doczekać. na premierę się składam, ale jak stanieje i gra mi się spodoba (stanieje do 180 zł) kupuję w pudełku na 100 %. Chcę mieć teraz pewność że będzie na premierę, a nie wyczekiwać na kuriera lub śmigać do sklepu (choć i tak do najblizszego mam z 30 km).

Opublikowano

Pierwsze co zrobię to zaje.bę furę, pojadę nad wodę, tam porucham dziwkę, potem zaje.bę motur, nim pojadę do burgera, nażrem się jak świnia (pierdnę, rzygnę). Następnie zaje.bę czołg (jak kolega powyżej) rozdu.pcę całe miasto i nie dostanę już żadnych misji bo wszyscy przeze mnie umrą i dostanę platynę.

Opublikowano

Jamaj - nie będzie siłki.

No kurde nie wiem. Potwierdzone to jest? Już w pierwszym trailerze na plaży jest siłownia. Normalnie nie wyobrażam sobie, że w takiej grze jak V nie będzie można z niej skorzystać. A może tylko niektóre statsy będą rosnąć, a nie wygląd fizyczny bohatera?

Pierwsze co zrobię to zaje.bę furę, pojadę nad wodę, tam porucham dziwkę, potem zaje.bę motur, nim pojadę do burgera, nażrem się jak świnia (pierdnę, rzygnę). Następnie zaje.bę czołg (jak kolega powyżej) rozdu.pcę całe miasto i nie dostanę już żadnych misji bo wszyscy przeze mnie umrą i dostanę platynę.

Haha! Zacny plan:) jak już będzie luzik po pierwszych misjach każdego z bohaterów to jadę Franklinem bmx'em na szczyt Mount Chiliad zjarać gibona:)

Opublikowano

No kurde nie wiem. Potwierdzone to jest? Już w pierwszym trailerze na plaży jest siłownia. Normalnie nie wyobrażam sobie, że w takiej grze jak V nie będzie można z niej skorzystać. A może tylko niektóre statsy będą rosnąć, a nie wygląd fizyczny bohatera?

Jest to potwierdzone info. Rockstar twierdzi, że na tym silniku wyglądało by to nierealistycznie więc porzucili ten pomysł.

Opublikowano

Odbieralem dzis paczke z paczkomatu i byla reklama gta zagraj przed wszystkimi. Takze widac ze to jakas zorganizowana akcja i nie powinno byc lipy. Jaram sie. I jade o polnocy.

A do którego paczkomatu we Wrocku? Bo może przy tym samym będziemy koczować ;)

Opublikowano

Jest to potwierdzone info. Rockstar twierdzi, że na tym silniku wyglądało by to nierealistycznie więc porzucili ten pomysł.

Troche przekabaciłeś fakty :) 

Rockstar powiedziało, że nie dodało do gry zmiany masy ani muskulatury postaci, ponieważ wiązałoby się to z nagrywaniem dodatkowych animacji (coś jak w san andreas, było kilka zestawow animacji - dla chudego CJ, grubego CJ, napakowanego CJ), a racji tego, że w grze mamy trzech bohaterów i mnóstwo, mnóstwo animowanych czynności to nie dziwota, że im się nie chciało :)

• Plusik 1
Opublikowano

Swoją drogą ciekawe czy będzie tak jak w RDR, że bijąc się na pięści, nie da się delikwenta zabić. Imo, najpierw powinien być nokaut, a potem ewentualnie możliwość wykończenia na ziemi przez ground and pound jak w RDR właśnie albo zwykłe kopanie. Zawsze lubiłem się tak napyerdalać w IV i RDR i bym chciał żeby to tak mniej więcej wyglądało, ale może za dużo wymagam. :D

Opublikowano

Odbieralem dzis paczke z paczkomatu i byla reklama gta zagraj przed wszystkimi. Takze widac ze to jakas zorganizowana akcja i nie powinno byc lipy. Jaram sie. I jade o polnocy.

A do którego paczkomatu we Wrocku? Bo może przy tym samym będziemy koczować ;)

Bajana przy teczy

Opublikowano

Jak na tym muve paczkomat wybrac? Tylko kurier DPD mi sie wyswietla.

Opublikowano

Jak na tym muve paczkomat wybrac? Tylko kurier DPD mi sie wyswietla.

Powinna byc opcja DPD platnosc z gory, wysylka za darmo, za pobraniem oraz wlasnie paczkomat, wielkimi literowanymi.

Ciekawe o ktorej kurier przyjezdza do paczkomatu.No raczej nie o 12

Pewnie przyjedzie 16 o normalnej porze i zostawi paczke, o 12 wysla Ci kod ktory otworzy Twoja skrytke.