Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co zero hajpu, zagram z ciekawości i porównam czy historia tak mnie wciągnie jak przekozackie Sleeping Dogs (platyna). A teraz - eat me :)

Opublikowano

Odbieralem dzis paczke z paczkomatu i byla reklama gta zagraj przed wszystkimi. Takze widac ze to jakas zorganizowana akcja i nie powinno byc lipy. Jaram sie. I jade o polnocy.

A do którego paczkomatu we Wrocku? Bo może przy tym samym będziemy koczować ;)

Bajana przy teczy

to robimy mini-zlot michu bo to 5 minut ode mnie z buta :P

Opublikowano (edytowane)

Odbieralem dzis paczke z paczkomatu i byla reklama gta zagraj przed wszystkimi. Takze widac ze to jakas zorganizowana akcja i nie powinno byc lipy. Jaram sie. I jade o polnocy.

A do którego paczkomatu we Wrocku? Bo może przy tym samym będziemy koczować ;)

Bajana przy teczy

Haha, ale jaja, ja też ;) To co? Może ustawiamy się 16 wieczorem w oczekiwaniu na sms'a? ;) Szybciej czas minie wspólnie czekając;)

Swoją drogą ciekawe czy będzie tak jak w RDR, że bijąc się na pięści, nie da się delikwenta zabić. Imo, najpierw powinien być nokaut, a potem ewentualnie możliwość wykończenia na ziemi przez ground and pound jak w RDR właśnie albo zwykłe kopanie. Zawsze lubiłem się tak napyerdalać w IV i RDR i bym chciał żeby to tak mniej więcej wyglądało, ale może za dużo wymagam. :D

System walki wręcz ponoć konkretnie rozbudowany. Liczę na jakieś porządne walki w klatce albo coś na wzór fight club?

Doczytałem post TK. Ode mnie też z 5 minut pod tęczę ;)

PS. Wiesz, że masz dobrą żonę, skoro podekscytowana wraca z miasta i krzyczy od progu jaki widziała wielkie banner GTA V na kazimierza wielkiego we Wro;)

Edytowane przez JaMaJ
Opublikowano

tzn. ja jeszcze nie zamówiłem GOTG planowałem pójść do sklepu rano, ale chyba zrobię tak jak wy chłopaki. co trzeba zrobić żeby gra do mnie przyjechała na osiedle o północy?

Opublikowano

No to jest nas trzech.

JaMaJ

tk___tk

MichAelis

Ktoś jeszcze się wybiera koczować pod paczkomat na bajana przy tęczy? ;)

tzn. ja jeszcze nie zamówiłem GOTG planowałem pójść do sklepu rano, ale chyba zrobię tak jak wy chłopaki. co trzeba zrobić żeby gra do mnie przyjechała na osiedle o północy?

Muve.pl Płatność z góry. Paczkomat.

Opublikowano (edytowane)

No to jest nas trzech.JaMaJtk___tkMichAelisKtoś jeszcze się wybiera koczować pod paczkomat na bajana przy tęczy? ;)

Odbierzcie Gta w godnym stylu - w kominiarkach, a najlepiej przejmijcie caly samochod kuriera od paczkomatow.

Edytowane przez Pajda
Opublikowano

No to jest nas trzech.JaMaJtk___tkMichAelisKtoś jeszcze się wybiera koczować pod paczkomat na bajana przy tęczy? ;)

Odbierzcie Gta w godnym stylu - w kominiarkach, a najlepiej przejmijcie caly samochod kuriera od paczkomatow.

I to jest plan. Tylko trzeba dobrze rozplanować wszystko;)

Opublikowano

michaelis ma samsunga note, wiec wam to rozrysuje. Chlopaki chce o Was usłyszec w radiu.

Mnie już mogłeś słyszeć w gramitacji jak nadawaliśmy;) ale w wiadomościach pod tytułem 'napad 1000lecia' nie mam zamiaru występować ;)

Opublikowano

Mam nadzieję że w Barber Shopie będzie możliwość wymiany tej szpetnej łysiny Trevora

Gta-5-trevor.jpg

na opcję:

JackTorrance.jpg

Wypisz wymaluj ta sama facjata i pier..lec w oczach.  :thumbsup:

YzzYf.jpg

Padłem. :D

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

A ile osób kupi po prostu w sklepie w dzień premiery + jeszcze inne kraje nie ujęte w zestawieniu+wersje cyfrowe. Imo w 24h zejdzie jakieś 7-8mln. Do końca września będzie 10. 

Ta lista chyba nie jest jeszcze zaktualizowana, bo jest 4 tygodnie do premiery wpisane. :D

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję że w Barber Shopie będzie możliwość wymiany tej szpetnej łysiny Trevora

Gta-5-trevor.jpg

na opcję:

JackTorrance.jpg

Wypisz wymaluj ta sama facjata i pier..lec w oczach.  :thumbsup:

juz po trailerze trevora stwierdzilem ze pod katem charakteru i wygladu to istna kopia J. Nicholsona i H.S. Thomsona ;)

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

A jest tu ktoś z trójmiasta ? Zamawiacie gdzieś preorder, czy kupujecie na miejscu ?

Ja pierwsze po odpaleniu gry, wykonam narzucone polecenie, bo zawsze jakieś jest - pojedź gdzieś tam, zapisz grę, czy coś takiego. No a potem będę jeździł i zwiedzał, trochę mi to zajmie ;)

Opublikowano (edytowane)

No a potem będę jeździł i zwiedzał, trochę mi to zajmie ;)

Mapa będzie od razu cała otwarta, a na myśl, że to będzie 3x RDR dostaje aż gęsiej skórki...

Edytowane przez Lukas_AT