Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jest tu ktoś z trójmiasta ? Zamawiacie gdzieś preorder, czy kupujecie na miejscu ?

Ja pierwsze po odpaleniu gry, wykonam narzucone polecenie, bo zawsze jakieś jest - pojedź gdzieś tam, zapisz grę, czy coś takiego. No a potem będę jeździł i zwiedzał, trochę mi to zajmie ;)

Ja prawdopodobnie w Empiku odbiorę, tym w Alfa Centrum, 17 września wracając z pracy. Kupiłem tam preorder dla plakatu, w lutym. Poza tym GTA IV też tam kupowałem. Chyba, że mnie coś weźmie i zamówię edycję specjalną.

Opublikowano

pierwsze co zrobię w gta 5 to parę misji głównych by odblokować coś tam (ciekawe czy misje główne będą odblokowywać kolejne obszary mapy) i pojeżdżę, zrobię masakre na ulicach itp

Opublikowano

pierwsze co zrobię w gta 5 to parę misji głównych by odblokować coś tam (ciekawe czy misje główne będą odblokowywać kolejne obszary mapy) i pojeżdżę, zrobię masakre na ulicach itp

Całą mapa będzie dostępna od samego początku.

Opublikowano (edytowane)

Quad/Cross/terenowka i jazda w tereny pozamiejskie, zwiedzanie - to jest najlepsze, wiec na poczatku wlasnie to bede robil !

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Pierwsze przez co każdy z nas będzie musiał przejść to obowiązkowa instalacja (8GB) :devil: Zrobiłem już porządki na dysku. Ależ to będzie męczarnia :wallbash: SC Blacklist (też koło 8GB) instalował mi się kilkanaście minut. Swoją drogą współczuję randomom którzy mają konsole bez dysków i dopiero 17ego uświadomią sobie że trzeba dokupić pendrive/dysk :mocking:

Opublikowano

Ależ będzie giera, już przez pół roku w nic nie grałem na ps3, czasem w fife/pesa z kumplami, a tak to w żadną inną grę mi się nie chce grać, gta to moja ulubiona seria i teraz jest niesamowita chęć żeby zagrać w V odsłonę :turned:  Też na początku zamierzam przejść parę misjii i "pobawić się" miastem..

A czy możliwość gry w internecie będzie od razu dostępna po zakupie gry w dniu premiery, czy trzeba będzie trochę poczekać? Dla mnie to i dobrze, bo na razie nie mam zamiaru grać online póki nie przejdę gównego scenariusza gry.. (chyba... xD)

Opublikowano

Wyjdzie Ci to samo jakbyś zamówił na muve z kodem zniżkowym z gta-five. ;)

A masz pewność, że najpóźniej dostaniesz grę w dniu premiery. :)

Opublikowano

O właśnie, ciekawe jak będzie się jeździło rowerem. W San Andreas trzeba było non stop naciskać X, żeby przyspieszać. Ciągłe ciskanie spustem byłoby trochę niewygodne.

Opublikowano

Imo bedzie sie jezdzilo tak jak motorem. Przycisnie sie R2 i ziomek bedzie pedalowal.

Ja tam chyba bede trzaskal misje najpierw, zeby zdobyc troche kasy i fajnego sprzetu bo szlajanie sie po mapie bez gnatow i jakies gadzetow to lipa.

No chyba ze beda kody to odpale na nowym sejwie i tylko wyobraznia bedzie mnie ograniczala :>

Opublikowano (edytowane)

wrzucilem przed chwila wpis rockstar z jednego z komentarzy, ale jak sie okazuje, ktos im shackowal konto na facebooku i wypisuje  ze mysla o dacie wydania gta v na pc i ng. 

link do dyskusji 

Rockstar Games Everyone. we like to let you know that GTA V is in discussion for a release date on PC/XBOX ONE/PS4.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151885173390097&set=a.10150126067600097.319350.51752540096&type=1&theater

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

To jakas sciema jest. Ktos im ponoc konto shackowal, wystarczy tez spojrzec na bledy w tym zdaniu, no i jeszcze to:

Rockstar Games We're sorry about that. Someone's been going around framing us lately and we have no idea who it is.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem na tych pocztówkach, które wrzucił Kre3k, że po lewej stronie jest parodia autostrady 66 - Route 68 :) Nieźle, fajnie będzie pośmigać taką trasą.

Opublikowano

O właśnie, ciekawe jak będzie się jeździło rowerem. W San Andreas trzeba było non stop naciskać X, żeby przyspieszać. Ciągłe ciskanie spustem byłoby trochę niewygodne.

A propos roweru

cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2012/11/GTA-Meme-6.png

• Plusik 1