Vigor 22 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 a props zielonego przyjaciela, tez mam nadzieje, ze mozna bedzie go brac na wynos. flaszki w grach rockstar chyba nigdy nie byly na wynos wiec moze i bakac trzeba bedzie na miejscu. Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 a props zielonego przyjaciela, tez mam nadzieje, ze mozna bedzie go brac na wynos. flaszki w grach rockstar chyba nigdy nie byly na wynos wiec moze i bakac trzeba bedzie na miejscu. Na tym długim trailerze jest Franek chowający zielsko, to znaczy lekarstwo!!, do kieszeni także jest na wynos:) Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Za równo 2 tygodnie o tej porze czujecie co się będzie działo? Forum chyba padnie a ten temat pewnie dobije 400 stron. Oczekiwanie północy aby można było już zagrać. Od 12 do 22 mam urlop ale nie pomyślałem i mogłem wziąć od 16, zawsze te kilka dni więcej Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Pewnie bedzie grubo. Ja poczekam na wasze opinie. Jezeli to bedzie takie "pierdo&^iecie" jak w trailer'ach, i wiekszosc tutaj zachwyci sie od pierwszego wejrzenia, to kupie gre. Ale mam takie nieodparte wrazenie, ze na wiekszosc z was spadnie kubel zimnej wody. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Serio ktoś będzie na forumek wchodził jak dorwie już własną kopię gry? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Ja pewnie odpuszczę foruma na tydzień, bo będę grał. Ale w sumie też nie można długo grać, bo jeszcze PS3 pójdzie z dymem, a tego bym NIE CHCIAŁ. Cytuj
mariopim 6 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Ja już zamówiłem preorder na allegro, chyba mój pierwszy w życiu, ale na GTA nigdy się nie zawiodłem, dlatego jestem w stanie wydać na tą grę każde pieniądze! Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Te kilkanaście dni będzie się ciągneło dłużej niż miesiące po pierwszym oficjalnym niusie że w ogóle powstaje gta V O_____o Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Ale mam takie nieodparte wrazenie, ze na wiekszosc z was spadnie kubel zimnej wody. 6 Cytuj
Alien00 14 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Preorder na stronie RTV Euro AGD już złożony,za 223,95 z odbiorem własnym,a sklep mam 10 minut autem z domu.Ja pierwsze co zrobię to odpalę jakąś brykę i sprawdzę model jazdy,bo również mam pewne obawy.Skopany model jazdy i fizyka aut może sporo popsuć w odbiorze gry typu GTA,vide Sleeping Dogs,w które akurat gram w ramach czekania na V.Ale ufam Rockstar że nie zawiodą i będzie podobny model jak w IV. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Model jazdy zapewne będzie idealnie wyważony pomiędzy symulacją, a arcade. Co by nie powiedzieć o czwórce, ale tam bujanie się szybkimi furami potrafiło doprowadzić do szewskiej pasji. Inna sprawa jeżeli chodzi o bujające się na boki muscle cary, drift, skok przez chodnik, cudownie zachowujące się na nierównościach podwozie -> nie chciałbym aby to zniknęło w piątce. Osobiście zakładam, że będzie kilka modeli jazdy w piątce. Inny dla samochodów osobowych, którymi wożą się zwykli Kowalscy. Inny gdy taką furę przerobi się na sportowe turbo. Inną dla quadów, jeepów i motorcrossów, z kolei inną dla ścigaczy. Zobaczcie co się dzieje w czwórce. Wszystkie pojazdy mają te same podstawy jeżeli chodzi o model jazdy, niezależnie czy to jest motor, czy autobus. Jasne, że na zakrętach na wszystko działa ta sama siła odśrodkowa, lecz efekt był taki, że w gołej czwórce rzadko goniło się na misję motorem. Inna sprawa w dodatku LOSTów. Delikatnie przemodelowany model jazdy dwuśladów spowodował, że praktycznie mój Johny w ciągu tych kilkunastu godzin w ogóle nie siedział za kółkiem. I o to właśnie chodzi, żeby było miło. I tak będzie, gwarancja którą dała mi szklana kula. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Przede wszystkim autka w V muszą nabrać wagi. W GTA IV miałem wrażenie, że one ważą 25 kg Cytuj
Komornic 12 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Przede wszystkim autka w V muszą nabrać wagi. W GTA IV miałem wrażenie, że one ważą 25 kg a ja miałem wrażenie, że ważyły tyle co czołg Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) Mapa w CZYDE (fanmade) @krupek poprawione Edytowane 3 września 2013 przez Kornolio Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Przede wszystkim autka w V muszą nabrać wagi. W GTA IV miałem wrażenie, że one ważą 25 kg Jak dla mnie GTA IV miało najlepszy model jazdy z jakim się zetknąłem z grach tego typu. Cięzar auta idealnie odczuwalny, podobnie z mocą fury. Jazda bokiem po łukach muscle car'em to coś pięknego hehe. Mam nadzieję, że w tej kwestii nic nie zmienią, no chyba że na lepsze ale ciężko mi to sobie wyobrazić 3 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Zapomniałeś dodać, że to fanmade mapy w 3D. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Mnie strasznie irytowało, że po wjechaniu np na krawężnik z prędkością 50 km/h auto skakało jak małysz ja nie mówię, że model był zły, bo nie był ale no w Just Case 2 jezdzilo mi sie lepiej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 To spróbuj dziś wjechać na krawężnik z prędkością 50 km/h, zdziwisz się jakie pyerdolnięcie będzie Przerabiałem już to z kumplem, który się zagapił i jednym kołem wjechał na wystający krawężnik, łbem w sufit uderzyłem tak, że kark mnie bolał przez kilka dni. Jazda motocyklem w GTA IV była wymagająca, w Balladzie już bardziej randomowa. No i nie mówcie, że wszystkimi furami jeździło Wam się tak samo, bo sportowe fury to był szatany, a sedany, czy jakieś zwyklejsze coupe był łatwiejsze w prowadzeniu. Ciężarówki i autobus był mułowate. Ja nic nie ma do zarzucenia modelowi jazdy w GTA IV. Bardzo mi odpowiadał. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Hah, panna ostatnio wracała do domu i aż mi esa napisała że widziała na przystankach w Łodzi reklamy GTA Oby mi tylko dobry grafik ustalili na początek października, już widzę te walki "ekip" w multi - gang Roziego vs Słupka Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 http://youupload.org/to0l2kz Katowice Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) 217,99 GTA V w Tesco, do tego nocna premiera gry o północy za 212,99. I na uj było robić preordery ? Edytowane 3 września 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 217,99 GTA V w Tesco, do tego nocna premiera gry o północy za 212,99. I na uj było robić preordery ? Sterowiec :potter: Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 W Tesco beda z 3 sztuki, takze ten sie smieje kto sie smieje ostatni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi