kanabis 22 470 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 17 motocykli. :o W Vice City był skuter, dwa ścigacze, cross i dwa czopery i jaka była podjara, co tutaj będzie... w san andreas było 11 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 kanabis, ależ Ty kur.wa nudny Wyraziłeś swoją opinię jakie to GTA V będzie ch.ujowe więc tam są drzwi ---> Nie rozumiem po ch.uj wchodzić do tematu i hejtować grę xx razy. Co chcesz tym osiągnąć? Podbić swoje ego? E-penisa? Od koksu chyba coś Ci się z mózgiem stało, bo w Spartakusie też próbowałeś zabłysnąć. Ale się nie udało. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) Będe tu pisał ile będe chciał Po to jest ten temat chyba zeby wyrazic swoja opinie c'nie? I gdzie ja ją hejtuje? Po prostu dobrze sie bawie bo przed gta4 mało co nie poczułem twojej spermy przez monitor jak sie spuszczałes a wyszło normalne gta. No chyba ze wy tak zartujecie tylko , no albo macie po 16 lat. Jesli tak to moge sie smiac bo jestem starszy i nalezy sie smiac z gimbusów Edytowane 3 września 2013 przez kanabis Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) On ma romska krew w korzeniach, a wiadomo jak to z romami jest, nikt ich nie chce, wszedzie ich pelno . Edytowane 3 września 2013 przez Bansai 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Czyli dokładnie tak jak pisałem parę stron wcześniej - że bankowo będziemy mieli jakieś znaki, że jedna z postaci jest na uprzywilejowanej pozycji (akurat dzierży gatling guna i jest gotowa do roz.pierdo.lu:) no niby tak, ale jednak wydaje mi się, że te czerwone ikonki wskazujące, że trzeba się przełączyć na konkretną postać bo inaczej zginie będą występowały częściej. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 On ma romska krew w korzeniach, a wiadomo jak to z romami jest, nikt ich nie chce, wszedzie ich pelno . To suteq? xD Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Dobrze wyszłeś. Dobra koniec trollowania, teraz poczekam do premiery tej gry 9/10 Peace, bez spiny Charlie Runkle Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Wyszedłeś* - Trevor is at war against the gang and its leaders Lost Billy Grey and Johnny Klebitz. Johnny będzie w grze? o_O Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Co ty tak w to gta nie wierzysz ? ;( Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Wyszedłeś* - Trevor is at war against the gang and its leaders Lost Billy Grey and Johnny Klebitz. Johnny będzie w grze? o_O Tak. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Kuffa dawać mi już pancerz i czołg i spadochron i samolot i dajcie mi w końcu zagrać już... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Wózek widłowy może mieć zamontowane turbo? Jak wszystkie pojazdy to wszystkie? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2013 Będe tu pisał ile będe chciał Po to jest ten temat chyba zeby wyrazic swoja opinie c'nie? I gdzie ja ją hejtuje? Po prostu dobrze sie bawie bo przed gta4 mało co nie poczułem twojej spermy przez monitor jak sie spuszczałes a wyszło normalne gta. No chyba ze wy tak zartujecie tylko , no albo macie po 16 lat. Jesli tak to moge sie smiac bo jestem starszy i nalezy sie smiac z gimbusów Wydaje mi sie, ze masz problem bo dopada cie starosc. Twoj mozg nie potrafi juz wytwarzac stanu wysokiego zadowolenia po osiagnieciu etapu "zajawka". Zapomniales juz co to. Poza tym twoj przypadek poteguje fakt odbytego odwyku a jako gwozdz do trumny zawod, jakim sie trudzisz. Sklep z grami potrafi zniszczyc chcec do grania i jarania sie nadchodzacym wielkimi krokami GTA V. Pomimo tego, ze grzeje pape na codzien i pokrywam to potrafie postawic swoj ulubiony palnik i termos na kawe, ze piatka pozamiata lepiej niz jamajski natural. Bez urazy Kanabis, ale musisz miec cos nie tak w swoich cyganskich biznes genach, albo zwyczajnie nie widzisz potegi tej gry a nawet ja, prosty robol zauwazam, ze kolejne GTA to takie spelnienie marzen o wirtualnym swiecie. Wiadomo, ze wciaz nie doskonalym ale tak cudownie magicznym, ze juz chce tam byc. Chocby engine mial rzezic bo konsole sa leciwe to ja to przezyje - wierze w Bozie i Grand Theft Auto V. 13 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 bede gral w gre A w jaką? no chyba nie w tomb raider gta 5 a co xD Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Nie wiem czy bylo, ale dam- godzinna encyklopedia GTA V. Najwazniejsze info dla mnie to to, ze gameplay footage na trailer'ach jest z PS3. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Wzruszyłem się jotjot, dobrze napisane. Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Będe tu pisał ile będe chciał Po to jest ten temat chyba zeby wyrazic swoja opinie c'nie? I gdzie ja ją hejtuje? Po prostu dobrze sie bawie bo przed gta4 mało co nie poczułem twojej spermy przez monitor jak sie spuszczałes a wyszło normalne gta. No chyba ze wy tak zartujecie tylko , no albo macie po 16 lat. Jesli tak to moge sie smiac bo jestem starszy i nalezy sie smiac z gimbusów Wydaje mi sie, ze masz problem bo dopada cie starosc. Twoj mozg nie potrafi juz wytwarzac stanu wysokiego zadowolenia po osiagnieciu etapu "zajawka". Zapomniales juz co to. Poza tym twoj przypadek poteguje fakt odbytego odwyku a jako gwozdz do trumny zawod, jakim sie trudzisz. Sklep z grami potrafi zniszczyc chcec do grania i jarania sie nadchodzacym wielkimi krokami GTA V. Pomimo tego, ze grzeje pape na codzien i pokrywam to potrafie postawic swoj ulubiony palnik i termos na kawe, ze piatka pozamiata lepiej niz jamajski natural. Bez urazy Kanabis, ale musisz miec cos nie tak w swoich cyganskich biznes genach, albo zwyczajnie nie widzisz potegi tej gry a nawet ja, prosty robol zauwazam, ze kolejne GTA to takie spelnienie marzen o wirtualnym swiecie. Wiadomo, ze wciaz nie doskonalym ale tak cudownie magicznym, ze juz chce tam byc. Chocby engine mial rzezic bo konsole sa leciwe to ja to przezyje - wierze w Bozie i Grand Theft Auto V. Jak kiedykolwiek będę miał jakiekolwiek nagrody do rozdania w konkursie, to go nie zorganizuję tylko od razu Ciebie nagrodzę Well said, sir. Już się zaczynałem obawiać, że to ze mną jest coś nie tak - stary chłop, a jara się grami tak samo jak 20 lat temu, a tu proszę - okazuje się, że mózg działa prawidłowo Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Będe tu pisał ile będe chciał Po to jest ten temat chyba zeby wyrazic swoja opinie c'nie? I gdzie ja ją hejtuje? Po prostu dobrze sie bawie bo przed gta4 mało co nie poczułem twojej spermy przez monitor jak sie spuszczałes a wyszło normalne gta. No chyba ze wy tak zartujecie tylko , no albo macie po 16 lat. Jesli tak to moge sie smiac bo jestem starszy i nalezy sie smiac z gimbusów Wydaje mi sie, ze masz problem bo dopada cie starosc. Twoj mozg nie potrafi juz wytwarzac stanu wysokiego zadowolenia po osiagnieciu etapu "zajawka". Zapomniales juz co to. Poza tym twoj przypadek poteguje fakt odbytego odwyku a jako gwozdz do trumny zawod, jakim sie trudzisz. Sklep z grami potrafi zniszczyc chcec do grania i jarania sie nadchodzacym wielkimi krokami GTA V. Pomimo tego, ze grzeje pape na codzien i pokrywam to potrafie postawic swoj ulubiony palnik i termos na kawe, ze piatka pozamiata lepiej niz jamajski natural. Bez urazy Kanabis, ale musisz miec cos nie tak w swoich cyganskich biznes genach, albo zwyczajnie nie widzisz potegi tej gry a nawet ja, prosty robol zauwazam, ze kolejne GTA to takie spelnienie marzen o wirtualnym swiecie. Wiadomo, ze wciaz nie doskonalym ale tak cudownie magicznym, ze juz chce tam byc. Chocby engine mial rzezic bo konsole sa leciwe to ja to przezyje - wierze w Bozie i Grand Theft Auto V. Pieknie to napisałeś mój papamistrzu. Raczej nie jest jak piszesz. Dla mnie po prostu szokiem było GTA3 po GTA2. Nie ciągłe ulepszanie tej samej gry. Rozumiałem taką zajawke wtedy, a teraz to dla mnie beka. Ale w sumie jakbym pewnie obleciał jeszcze kącik halo czy czegośtam napewno takich zboczków bym znalazł więcej. Ja jjot po prostu inaczej widze spełnienie swoich marzeń w konsolowym swiecie. Dla mnie takie coś to przygoda z Finalem 7 lub ostatnio TLOU a nawet prowadzenie realu w pesie. A nie strzelanie i rozjeżdżanie przechodniów. Oczysiście że będzie to mega gra ale bawi mnie ze niektórzyby obciagneli bezdomnemu żeby pograc w gta. No bez przesady. Albo gadanie że jade po gta skoro mówie że to gra 9/10.No bez jaj ,jjot sam przyznaj. A co do odwyku to własnie dzieki niemu powróciłem do dawnych zainteresowań i czerpania radości takich jak właśnie gry, wypad na ryby czy sport. Luz Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Nie chcę sobie robić spoilerów, to tak 5/10 przeczytałem co tam chłopaki z ign wysmarowali i pospuszczali się nad tym GTA, oj pospuszczali:) Jak rzeczywiście jest tak jak piszą, to czeka nas faktycznie coś wyjątkowego. Mnie bardziej interesują takie drobnostki. Pamiętam jak w RDR po przyjeździe do tej pierwszej wiochy wszedłem do saloonu i tam siedział gość z nogami na stole i bujał się na krześle. Przycelowałem w niego, wszyscy mierzą we mnie, koleś się spier.dolił z taboretu:) I nic się nie dzieje. Mexican stand-off. Schowałem gnata, wszyscy dookoła też, pan dalej brzdąkał na pianinie. Takie rzeczy. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) Niemiecki PCGames z grubsza. Bez spoilerów, suche informacje o rozgrywce: - grano na X360, gra działała płynnie przez cały czas; wygląda jak na trailerach z minimalnie gorszym aliasingiem, - każdy policjant i każdy wóz policyjny ma swój oddzielny krąg poszukiwań, a nie tak jak w IV jeden wspólny, - sprint funkcjonuje tak samo jak w IV, - zwyczajny chód jest wolny, co ułatwia przemieszczanie się w budynkach, - strzał w bak kończy się eksplozją pojazdu, - checkpointy są rozmieszczone z głową, - SUVami kieruje się nieco ciężej/trudniej niż np. autami sportowymi, - w jednej z misji redaktorzy prowadzili pociąg, będzie to też możliwe w grze swobodnej, - do snajperek można zamontować termowizję, - kiedy redaktorzy przelecieli pod mostem, na ekranie wyskoczył napis "1 z 50", - zdrowie odnawia się do 50%, potem trzeba szukać apteczek lub jedzenia, - przejście pomiędzy gameplayem a cut-scenkami jest płynne; nie ma czarnego ekranu. Edytowane 3 września 2013 przez lothronik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi