Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie będzie przez was rekordu sprzedaży w pierwsze 24 godziny :<

Edytowane przez mate5
Opublikowano

329 stron i ciagle rosnie, im blizej premiery, tym wieksza czestotliwosc postow. U bukmachera powinni otworzyc zaklad na liczbe stron do 17 wrzesnia aka dnia w ktorym mesjasz zstapil na ziemie.

Opublikowano

Do 400 spokojnie dobijemy do premiery, gra zaraz pewnie wycieknie, a i o północy będzie wielkie odliczanie jak niegdyś za pierwszym zwiastunem. Pewnie z 700 stron będzie za rok.

Opublikowano (edytowane)

Nadal nie widzę żadnego rewolweru na screenach. Będę niepocieszony, jeśli go zabraknie, tym bardziej, że ma być niby największy arsenał w historii serii. ;)

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano

Jaka jest gwarancja, że zamawiając z Amazon będę miał grę 17 września? Nie chce dać zarobić tym chuyom z cenegi.

chyba żadna, a wręcz wątpie żebyś dostał paczke z zagranicy na czas

Opublikowano

Nadal nie widzę żadnego rewolweru na screenach. Będę niepocieszony, jeśli go zabraknie, tym bardziej, że ma być niby największy arsenał w historii serii. ;)

Pasowałby do Trevora jak żadna inna broń.

Opublikowano

Jaka jest gwarancja, że zamawiając z Amazon będę miał grę 17 września? Nie chce dać zarobić tym chuyom z cenegi.

(pipi)e, bo zmienił się właściciel i zmieniają zasady kodów promocyjnych ? Ciekawe ile kodów u nich już wygenerowałeś i ile gier zamówiłeś za połowę ceny.

Opublikowano

Pójście Trevorem w dzicz i polowanie na malutkie sarenki z karabinu myśliwskiego stanie się rytuałem.

Opublikowano

(pipi)e, bo zmienił się właściciel i zmieniają zasady kodów promocyjnych ? Ciekawe ile kodów u nich już wygenerowałeś i ile gier zamówiłeś za połowę ceny.

Jeden kod który mam od paru miesięcy, więc nie pajacuj mi tutaj.

Opublikowano

Ciekawe, czy będzie można zakładać prywatne pokoje do gry, bo randomowi głupi gracze potrafią zepsuć rozgrywkę jak cholera.

Opublikowano

Ja wezmę Trevora i pojadę na Grove Street i będę strzelał do bezrobotnych czarnuchów. Pobawię się w Clinta Eastwooda z 'Gran Torino' i spytam ich:

-' Co knujecie, smoluchy?'

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Zastanawia mnie jedna kwestia w kontekście nadchodzącego crapa jakim niewątpliwie będzie GTA V (:D), to prawda, że na Xie można zainstalować grę na pendrive zamiast na dysku twardym? Interesuje mnie tylko pewne info.