Gość Rozi Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jestem największym w Polsce fanem tego cudownego klasycznego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ha! No to jest nas dwóch! Gra pięknie uzupełniała wątki z filmu. No i miała ten sam klimat. Liczę na parę piosenek z tego filmu w GTA V Can you dig it? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jestem największym w Polsce fanem tego cudownego klasycznego filmu. Podaj nazwy przynajmniej pięciu gangów bez google'a. :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przeczytałem opis i chyba dzisiaj obejrzę tych "Wojowników". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Jestem największym w Polsce fanem tego cudownego klasycznego filmu. Podaj nazwy przynajmniej pięciu gangów bez google'a. :> Baseball Furies, Turnbull AC's, Orphans, Lizzies, Punks. Mam dalej recytować? Nie zagniesz mnie, jeśli chodzi o grę i o film Edytowane 5 Września 2013 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przeczytałem opis i chyba dzisiaj obejrzę tych "Wojowników". Ale będziesz miał zabawę! Ja spróbuję z tymi z tymi gangami bez googla. Obiecuję, że lecę z pamięci. Riffs, Boppers, Warriors, ii baseboliści, dziewczyny (one nazwą miały żeńskie imię - Lilly?) EDIT: Przypomniałem sobie - Lizzies:), o! Turnbulls (gonili ich autobusem - przypomniałem sobie:), ci tacy w srebrnych kurtkach, cioty:) Jest pięć pełnych nazw. Wygrałem coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Turnbulls skinheadzi to byli, Ajax im ładnie pokazał, co o nich sądzi A oczywiście najbardziej straszliwy gang to Furies :< Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gra jest wy(pipi)ista! Jak ktoś nie grał, a podobał mu się film niech czym prędzej kupuje PS2:) Ciosy specjalne to ciosy używane przez kolesi w filmie, nawet ci sami aktorzy podkładają głosy! Widać, że panie i panowie z Rockstar też są wielkimi fanami tego filmu. Jak na początku zobaczyłem diabelski młyn i usłyszałem tę nutkę, to uroniłem łzę. Kurde, chcę remake HD! Najlepszy (i trudny!) co-op na PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Model jazdy w Midnight Club Los Angeles był bardzo słaby IMO. Zbyt arcadeowy. Jak myślicie, będzie w piątce bolączka poprzednich części czyli monoschematyczność spotykanych pojazdów na drogach, albo pojawianie ich się nagle przed nami gdy przełączymy szybko kamerę do tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) coz no, nie mozna miec wszystkiego. ja sie mimo wszystko lekko nastawiam na niektore wady, jak framerate, slabe teksturki. nie zmienia to faktu ze gra swoja fabula posklada wszystkie wczesniejsze czesci. Edytowane 5 Września 2013 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gra jest wy(pipi)ista! Jak ktoś nie grał, a podobał mu się film niech czym prędzej kupuje PS2:) Ciosy specjalne to ciosy używane przez kolesi w filmie, nawet ci sami aktorzy podkładają głosy! Widać, że panie i panowie z Rockstar też są wielkimi fanami tego filmu. Jak na początku zobaczyłem diabelski młyn i usłyszałem tę nutkę, to uroniłem łzę. Kurde, chcę remake HD! Najlepszy (i trudny!) co-op na PS2. Oprócz Rembrandta, aktor grający go nie żyje niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jak myślicie, będzie w piątce bolączka poprzednich części czyli monoschematyczność spotykanych pojazdów na drogach, albo pojawianie ich się nagle przed nami gdy przełączymy szybko kamerę do tyłu? Wtedy był taki patent, że gra wszystko wgrywała 'w biegu'. Żeby było szybciej to na przykład spawn'owała ten sam model samochodu. Teraz, z racji instalacji gry na dysku mam nadzieję, że to się zmieni. Poczekamy-zobaczymy. Rockstar na pewno są świadomi tego jak sytuacja, którą opisujesz sztucznie wyglądała... Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 nie zdziwie sie naprawde jesli sie okaze ze jeden z kumpli Trevora to Cash. to byla by bombeczka ;] Jeszcze tylko niech walka będzie jak w The Warriors i będzie git:) tez mam nadzieje, ze moze walka w gtav w koncu stanie sie bardziej dopracowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 czy tylko ja sobie masuje suty na myśl że do premiery już tylko 11 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja sobie nacieram suty kremem i masuję. I w sumie to 10 dni, 23h i 53 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jako, że nie ma tematu dla GTA III a na razie na temat GTA V i tak nic nowego nie ma to pochwale wam się jak w photoshopie poprawiłem grafikę w GTA IIIOryginał:Przeróbki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Jak myślicie, będzie w piątce bolączka poprzednich części czyli monoschematyczność spotykanych pojazdów na drogach, albo pojawianie ich się nagle przed nami gdy przełączymy szybko kamerę do tyłu? Wtedy był taki patent, że gra wszystko wgrywała 'w biegu'. Żeby było szybciej to na przykład spawn'owała ten sam model samochodu. Teraz, z racji instalacji gry na dysku mam nadzieję, że to się zmieni. Poczekamy-zobaczymy. Rockstar na pewno są świadomi tego jak sytuacja, którą opisujesz sztucznie wyglądała... Haha. Prowadziło to do takich sytuacji jak np. cała masa tego samego modelu samochodu, który akurat zdobyliśmy. W praktyce np. moje długotrwałe poszukiwania tego autka: kończyły się wysypem tych samych modeli na drogach... kiedy ja siedziałem już za kółkiem mojego własnego. Swoją drogą to chyba moje ulubione auto z całej serii GTA (poza Vice City gdzie wyglądało po prostu ch....o) obok Infernusa i Patriota. Zwłaszcza jeśli w dzieciństwie było się fanem serialu Viper: Edytowane 5 Września 2013 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Komornic 12 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 ma ktoś już doświadczenie z preorderami? skąd najlepiej zamówić GTA, aby kurier przyniósł ją na 17 września? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 W sklepach internetowych o dobrej renomie, które nie dały plamy przy premierze poprzedniej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 macie jakie doswiadczenie z preorderami w empiku? bede mogl odebrac 17 czy nastawic sie na problemy? a moze juz 16 dadza? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jamaj - niestety odbiore dopiero po robocie we wtorek, koczowanie nocne nie chodzi w gre przez pracę. Bajana mam niedaleko ale odbieram w Factory bo mam po drodze z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jedyne co w Factory zawalili to Diablo 3 (PC) na premierę, jedynie na Bielanach znalazłem swój egzemplarz. GTA V powinni wrzucić w tylu punktach, że znalezienie swojej wersji nie powinno być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ale fajnie! Głosy bohaterów podkładają prawdziwi mordercy, złodzieje i gwałciciele dzieci! Super Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Było, już się tym podniecaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ale miałem poyebany sen. Śniło mi się, że 11.09 jako jeden z nielicznych grałem w GTA V. Co pamiętam to sterowałem typem podobnym do Marstona i zaczynaliśmy w jakiejś wiosce i udaliśmy się z 2 kolegami w stronę miasta na koniach. Bardziej to przypomina RDR niż GTA V, ale jak odpaliłem mapę to była mapa z GTA V. Pamiętam, że nawet pisałem Szprocie na steam "Zobacz w co gram xD". To było dziwne. : O Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi