wojnar 1 892 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Prawdopodobnie dzisiaj będzie nowy gameplay na IGN. Hype hype hype. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Wolałbym mieć ten gameplay u siebie na TV, a najlepiej żeby padzikiem mieć na niego wpływ. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 macie jakie doswiadczenie z preorderami w empiku? bede mogl odebrac 17 czy nastawic sie na problemy? a moze juz 16 dadza? :>Roznie. Wczesniej nie bedzie na pewno. Jak dostana na magazyn 16 i wysla 16 to dojdzie na 17 do salonu.Ale po co w empiku zamawiac jak podobno w premiere ma byc za 199 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 skąd to info o empiku? W PT ktoś wczoraj napisał: http://www.psxextreme.info/topic/101660-promocje-i-okazje-dyskusja-nt-ofert-specjalnych/?p=2894549 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Prawdopodobnie dzisiaj będzie nowy gameplay na IGN. Hype hype hype.Kto tak spekuluje? Co do tej historii z helikopterem ktory po rozbiciu lezy dalej w tym samym miejscu to nie wierze, nie na tej generacji konsol z taka iloscia ramu. Edytowane 6 września 2013 przez eX4cT_PL Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Ultima dziś podała informację, że na całym świecie złożono więcej preorderów na GTAV niż na Battleflaja 4 i COD Ghost razem wziętych. To się nazywa dominacja na jesiennym rynku gier video Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Zaden wyczyn, na moje oko, nie wiadomo czy mowa o PS4 i X1 czy o obecnej generacji, jesli o obecnej to kazdy woli tytul ograc na nowej generacji, jesli mowa o nowej generacji to przeciez na poczatku nie bedzie nawet tyle konsol na rynku ile pre orderow na GTA a ich ilosc wynosi 2,6mln Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 2,6 w samym USA na wersje pudełkowe. A jeszcze Europa, Azja, wersje cyfrowe. Będzie tego z 5 w całości, jak nie więcej. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 to mi sie podoba, w końcu porządna gra wchodzi na szczyty sprzedaży. nie mogłem znieśc że taki crapowaty plastikowy tasiemiec jak COD pobijał wszelkie rekordy... mam nadzieje że ludziom sie w koncu przejadło i przestaną sie brandzlować na wieść na tak "ogromnych innowacjach" jak skakanie przez murek albo pływające ryby Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 O psie zapomniales! Ja to jestem ciekaw jak dlugo GTA V bedzie utrzymywalo sie na pierwszym miejscu w UK Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Skoro TLOU było chyba 5 tygodni pod rząd to GTAV daję 10. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 wiadomo czy beda duze pasazerskie samoloty jak w Just Cause 2 czy tylko awionetki,mysliwce i prywatne odrzutowce? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Samych heli i samolotów ma być 17, więc coś takiego powinni dać... Zresztą, chyba w SA jeden taki był?? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 wiadomo czy beda duze pasazerskie samoloty jak w Just Cause 2 czy tylko awionetki,mysliwce i prywatne odrzutowce? moze beda ale pewnie tylko do wynajecia, raczej malo prawdopodobne zeby dalo sie nimi sterowac. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Ja stawiam, że będą duże samoloty, Trevor jest pilotem, więc Rockstar coś ciekawego nam przygotuje do latania, czytaj mega różnorodność w maszynach. Ciekawe, jaką niespodziankę na dziś przygotował IGN. Chętnie zobaczę gameplay, ale taki jakiś jeden fragment, nke zlepek ujęć jak ostatnio. Cytuj
kajd 11 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Reklamy wieczorkiem: Pieknie podswietlone, rzucaja sie w oczy, ekstra . 4 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Chciałbym misje z uprowadzeniem samolotu pasażerskiego w powietrzu Po trailerach widać, że będzie gruba akcja z pociągiem, więc kto wie... 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Chciałbym misje z uprowadzeniem samolotu pasażerskiego w powietrzu Identyczna akcja jak w The Dark Knight Rises? xD Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Było jakieś info od R* ile orientacyjnie ma zająć przejście głównego wątku fabularnego? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie pewnie będzie monster truck, na ostatnich screenach było kilka fajnych offroadowych samochodów Chciałbym misje z uprowadzeniem samolotu pasażerskiego w powietrzu Po trailerach widać, że będzie gruba akcja z pociągiem, więc kto wie... było by fajnie, ale obawiam sie że porywanie samolotów jest ostatnio delikatnym tematem za sprawą talibów, więc wątpie (z drugiej strony było kilka razy w nowszych filmach) Cytuj
Grzes!ek 37 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie Na zwiastunie trybu online pokazany był samochód podobny do monster trucka. W spoilerze obrazek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi