Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie jakie doswiadczenie z preorderami w empiku? bede mogl odebrac 17 czy nastawic sie na problemy? a moze juz 16 dadza? :>

Roznie. Wczesniej nie bedzie na pewno. Jak dostana na magazyn 16 i wysla 16 to dojdzie na 17 do salonu.

Ale po co w empiku zamawiac jak podobno w premiere ma byc za 199

Opublikowano (edytowane)

Prawdopodobnie dzisiaj będzie nowy gameplay na IGN. Hype hype hype.

Kto tak spekuluje?

Co do tej historii z helikopterem ktory po rozbiciu lezy dalej w tym samym miejscu to nie wierze, nie na tej generacji konsol z taka iloscia ramu.

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano

Ultima dziś podała informację, że na całym świecie złożono więcej preorderów na GTAV niż na Battleflaja 4 i COD Ghost razem wziętych. To się nazywa dominacja na jesiennym rynku gier video ;)

Opublikowano

Zaden wyczyn, na moje oko, nie wiadomo czy mowa o PS4 i X1 czy o obecnej generacji, jesli o obecnej to kazdy woli tytul ograc na nowej generacji, jesli mowa o nowej generacji to przeciez na poczatku nie bedzie nawet tyle konsol na rynku ile pre orderow na GTA a ich ilosc wynosi 2,6mln

Opublikowano

2,6 w samym USA na wersje pudełkowe. A jeszcze Europa, Azja, wersje cyfrowe. Będzie tego z 5 w całości, jak nie więcej. 

Opublikowano

to mi sie podoba, w końcu porządna gra wchodzi na szczyty sprzedaży. nie mogłem znieśc że taki crapowaty plastikowy tasiemiec jak COD pobijał wszelkie rekordy... mam nadzieje że ludziom sie w koncu przejadło i przestaną sie brandzlować na wieść na tak "ogromnych innowacjach" jak skakanie przez murek albo pływające ryby

Opublikowano

wiadomo czy beda duze pasazerskie samoloty jak w Just Cause 2 czy tylko awionetki,mysliwce i prywatne odrzutowce?

moze beda ale pewnie tylko do wynajecia, raczej malo prawdopodobne zeby dalo sie nimi sterowac.

Opublikowano

Ja stawiam, że będą duże samoloty, Trevor jest pilotem, więc Rockstar coś ciekawego nam przygotuje do latania, czytaj mega różnorodność w maszynach.

Ciekawe, jaką niespodziankę na dziś przygotował IGN. Chętnie zobaczę gameplay, ale taki jakiś jeden fragment, nke zlepek ujęć jak ostatnio.

Opublikowano

Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie

Opublikowano

Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie

pewnie będzie monster truck, na ostatnich screenach było kilka fajnych offroadowych samochodów

Chciałbym misje z uprowadzeniem samolotu pasażerskiego w powietrzu :sorcerer:

Po trailerach widać, że będzie gruba akcja z pociągiem, więc kto wie...

było by fajnie, ale obawiam sie że porywanie samolotów jest ostatnio delikatnym tematem za sprawą talibów, więc wątpie (z drugiej strony było kilka razy w nowszych filmach)

Opublikowano

Na zwiastunie trybu online pokazany był samochód podobny do monster trucka.

W spoilerze obrazek.

Grand-Theft-Auto-Online_-Official-Gamepl