Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie

Na zwiastunie trybu online pokazany był samochód podobny do monster trucka.

Grand-Theft-Auto-Online_-Official-Gamepl

ten pickup jest podobny do tego?

bigfoot-monster-truck-09978.jpg

Opublikowano

Złożyłem dziś preorder w Ultimie, mam nadzieję, że nie zawiodą, tak samo jak kurier DPD. Dostałem nawet rabat lojalnościowy -11 zł.

A Monster Truck chyba faktycznie pojawił się w jakimś trailerze.

Opublikowano

Pamietacie akcje z trailera jak Trevor wyskakuje samochodem z samolotu chyba wojskowego? Czuje mega akcje. :D

Opublikowano

W SA były dwa typy dużych samolotów pasażerskich. Wątpię jednak, aby w piątce dali chociaż jednego takiego kolosa.

W trailerze trybu online jest pseudo Hercules, do którego da się zapewne załadować samochód. To raczej będzie jedyny taki duży samolot do oblatania.

k61h.jpg

Opublikowano (edytowane)

Na którymś obrazku był Trevor za sterami dużego samolotu,więc spodziewam się że dostaniemy takowy w swoje łapy.

Edit: znalazłem :P

yr0bySv.jpg

Edytowane przez kudlaty88
  • Plusik 1
Opublikowano

Przecież w zapowiedzi IGN'u pisali, że będziemy mogli sterować Tytanem (tak się nazywa ten kolos). No tyle, że to wojskowy transportowiec, a mowa była o cywilniakach.

Prawdopodobnie pasazerskim bedziemy sterowac "Andromad" (30 min 55 sek). Dawalem wczesniej link do filmku, ale jeszcze raz nie zaszkodzi. 

Opublikowano

Ciekawe, jaką niespodziankę na dziś przygotował IGN. Chętnie zobaczę gameplay, ale taki jakiś jeden fragment, nke zlepek ujęć jak ostatnio.

Another Take on Grand Theft Auto V's Single-Player Campaign

Wydaje mi sie ze bedzie kolejny opis singla, nic wiecej.