wojnar 1 892 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Wrzucili zajawki kilku stacji, już nie mogę się doczekać aż będziemy się wozić przy takiej muzie Cytuj
mariopim 6 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 AAAa, ja już chcę w to zagrać! Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Przecież ten screen z plaża wygląda jak prawdziwe zdjęcie o.o Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Przecież ten screen z plaża wygląda jak prawdziwe zdjęcie o.o To tylko arty, a nie screeny z gry więc Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Telewizja znowu zniszczy,ci power rangersi "sex is bad,violence is good,gonna save the neighborhood" xDD Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 BTW, wejdźcie w Fitness and Relxation i kliknijcie w prawym dolnym rogu na reklamę z tym batonem. Zaje.bioza. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Nowy material od IGN'u http://uk.ign.com/articles/2013/09/06/grand-theft-auto-v-conflicting-points-of-vie Okay, it’s time for a minor confession. I died quite a few times while playing missions described above, but that’s not down to Grand Theft Auto V being unreasonably difficult. Nor am I terrible at games – really, I’m not. At the time, I thought it might be due to all the new controls and mechanics I had to learn. But then I thought more closely about the moments in which I died. What did these passings have in common? It was when I hesitated, when I didn’t know where to go, and I’ve concluded that fault lies entirely with me. Admittedly, GTA V doesn’t tell you where to go, but that’s the point. You can go anywhere. I died when I lacked both imagination and conviction. You see I’ve become awfully lazy when playing games that involve shooting and driving; I’ve grown quite accustomed towards being jockeyed towards a mildly satisfying objective. When I landed on the beach with Lamar, and he suddenly looked towards me for guidance, like a child who got mixed up in something he didn’t fully understand, I was overwhelmed. I could go anywhere, get away by any means I could find, but I died right there on the sand because I’ve grown acquainted to games that consistently underestimate me. Yes. Edytowane 6 września 2013 przez Bansai Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 "Hiking It's the sport preferred by lonely psychopaths and aspiring sexual offenders. Hiking has a lot to offer. Spend days in the woods only speaking to random creatures. Go mad with your own thoughts repeating over and over inside your mind. Get mauled by a wild animal. Sit in darkness wondering what lurks in the distance ready to kill you. Fantasize about women. Hiking is a healthy sport for all to enjoy." Hahahaha mistrzostwo! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 FlyLo FM jak na razie mój faworyt Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Edytowane 6 września 2013 przez Kre3k 1 Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Chyba jeszcze nie było tych fot Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Boże żeby tylko muve zrobiło wysyłkę w piątek... Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Przecież ten screen z plaża wygląda jak prawdziwe zdjęcie o.o To tylko arty, a nie screeny z gry więc Faktycznie, oglądałem na telefonie i się podjarałem Btw., wyczuwam dobrą akcje i rozwałkę w tym sadzie z krzewami. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Tak się podpaliłem na Radio Los Santos, a połowa tego to gów.niane trapy. Boże, nienawidzę tego. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Przecież ten screen z plaża wygląda jak prawdziwe zdjęcie o.o To tylko arty, a nie screeny z gry więc Faktycznie, oglądałem na telefonie i się podjarałem Btw., wyczuwam dobrą akcje i rozwałkę w tym sadzie z krzewami. Plaża to przecież screen normalny, żaden art. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Obadam jak będę na kompie, bo mi też się wydaje, że to screen, tylko solidnie podkręcony. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Właśnie, że nie jest podkręcony Widać aliasing na budynkach lekki. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Na GTAForums już ktoś coś wyczaił xD Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 "Police walk around with revolvers and tazers, and have the ability to frisk search you." To jest cytat z nowej aktualizacji strony, oby można było ich używać. No i Zwracam uwagę na ninja stars, może będzie można nimi rzucać tak jak nożami w RDR. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Ja też zwróciłem na to uwagę, ale z daleka nie widać, co to jest... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) slodki jezuuu, Radio Los Santos i FlyLo FM <3 Edytowane 6 września 2013 przez ShtaS Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Co to? Wygląda na to że jak robili tego screena to po prostu zapomnieli usunąć strzałek do edycji Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 To Radio Los Santos jest takie poyebane, że aż daje radość. xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi