JaMaJ 46 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Prawdopodobnie dzisiaj będzie nowy gameplay na IGN. Hype hype hype.Kto tak spekuluje? Co do tej historii z helikopterem ktory po rozbiciu lezy dalej w tym samym miejscu to nie wierze, nie na tej generacji konsol z taka iloscia ramu. wiadomo czy beda duze pasazerskie samoloty jak w Just Cause 2 czy tylko awionetki,mysliwce i prywatne odrzutowce? Wiadomo coś na temat monster trucka, który znajdował się w SA? Już sobie wyobrażam wycieczkę nim w góry lub jazdę po samochodach, mam nadzieję, że rockstar tym nie zawiedzie Panowie! W tej grze będzie WSZYSTKO! Popatrzcie na same rowery: bmx'y (plus triki!), kolażówki, zjazdowe, górskie. I pewnie jeszcze jakieś, a to są tylko rowery. O monster trucki i ich tuning też byłbym spokojny:) A samolot pasażerski (z ludźmi na pokładzie!) to też pewnie mus:) A co do tego znikania obiektów. Nasza przymusowa instalacja będzie zawierała w sobie architekturę i layout miasta. Cały ram będzie szedł właśnie na takie patenty, a nie na doczytywanie na przykład tego co znajduje się za zakrętem. Ludzie to widzieli. Wątpię żeby kłamali. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 mam nadzieje ze nie rozwali mi konsoli, przy last of us wchodziła na obroty jakby miala starego diesla w srodku. 4 Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Przez to wszystko zapominamy o jednym. O kobietach - policjantach. Te zawsze będę zostawiał na koniec 8) "Don't dial 911. Dial .357" - no rozje.bało mnie to:) Edytowane 6 września 2013 przez JaMaJ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Rolki bym chciał jeszcze hyhy. Po proszę link do tych preview stacji radiowych. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 http://www.rockstargames.com/V/music nie jest zle, z tego co przesluchalem - raczej nie bede plakal za brakiem mozliwosci wrzucania wlasnych empetrojek Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Raczej nie bede plakal za brakiem mozliwosci wrzucania wlasnych empetrojek Nigdy nie mów nigdy - ja cały czas uważam ten feature za możliwy:) http://www.rockstargames.com/V/screenshots - coś te screeny coraz bardziej surowe. Chyba Rockstarsi przyzwyczajają nas powoli do tego, że jednak nie będzie takiej oczo(pipi)ności:) Edytowane 6 września 2013 przez JaMaJ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Przecież tekstura plaży wygląda paskudnie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 To Radio Los Santos jest takie poyebane, że aż daje radość. xD http://www.youtube.com/watch?v=iPxh13TtyeY No, wspaniała muzyka będzie. "I brush my teeth with colgate" Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 mam nadzieje ze nie rozwali mi konsoli, przy last of us wchodziła na obroty jakby miala starego diesla w srodku. Mi też konsola wchodziła na najwyższe obroty, mam nadzieję, że tutaj będzie inaczej bo zajadę konsole Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Moja stara Fatka przy TLOU w dniach kiedy mieliśmy prawie 30 stopni za oknem buczała niczym startujący boening. Obecna super slimka już tego problemu nie ma. To właśnie na niej odbędzie się cała ceremonia odpalenia GTA V. Wszystko jest już przygotowane, tylko czekam na płytkę... świece z Ikei - check!, plakat z GTA V - check, zapas chusteczek box 100 sztuk - check... tzn. połowę zużyłem już na trailerach. edit: Rebel Radio FTW! Edytowane 6 września 2013 przez Texz Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Ja zapasy też mam zrobione. Kawa, piwo, coca-cola, M&M'sy i jeszcze coś o czym pisać nie wypada;) West Coast Classics 4 life! Albo Space FM - pachnie jakąś elektroniką, nie można jeszcze posłuchać. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Kurde, 16 w poniedziałek będę musiał polatać po sklepach i nakupować prowiantu na wtorek. GTA V na amazonie za 35 funtów, więc CEBULAKI do BOJU! Edytowane 6 września 2013 przez suteq Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Ja zapasy też mam zrobione. Kawa, piwo, coca-cola, M&M'sy i jeszcze coś o czym pisać nie wypada;) Chusteczki ? http://youtu.be/LHm0rwmJXbY Edytowane 6 września 2013 przez Bansai 2 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) Space FM - pachnie jakąś elektroniką, nie można jeszcze posłuchać. space ambient... pomarzyc mozna Edytowane 7 września 2013 przez Najtmer Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 A nikt w tym temacie nie wspomnial i chyba nie przytaczal slow zadnego redaktora co do uszkodzen samochodow. Wiadomo cos? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 zauważyliście nazwę jednego z achievmentów? Live or die in Los Santos -.- Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 To było chyba wiadome od kiedy wiemy że jest 3 bohaterów,mnie to nie rusza. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 jak dla mnie to Franklin jest najsłabszą postacią z całego TRIO Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 A nikt w tym temacie nie wspomnial i chyba nie przytaczal slow zadnego redaktora co do uszkodzen samochodow. Wiadomo cos? IV miała świetny system zniszczeń, nie widzę sensu, żeby coś w tym temacie zmieniać. Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Kurde, 16 w poniedziałek będę musiał polatać po sklepach i nakupować prowiantu na wtorek. GTA V na amazonie za 35 funtów, więc CEBULAKI do BOJU! Ja zakupiłem na US Store z kumplem Diablo 3 i GTA V na spółę. Wyszło jakieś 190zł na głowę za obie. Jak zobaczyłem cenę w EU sklepie to się załamałem a sikam na pudełkową wersję standard(bo tylko na tą bym sobie mógł pozwolić) ze względu na wygodę. Wiem, leń ze mnie ale nie chce mi się wstawać i zmieniać krążków w napędzie gdy mogę grę z HDD odpalić I proszę nie wyzywaj od jakichś cebulaków tylko dlatego, że się unosisz honorem i kupujesz pudełko Jak mogę to szukam oszczędności ;P Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Te cebulaki byly w żartobliwym tonie takze spokojnie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 http://gta-five.pl/watek-spotkanie-z-danem-houserem-wywiad bylo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi