Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

With players able to switch between three protagonists, the 49-square-mile world boasts a welter of activities, such as scuba diving with sharks and hijacking trains.

http://www.scotsman.com/lifestyle/technology/new-gta-v-release-tipped-to-rake-in-1bn-in-sales-1-3081943

GTA San Andreas miało 13,6 mil a IV 6,8 mil. Oczywiście musimy doliczyć też pewnie świat podwodny, ale i tak to jest świetny wynik.

Opublikowano (edytowane)

Myslalem ze to w dolarach to 170 mln. Masakra jakas, pewnie zeby zwrocic te koszty musza sprzedac 10 mln kopii najmniej.

Przy takich kosztach produkcji trudno sie dziwic ze chca inwestowac w GTAO, bo ewentualna VI zezre ze dwa razy wiecej I bedzie powstawac nawet dluzej niz 5 lat.

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano

A wy ciągle z tą reedycją, haha, boże.

WYCIEKŁA MAPA!

n3t62w.png

Opublikowano

8 DNI, a jak wybije północ to tylko TYDZIEŃ. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. :D

Opublikowano (edytowane)

Dopiero teraz zobaczyłem animację chmur. ;o

W ogóle nie wiem czemu, ale pierwszy trailer jest jakiś taki ładniejszy niż inne, lepszy, daje więcej funu jak się go ogląda. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Ten trailer opublikowano w listopadzie dwa lata temu. Tydzień przed tym na stronie Rockstar pojawiło się odliczanie. Był wtedy mega hype. Potem słuch o grze zaginął na długi czas. Czekaliśmy, czekaliśmy i w końcu się doczekaliśmy. :) Jeszcze tylko 7,5 dnia!

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Ten trailer opublikowano w listopadzie dwa lata temu. Tydzień przed tym na stronie Rockstar pojawiło się odliczanie. Był wtedy mega hype. Potem słuch o grze zaginął na długi czas. Czekaliśmy, czekaliśmy i w końcu się doczekaliśmy. :) Jeszcze tylko 7,5 dnia!

A jakby ktoś chciał sobie poczytać nasze reakcje na zapowiedź i pierwszy trailer to trzeba się cofnąć 325 stron wstecz. ;) Dokładnie tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/89252-gta-v/?p=2494697

Opublikowano (edytowane)

Będę biegł do chaty. :)

Nie mogę się doczekać momentu, w którym odpakuję grę, obejrzę intro, spojrzę na mapę i zastanowię się dokąd jechać - na Grove Street, wzgórza Vinewood czy Mount Chiliad. Będzie to coś nadzwyczajnego.

I zastanawia mnie,

co na Grove Street robi gang Ballas. IGN grało w misję, gdzie tam się jechało, Czy będzie jakieś małe wyjaśnienie, co się stało z Grove Street Family? Na trailerze są, więc coś na pewno Rockstar wykombinowało

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano (edytowane)

na całą nie spojrzysz bo jak goście z ign'u mówili co prawda jest dostępna, ale jest pokryta czymś ala fog of war w rts'ach.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Czyli co? Chcę zaznaczyć sobie punkt na mapie i nie mogę bo jest mgła? Czy jest jakieś racjonalne wyjaśnienie zastosowania tej mgły? Bo dla mnie to mega słaby pomysł. 

Opublikowano (edytowane)

Bedziesz musial objechac cala mape, wtedy stanie sie calkowicie widoczna.

I od poczatku gry jest dostepna w calosci.

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano (edytowane)

Z tego co pamiętam to cała mapa będzie otwarta od początku, a te zakryte obszary będą się pewnie odkrywać, kiedy po prostu będziemy je zwiedzać ;)

Edytowane przez lothronik