Opublikowano 8 września 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=10-qSeoTt4c&feature=youtube_gdata_player
Opublikowano 8 września 201311 l A ja zawsze byłem fanem tego typu rozwiązań od zera do bohatera Ja to samo. Oklepane jak cholera, ale właśnie z tego progresu wynika satysfakcja. W takim SR3 czy NFS MW, gdzie sporo już na start mamy, to wcale nie jest fajne. Wszystko smakuje najlepiej, kiedy musisz własnymi łapami na to zapracować. Ale z drugiej strony to jest R*, ufam im bezgranicznie. Cokolwiek zrobią, to będzie genialne.
Opublikowano 8 września 201311 l Teren może będzie otwarty od początku, ale atrakcje zapewne będzie trzeba samemu poodkrywać. No bo jak mieliby uzasadnić uniemożliwienie przemierzania całej mapy w grze, gdzie całość to jedno miasto plus okolice? Mamy też trzy postacie w trzech różnych miejscach mapy... zakładam się o nerkę, że przez te 5 lat produkcji doszli do takiego konsensusu, że pozostaje tylko paść na kolana przed geniuszem.
Opublikowano 8 września 201311 l Ciekawe czy pojawia sie jakies gameplaye w tym tygodniu. Ja chce tylko 1 minute, chce zobaczyc framerate a pozniej czekam do nocnej premiery :-D
Opublikowano 8 września 201311 l Gameplay'e to kwestia dni (2-3) w końcu gdzieś musi być wyciek. Ja tylko chcę obejrzeć jakiś gameplay z jazdy samochodem by zobaczyć model jazdy. Jeśli faktycznie będzie taki jak w Midnight Club ( o czym wspominali na IGN) to się mocno zawiodę.
Opublikowano 8 września 201311 l Gameplay'e to kwestia dni (2-3) w końcu gdzieś musi być wyciek. Ja tylko chcę obejrzeć jakiś gameplay z jazdy samochodem by zobaczyć model jazdy. Jeśli faktycznie będzie taki jak w Midnight Club ( o czym wspominali na IGN) to się mocno zawiodę. Już ponad 8mln działających płyt GTA V krąży po świecie. W USA już jest 2,6mln preorderów, w Europie zapewne drugie tyle, a coś też musi leżeć na półkach sklepowych. Rockstar musi tego solidnie strzec, że jeszcze nie było żadnego wycieku. Zobaczymy jak będzie od jutra. Mam nadzieję, że nie będzie żadnego chociaż do 16-tego. A jak będzie, to nie obejrzę go. Edytowane 8 września 201311 l przez Lukas_AT
Opublikowano 8 września 201311 l A myślicie, że niektóre sklepy będą wysyłać już w piątek, żeby kurier zdąrzyl dostarczyć na poniedziałek ? GTA IV miałem w sumie dzień przed premierą. Edytowane 8 września 201311 l przez krupek1
Opublikowano 9 września 201311 l Ale tamtej akcji chyba nic nie pobije. To już był ostry roz.pyerdol. Co do modelu jazdy, to zapewne będzie mieszanka tego z IV i odrobiny z MC. Za bardzo arcade'owy jak w Clubie na 100% nie będzie. No ale. Ale z drugiej strony to jest R*, ufam im bezgranicznie. Cokolwiek zrobią, to będzie genialne.
Opublikowano 9 września 201311 l GTA IV miało bardzo podobne plakaty, pewno nawet w tym samym miejscu.
Opublikowano 9 września 201311 l Znowu będą kozackie postacie poboczne. Tao mi trochę Trutha przypomina. :o
Opublikowano 9 września 201311 l Dlaczego najlepsze reklamy są z Majkelem? Bo Majkel epicko wygląda. Zapowiada się lepsza wersja Tommy'ego.
Opublikowano 9 września 201311 l Jak się orientuję jeszcze tego nie było... Tak dla formalności to kolejno widzimy tutaj: Tracey (córka Michaela), Simeon (szef Franklina), Wade (kumpel Trevora), Tao (nie znaliśmy go wcześniej), Amanda (żona Michaela).
Opublikowano 9 września 201311 l No, ma być w programie ochrony świadków. Jakąś tam kase ma, więc chyba nic nie robi, bo sam mówi, że jest "na emeryturze".