MichAelis 5 616 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Za tydzien o tej porze bede siedzial jak na szpilkach zeby tylko dotrzec do paczkomatu <3 oby muve nie nawalilo nic. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Wydaję mi się, że tych screenów jeszcze tu nie było: Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Za tydzien o tej porze bede siedzial jak na szpilkach zeby tylko dotrzec do paczkomatu <3 oby muve nie nawalilo nic. Te sms'y od paczkomatów są wysyłane cały dzień? Czy możliwe jest to, że dostaniemy je równo o 00;00? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Kurde, jak sobie pomyśle co za tydzień o tej godzinie będzie się działo to jakaś masakra. Dobrze że biorę z PSS to o 00:01 zacznie się ogrywanie. Jeszcze 2 dni pracy i urlop, nie wiem co ja będę robił przez te kilka dni @_@ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ja już mam dosyć tego czekania. Ku*wić mi się chce, bo zapowiada się najtrudniejszy tydzień ever. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Napisalem do muve czy da rade doplacic im zeby doszlo na sobote jesli w piatek wysylaja, trzeba sie lapac wszystkich mozliwosci Ogolnie cud, ze dalej nic nie wycieklo i na 99,9% nikt nie gra Zadnego gameplayu na yt, nic.. Chociaz jak ja bym mial okazje zagrac to tez zadnego filmiku bym nie skrecil tylko pizgal az bym se palce polamal. No zaczyna sie mocno dluzyc juz ten czas ;/ bardzo mocno. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ja zapytałem czy wysyłają w piątek, czy w poniedziałek. Czekam. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ludzie nie ma takiej opcji. Pytacie u źródeł, które jak nikt inny będą się trzymać terminu. Pewno dystrybutor wyśle do sklepów wszystkie palety późno w piątek lub nawet w sobote, w pon będą już na magazynach i tylko małe sklepiki będą się łamać. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Za tydzien o tej porze bede siedzial jak na szpilkach zeby tylko dotrzec do paczkomatu <3 oby muve nie nawalilo nic. Te sms'y od paczkomatów są wysyłane cały dzień? Czy możliwe jest to, że dostaniemy je równo o 00;00? Tez mnie to zastanawia jak to bedzie rozwiazane. Zwykle sms przychodzi w tym samym momencie kiedy paczka dociera do paczkomatu i w zasadzie od razu mozesz to odebrac. W tym wypadku paczka podobno ma dotrzec wczesniej do paczkomatu, ale przed 00:00 nie wyciagniesz tego. Wydaje mi sie ze sms powinien dojsc wczesniej, ale bedzie jakas blokada. To zorganizowana akcje miedzy muve i paczkomatami takze bedzie git ;P A moze i beda o 00:00 wysylac, bo w sumie po za smsem tez mail dochodzi. <oby nie z(pipi)ali nic> Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Zmienić Halo Reach na GTA V i takie sceny pewno będą we wtorek w niektórych miejscach. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ja zamówiłem w końcu z odbiorem własnym w miejscowym Media Expercie. Premiery nocnej nie robią (jak zreszta nigdzie w mojej miescinie) ale w poniedziałek o 21 przed zamknięciem się tam przejade i może jednak uda mi się wynegocjowac swoją kopię, a jak nie to dzwonie po ziomeczków . Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Wie ktoś, czy w Media/Saturne jest szansa na edycję specjalną czy dostępne będą tylko wersje podstawowe? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 No, ma być w programie ochrony świadków. Jakąś tam kase ma, więc chyba nic nie robi, bo sam mówi, że jest "na emeryturze". Do czego to doszło. Będziemy grać konfidentem. Kogoś mi ten Michael zresztą przypomina... Po latach: Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Liotta na zawsze dla mnie pozostanie bucem, który podłożył głos dla Verciettiego tylko dla hajsu i jeszcze wydziwiał, on nawet gry nie widział na oczy ani w nią nie grał, na dodatek wspominał coś o graczach w kategorii przegrywu. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Kupywał ktoś od tego durexa na allegro? Podobno ściema aukcja. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Maz, masz jakieś linki? Chętnie bym poczytał. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) CJ. Edytowane 9 września 2013 przez lothronik 1 Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Krótkie pytanie.. Czy jakiś sklep oprócz Ultimy robi nocną premierę w Wawie ?? Cena nie gra roli, sklep też ..Dzięki. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) tesco ma w wybranych sklepach, cena 212 z groszami. od rana 217. Edytowane 9 września 2013 przez tk___tk Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) tesco ma w wybranych sklepach, cena 212 z groszami. od rana 217. Ale właśnie, o dziwo, nie w Warszawie... http://www.tesco.pl/gamezone/pobierz/lista-sklepow-GTA5.pdf EDIT: Edytowane 9 września 2013 przez lothronik Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Podobno IGN ma dac recke w piątek, a ogolnie embargo obowiazuje do premiery. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 szkoda z tym tesco że nie dają w wawie bo akurat mieszkam 4 minuty od tesco;p a tak to będę musial do ultimy jechać, szczerze mówiąc mam ogromną nadzieje że ultima będzie wydawać już po pułudniu i nie bedą czekać do 24 Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) szkoda z tym tesco że nie dają w wawie bo akurat mieszkam 4 minuty od tesco;p a tak to będę musial do ultimy jechać, szczerze mówiąc mam ogromną nadzieje że ultima będzie wydawać już po pułudniu i nie bedą czekać do 24 Też mieszkam na Kabatach .. Ultima nie jest daleko w sumie, ale przy zakupie 4ki nocną premierę miała też Cenega (no tak dziś inne czasy)... Zatem nocny bal pod Ultimą raczej pewny, chyba że ktoś strzeli z boku Edytowane 9 września 2013 przez Black medusa Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 IGN to w sumie mądre chłopaki.Poszil pewnie do R* i zaoferowali mega pozytywną recke 10/10 w zamian za ekskluzywne materiały i krótsze embargo.Że się sprzedali? Nie. Po prostu dobrze wiedzą, że gra i tak jest 10/10 gotg, więc równie dobrze mogą na tym skorzystać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi