Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Wydaję mi się, że tych screenów jeszcze tu nie było:

xprtikejcx1z_t.jpg

hx9o3yno5irk_t.jpg

3vg1pok5x0nf_t.jpg

cjb2z49khakh_t.jpg

lauizc3pn7qf_t.jpg

6bpk6gmqpcqp_t.jpg

dk8tlanfyhsy_t.jpg

3q33dtgq8da5_t.jpg

s68tmzdu8t3l_t.jpg

ossii5ik68dc_t.jpg

4hhcxezljkvf_t.jpg

oj37e62pk9k6_t.jpg

n48o3ss813jj_t.jpg

Opublikowano

Były przy okazji artykułu.

Opublikowano

Za tydzien o tej porze bede siedzial jak na szpilkach zeby tylko dotrzec do paczkomatu <3 oby muve nie nawalilo nic.

Te sms'y od paczkomatów są wysyłane cały dzień? Czy możliwe jest to, że dostaniemy je równo o 00;00?

Opublikowano

Kurde, jak sobie pomyśle co za tydzień o tej godzinie będzie się działo to jakaś masakra. Dobrze że biorę z PSS to o 00:01 zacznie się ogrywanie.

Jeszcze 2 dni pracy i urlop, nie wiem co ja będę robił przez te kilka dni @_@

Opublikowano

Ja już mam dosyć tego czekania. Ku*wić mi się chce, bo zapowiada się najtrudniejszy tydzień ever. 

Opublikowano

Napisalem do muve czy da rade doplacic im zeby doszlo na sobote jesli w piatek wysylaja, trzeba sie lapac wszystkich mozliwosci :(

Ogolnie cud, ze dalej nic nie wycieklo i na 99,9% nikt nie gra :D Zadnego gameplayu na yt, nic.. Chociaz jak ja bym mial okazje zagrac to tez zadnego filmiku bym nie skrecil tylko pizgal az bym se palce polamal.

No zaczyna sie mocno dluzyc juz ten czas ;/ bardzo mocno.

Opublikowano

Ja zapytałem czy wysyłają w piątek, czy w poniedziałek. Czekam.

Opublikowano

Ludzie nie ma takiej opcji. Pytacie u źródeł, które jak nikt inny będą się trzymać terminu. Pewno dystrybutor wyśle do sklepów wszystkie palety późno w piątek lub nawet w sobote, w pon będą już na magazynach i tylko małe sklepiki będą się łamać.

Opublikowano

Za tydzien o tej porze bede siedzial jak na szpilkach zeby tylko dotrzec do paczkomatu <3 oby muve nie nawalilo nic.

Te sms'y od paczkomatów są wysyłane cały dzień? Czy możliwe jest to, że dostaniemy je równo o 00;00?

Tez mnie to zastanawia jak to bedzie rozwiazane. Zwykle sms przychodzi w tym samym momencie kiedy paczka dociera do paczkomatu i w zasadzie od razu mozesz to odebrac. W tym wypadku paczka podobno ma dotrzec wczesniej do paczkomatu, ale przed 00:00 nie wyciagniesz tego. Wydaje mi sie ze sms powinien dojsc wczesniej, ale bedzie jakas blokada. To zorganizowana akcje miedzy muve i paczkomatami takze bedzie git ;P A moze i beda o 00:00 wysylac, bo w sumie po za smsem tez mail dochodzi.

<oby nie z(pipi)ali nic>

Opublikowano

Ja zamówiłem w końcu z odbiorem własnym w miejscowym Media Expercie. 

Premiery nocnej nie robią (jak zreszta nigdzie w mojej miescinie) ale w poniedziałek o 21 przed zamknięciem się tam przejade i może jednak uda mi się wynegocjowac swoją kopię, a jak nie to dzwonie po ziomeczków :D.

Opublikowano

Wie ktoś, czy w Media/Saturne jest szansa na edycję specjalną czy dostępne będą tylko wersje podstawowe?

Opublikowano

No, ma być w programie ochrony świadków. Jakąś tam kase ma, więc chyba nic nie robi, bo sam mówi, że jest "na emeryturze".

Do czego to doszło. Będziemy grać konfidentem.  :sick:

Kogoś mi ten Michael zresztą przypomina...

399d1330127862-favourite-films-ladies-ra

Po latach:

s2.jpg

killing-them-softly02.jpg

Opublikowano

Liotta na zawsze dla mnie pozostanie bucem, który podłożył głos dla Verciettiego tylko dla hajsu i jeszcze wydziwiał, on nawet gry nie widział na oczy ani w nią nie grał, na dodatek wspominał coś o graczach w kategorii przegrywu.

Opublikowano

Maz, masz jakieś linki? Chętnie bym poczytał. :P

Opublikowano

tesco ma w wybranych sklepach, cena 212 z groszami. od rana 217.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Podobno IGN ma dac recke w piątek, a ogolnie embargo obowiazuje do premiery.

Opublikowano

szkoda z tym tesco że nie dają w wawie bo akurat mieszkam 4 minuty od tesco;p

a tak to będę musial do ultimy jechać, szczerze mówiąc mam ogromną nadzieje że ultima będzie wydawać już po pułudniu i nie bedą czekać do 24

Opublikowano

szkoda z tym tesco że nie dają w wawie bo akurat mieszkam 4 minuty od tesco;p

a tak to będę musial do ultimy jechać, szczerze mówiąc mam ogromną nadzieje że ultima będzie wydawać już po pułudniu i nie bedą czekać do 24

Też mieszkam na Kabatach :D..

Ultima nie jest daleko w sumie, ale przy zakupie 4ki nocną premierę miała też Cenega (no tak dziś inne czasy)...

Zatem nocny bal pod Ultimą raczej pewny, chyba że ktoś strzeli z boku ;)

Edytowane przez Black medusa

Opublikowano

IGN to w sumie mądre chłopaki.

Poszil pewnie do R* i zaoferowali mega pozytywną recke 10/10 w zamian za ekskluzywne materiały i krótsze embargo.

Że się sprzedali? Nie. Po prostu dobrze wiedzą, że gra i tak jest 10/10 gotg, więc równie dobrze mogą na tym skorzystać :D