lothronik 254 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ja też się wybieram do Ultimy z kumplem, chyba, że rzucą gdzieś (zamierzenie lub nie) w poniedziałek ;-) Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) kurde ja tam nie wiem jaką ocene da IGN, być może jakąś wysoką, w końcu to nowe GTA, i jeszcze w dodatku jako pierwsi ją dadzą! jestem podekscytowany i nie mogę sie doczekać piątku, liczę na maksymalną ocene hihihihihihi tak, to była ironia jak coś Edytowane 9 września 2013 przez mersi 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Wiadomo, że IGN da 10/10.Tak jak i połowa inncyh serwisów. Pare 9 i jedna 8 od jakiegoś no-name'a który chce sobie nabić wyświetleń kontrowersyjną oceną. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Podobno IGN ma dac recke w piątek, a ogolnie embargo obowiazuje do premiery. ROCKSTAR SIĘ BOI, ZUPEŁNIE JAK PRZY MAKSIU TRZECIM Edytowane 9 września 2013 przez MaZZeo Cytuj
popiol 16 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 tesco ma w wybranych sklepach, cena 212 z groszami. od rana 217. Ale właśnie, o dziwo, nie w Warszawie... http://www.tesco.pl/gamezone/pobierz/lista-sklepow-GTA5.pdf EDIT: Coś tu jest nie halo, bo mam gazetkę Tesco w moim mieście, które jest otwarte 24h i jest tam o nocnej premierze GTA V, a z tego linka co tutaj zapodałeś wynika, że w moim mieście nie będzie. Trzeba by było dzwonić do nich i się dowiadywać o co tutaj chodzi. Też mnie to ciekawi, bo jak Muve da ciała i nie będzie gry do odbioru o północy z paczkomatu to chciałem iść kupić do Tesco, a potem jedną bym sprzedał jako nówkę za parę groszy taniej. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Liotta na zawsze dla mnie pozostanie bucem, który podłożył głos dla Verciettiego tylko dla hajsu i jeszcze wydziwiał, on nawet gry nie widział na oczy ani w nią nie grał, Liotta był Tommy'm w Vice City? Wow. Jeszcze jeden powód by nie lubić Micheala - Trevor to Jack Nicolson na sterydach rodem z 'Lśnienia" - Michael - starsza wersja Liotty z Chłopców z Ferajny No a nigga? na dodatek wspominał coś o graczach w kategorii przegrywu. No, pomijając że wkur...co generalizował, coś w tym jest... Edytowane 9 września 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 tesco ma w wybranych sklepach, cena 212 z groszami. od rana 217. Ale właśnie, o dziwo, nie w Warszawie... Coś tu jest nie halo, bo mam gazetkę Tesco w moim mieście, które jest otwarte 24h i jest tam o nocnej premierze GTA V, a z tego linka co tutaj zapodałeś wynika, że w moim mieście nie będzie. Trzeba by było dzwonić do nich i się dowiadywać o co tutaj chodzi. Też mnie to ciekawi, bo jak Muve da ciała i nie będzie gry do odbioru o północy z paczkomatu to chciałem iść kupić do Tesco, a potem jedną bym sprzedał jako nówkę za parę groszy taniej. Mnie też to zdziwiło, ale taka lista wyświetla się po kliknięciu w banner na tej stronie: http://www.tesco.pl/gamezone/nowosci.php Zawsze istnieje szansa, że ją jeszcze uzupełnią... Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 zakładam się o pęto kiełbasy że ktoś da 3/10, zresztą to chyba nie będzie dziwić Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Dowiem się czy na pewno w Tesco na Serbskiej w Poznaniu będzie nocna premiera. Jak się zagada to może i wcześniej dadzą. Ciekawi mnie też poznański Tryton, czyli mały sklepik z grami. Zapytam się tam czy nie sprzedadzą wcześniej. Nie będę zamawiać od muve, by potem o północy w paczkomacie nic nie zobaczyć... Nie chce ryzykować. Edytowane 9 września 2013 przez Lukas_AT Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) nowy hymn mojej kobiety btw. ostro wam odpie.rdala z tym kupieniem GJETEA 6 godzin przed normalna premiera, jeden chce nawet placic wiecej, beka max Edytowane 9 września 2013 przez Najtmer Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) tak na przyszłość - unikajcie opisywania jakichkolwiek smaczków czy elementów gry, czy tym bardziej misji. np. to, że IGN o tym napisał w swoim artykule to żaden argument. niektórzy tego nie czytają, bo nie chcą. to, że ktoś to przeczytał i jest to dla niego normalna informacja, nie oznacza, że inni czytali. To niech nie wchodzą na forum i po problemie... O czym mają ludzie pisać w tym temacie? O tym jak się jarają gta (od czego już rzygać się chce) przez 400 stron? Bez przesady. Gra będzie za(pipi)ista, czekam na nią od pierwszego trailera, kolekcjonerka zamówiona, ale taki suteq to chyba 24/7 fapuje do screenów i pisze w tym topicu, jaka ta gra piękna... Ja np. zaglądam tu, bo liczę właśnie na zbiór nowych wiadomości o gta, a wy chcecie zabronić o tym pisać :| Edytowane 9 września 2013 przez MrNorbi 2 1 Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 z konkretnych info podoba mi sie motyw z autoregeneracja zdrowia do polowy. bedzie mozna dluzej grac na krawedzi smierci. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) no jesli zaimplementuja inventory podobne do RDR (a w rockstarowym gameplayu Franklin chowa medykamenty ze sklepu z MJ do kieszeni) to prawdopodobnie zywotnosc bohaterow bedzie bardzo dluga. i dobrze oby w jakims dlc bylo duzo fajnych wojskowych motywow, hunter (helikopter appache), skiny 'la Battlefield czy CoD, itd, to bylaby bajka.btw, jak sadzicie, rockstar pokusi sie o apokalipse zombie w przyszlosci? Edytowane 10 września 2013 przez Najtmer Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Genialny idea Najtmer! Nie. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 w sensie ze ironia czy ze tego nie zrobia? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 W sensie że to tak za(pipi)isty pomysł że... na pewno go nie zrealizują (dobra może przesadzam, sukces TLOU oraz poprzedniego 10h dlc do RDR z truposzami powinien przemówić do ich portfeli) Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Ogolnie cud, ze dalej nic nie wycieklo i na 99,9% nikt nie gra Zadnego gameplayu na yt, nic.. Chociaz jak ja bym mial okazje zagrac to tez zadnego filmiku bym nie skrecil tylko pizgal az bym se palce polamal. Ludzie już grają - na bank. W The Last of Us też grałem dwa tygodnie przed premierą, ale embargo nie tylko dotyczy daty ukazania ewentualnej recenzji ale nawet rzeczy, o których możesz pisać Kary za udostępnienie CZEGOKOLWIEK z materiałów, które masz do recenzji są przeogromne no i bankowo w żadną wersję review nigdy już nie pograsz;) Za tydzien o tej porze bede siedzial jak na szpilkach zeby tylko dotrzec do paczkomatu <3 oby muve nie nawalilo nic. Te sms'y od paczkomatów są wysyłane cały dzień? Czy możliwe jest to, że dostaniemy je równo o 00;00? Tez mnie to zastanawia jak to bedzie rozwiazane. Zwykle sms przychodzi w tym samym momencie kiedy paczka dociera do paczkomatu i w zasadzie od razu mozesz to odebrac. W tym wypadku paczka podobno ma dotrzec wczesniej do paczkomatu, ale przed 00:00 nie wyciagniesz tego. Wydaje mi sie ze sms powinien dojsc wczesniej, ale bedzie jakas blokada. To zorganizowana akcje miedzy muve i paczkomatami takze bedzie git ;P A moze i beda o 00:00 wysylac, bo w sumie po za smsem tez mail dochodzi. <oby nie z(pipi)ali nic> Dobra, no. Poczekamy - zobaczymy. Może to, że na muve.pl napisali, że kod do paczkomatu będą wysyłać w północy to taki zabieg mający na celu chronienie im dupy, żeby byli zabezpieczeni, żeby było że premiera 17tego, a w rzeczywistości faktycznie będą wysyłać sms'a zaraz po włożeniu gry do paczkomatu, a mail'a będą wysyłać po północy;) W celu szybszego mijania czasy w poniedziałek - zapraszam do siebie TK'a też zapraszam, ale się chłop wziął i przestraszył - nie odpisuje Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Jeśli ktoś jest z Zielonej Góry to wywalczona została nocna premiera w Grymelu(ul. Dąbrowskiego) 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Jeśli ktoś jest z Zielonej Góry to wywalczona została nocna premiera w Grymelu(ul. Dąbrowskiego) Lista nocnych premier jest mała w Tesco ale przecież są jeszcze Tesco 24h więc nie wiem w czym problem . Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Po co mam iść do warzywniaka(tesco 24h), skoro mogę iść do normalnego sklepu z grami w którym mam preordera czyli dodatkowo sterowiec? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 btw. ostro wam odpie.rdala z tym kupieniem GJETEA 6 godzin przed normalna premiera, jeden chce nawet placic wiecej, beka max czuje tu ból dupy osoby która nie ma możliwości zakupienia GTA dzień wcześniej i czuje wielką potrzeba wchodzić tutaj i co chwile pisać "hahah ale nerdy chca kupic gta przed premierą, ale sie jarają hahaha, a ja to olewam ahahaha" 2 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Ja liczę na wasze rozbudowane posty i wrażenia z rozgrywki od samego rana we wtorek - dużo pewniejsze od jakich recek IGN'u, więc odłóżcie pada na 15 min chociaż żeby coś napisać Będę w pracy i paczkomat odwiedzę po 16... Za tydzień o tej porze Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Ja to od czasu dostania paczki nie odchodzę od konsoli do następnego poranka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi