Opublikowano 10 września 201311 l No faktycznie, jakoś mało tych ulic.Mało, bo taka jest skala. Ze względu na czytelność mapy pokazano jedynie główne ulice, reszta jest niewidoczna. Spokojnie, obszar będzie ogromny.
Opublikowano 10 września 201311 l Niespodzianka http://kotaku.com/dont-fall-for-this-grand-theft-auto-v-e3-bait-and-swit-512723266 Walczyłem 2 minuty czy odpalać czy nie, w końcu odpaliłem i hahahahahaha.
Opublikowano 10 września 201311 l To nie tak.. Ja bardzo czekam na te wiochy i dzicz. Tego mi najbardziej w IV brakowało.. ALE po tylu latach czekania i tych zapowiedziach jaki to wielki świat zbudowano w V liczyłem na miasto rozmiarów LC + duże tereny pozamiejskie. Teraz wygląda to tak, że miasto to jakieś 40% LC, a z terenami zielonymi to w sumie chyba mniej niż 2x LC. Po tym, jak ogłosili, że będzie tylko jedno miasto nie liczyłem już na przeskok jak z GTA III na San Andreas.. ale w takiej sytuacji jestem trochę zawiedziony. e: Chyba, że faktycznie na mapie widać tylko główne ulice... ale to oznacząłoby, ze lotnisko jest wielkości 1/3 miasta.. a to jest raczej wątpliwe. Edytowane 10 września 201311 l przez Emet
Opublikowano 10 września 201311 l Spokojnie, ta Los Santos się tylko wydaje takie małe. Nie płakać, jak Rockstar powiedziało, że mapa będzie duża, to będzie.
Opublikowano 10 września 201311 l To nie tak.. Ja bardzo czekam na te wiochy i dzicz. Tego mi najbardziej w IV brakowało.. ALE po tylu latach czekania i tych zapowiedziach jaki to wielki świat zbudowano w V liczyłem na miasto rozmiarów LC + duże tereny pozamiejskie. Teraz wygląda to tak, że miasto to jakieś 40% LC, a z terenami zielonymi to w sumie chyba mniej niż 2x LC. Po tym, jak ogłosili, że będzie tylko jedno miasto nie liczyłem już na przeskok jak z GTA III na San Andreas.. ale w takiej sytuacji jestem trochę zawiedziony. e: Chyba, że faktycznie na mapie widać tylko główne ulice... ale to oznacząłoby, ze lotnisko jest wielkości 1/3 miasta.. a to jest raczej wątpliwe. będziesz miał fure, przejdziesz całe LS , wtedy pisz takie posty
Opublikowano 10 września 201311 l Tutaj masz porównanie map 4 i 5. Propouje zapoznać się z pojęciem skali. Edytowane 10 września 201311 l przez Il Brutto
Opublikowano 10 września 201311 l Pozatym nie wierzę, że R* zrobi takie połacie terenu tylko po to, żeby sobie postrzelać do saren i polatać myśliwcami
Opublikowano 10 września 201311 l Po spojrzeniu na mapę już chcę jechać rowerem nad to jeziorko niby małe w górach, ze sprzętem do nurkowania spuścić się na samo dno. Bankowo rockstar coś ukryło dla wytrwałych w takiej dziczy Boszz, ta mapka jest genialna, widać, że nie fake.
Opublikowano 10 września 201311 l e: Chyba, że faktycznie na mapie widać tylko główne ulice... ale to oznacząłoby, ze lotnisko jest wielkości 1/3 miasta.. a to jest raczej wątpliwe.Porównaj sobie długość pasa startowego z Liberty City (GTA IV) do tego z Los Santos: . Świat będzie ogromny.
Opublikowano 10 września 201311 l Tutaj masz porównanie map 4 i 5. Propouje zapoznać się z pojęciem skali. Dokładnie! wywalić wodę między wyspami LC i okazuje się że jest mniejsze od LS.
Opublikowano 10 września 201311 l Też jestem zdania, że to kwestia skali i nawet jeśli LS będzie mniejsze od Liberty to minimalnie... A spójrzcie jaką powierzchnię w porównaniu z LS mają tereny pozamiejskie.
Opublikowano 10 września 201311 l chris85 zwróć uwagę na największy cypel i jego kształt, to co oni pokazali jest po lewej od cypla nie po prawej, pomylili strony.
Opublikowano 10 września 201311 l 2 lotniska ps. poprawka 3 Edytowane 10 września 201311 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 10 września 201311 l Mi moja 360 zaliczyła ROD'a przy okazji premiery GTA4... Ale bylem wqrwiony... Teraz mam PS3 Slim, może będzie lepiej...
Opublikowano 10 września 201311 l Zobaczcie ten ciemny kolor wokół mapy na wodzie. To pewnie miejsca do eksploracji podwodnej :o @MichaAelis Tak, dlatego przez tydzień nie uruchamiam jej.
Opublikowano 10 września 201311 l Myślę, że na mapie nie ma zaznaczonych wszystkich dróg na terenach pozamiejskich, a nawet połowy z nich. Na screenach sieć dróg, szczególnie w górach, była o wiele gęstsza, np. tutaj:
Opublikowano 10 września 201311 l Zwróćcie uwagę na tory kolejowe. Nawet na lotnisko dojeżdża jakaś kolejka. No i polecam obczaić też te małe wysepki po zachodniej i wschodniej stronie wybrzeża, pewnie coś ciekawego kryją