Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No faktycznie, jakoś mało tych ulic.

Mało, bo taka jest skala. Ze względu na czytelność mapy pokazano jedynie główne ulice, reszta jest niewidoczna.

Spokojnie, obszar będzie ogromny.

Opublikowano (edytowane)

To nie tak.. Ja bardzo czekam na te wiochy i dzicz. Tego mi najbardziej w IV brakowało.. ALE po tylu latach czekania i tych zapowiedziach jaki to wielki świat zbudowano w V liczyłem na miasto rozmiarów LC + duże tereny pozamiejskie. Teraz wygląda to tak, że miasto to jakieś 40% LC, a z terenami zielonymi to w sumie chyba mniej niż 2x LC.

Po tym, jak ogłosili, że będzie tylko jedno miasto nie liczyłem już na przeskok jak z GTA III na San Andreas.. ale w takiej sytuacji jestem trochę zawiedziony.

e: Chyba, że faktycznie na mapie widać tylko główne ulice... ale to oznacząłoby, ze lotnisko jest wielkości 1/3 miasta.. a to jest raczej wątpliwe.

Edytowane przez Emet
  • Plusik 1
Opublikowano

To nie tak.. Ja bardzo czekam na te wiochy i dzicz. Tego mi najbardziej w IV brakowało.. ALE po tylu latach czekania i tych zapowiedziach jaki to wielki świat zbudowano w V liczyłem na miasto rozmiarów LC + duże tereny pozamiejskie. Teraz wygląda to tak, że miasto to jakieś 40% LC, a z terenami zielonymi to w sumie chyba mniej niż 2x LC.

Po tym, jak ogłosili, że będzie tylko jedno miasto nie liczyłem już na przeskok jak z GTA III na San Andreas.. ale w takiej sytuacji jestem trochę zawiedziony.

e: Chyba, że faktycznie na mapie widać tylko główne ulice... ale to oznacząłoby, ze lotnisko jest wielkości 1/3 miasta.. a to jest raczej wątpliwe.

będziesz miał fure, przejdziesz całe LS , wtedy pisz takie posty ;) 

Opublikowano

Po spojrzeniu na mapę już chcę jechać rowerem nad to jeziorko niby małe w górach, ze sprzętem do nurkowania spuścić się na samo dno. Bankowo rockstar coś ukryło dla wytrwałych w takiej dziczy :D Boszz, ta mapka jest genialna, widać, że nie fake.

Opublikowano

Porównaj sobie długość pasa startowego z Liberty City (GTA IV) do tego z Los Santos:

500px-GTA_IV_radarmap.png.

Świat będzie ogromny.

Opublikowano

Zobaczcie ten ciemny kolor wokół mapy na wodzie. To pewnie miejsca do eksploracji podwodnej :o

@MichaAelis

Tak, dlatego przez tydzień nie uruchamiam jej.

Opublikowano

Zwróćcie uwagę na tory kolejowe. Nawet na lotnisko dojeżdża jakaś kolejka. No i polecam obczaić też te małe wysepki po zachodniej i wschodniej stronie wybrzeża, pewnie coś ciekawego kryją ;)