Gość Rozi Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ludzie z GTA Forums zrobili już obliczenia: mapa lądowa ma co najmniej 40 mil kwadratowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) btw. ostro wam odpie.rdala z tym kupieniem GJETEA 6 godzin przed normalna premiera, jeden chce nawet placic wiecej, beka max czuje tu ból dupy osoby która nie ma możliwości zakupienia GTA dzień wcześniej i czuje wielką potrzeba wchodzić tutaj i co chwile pisać "hahah ale nerdy chca kupic gta przed premierą, ale sie jarają hahaha, a ja to olewam ahahaha" no to najwidoczniej mylisz sie na tym forum poraz setny. bol dupy o co? ze bedziesz gral wczesniej? i co z tego? o czym ma to swiadczyc? ja sobie wstane o 9 we wtorek, zjem dobre sniadanko, zadzwonie po kumpla i obaj pojedziemy do media marktu po swoje gry, potem wracam, nalewam sobie szklaneczke szkockiej i zamykam w pokoju na 12 godzin. beka z ludzi dla ktorzywytrzymali 2 lata (w zasadzie 5) a teraz chca negocjowac otrzymanie kopii CWIERC DNIA przed premiera. trololololo beka x 3 z ciebie ze sie uniosles :DDDD z liczeniem masz problem kolego, a liczenia do 2 ucza... hmmm... nikt nie uczy? no to rozumiem dlaczego pomyliles jednokrotnego posta z twoim "co chwile". Edytowane 10 Września 2013 przez Najtmer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 też się piszę na poradnik jak coś ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A tu LC na LS. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) A tego poradnika nie będzie w empiku? :confused: Nadrobiłem 4 ostatnie strony tego tematu i poszedł wniosek urlopowy na 17.09. Ostatni mój wolny dzień w tym roku, ale lepszej okazji żeby go wykorzystać nie będzie. Edytowane 10 Września 2013 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No to jeszcze jedna, maks dwie osoby (nie chce mi sie pakowac tego niewiadomo ile ) na poradnik. Wtedy wysyłam wam na PW numer konta i jak dojdzie od wszytskich po 50zł (jak sie okaze ze zbiegnie jakas kasa, to oczywko oddam) to zamawiam z amazona do siebie, jak dojdzie do mnie to kupuje koperty i wysyłam wam poleconym priorytetem/paczką priorytetową . Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ludzie z GTA Forums zrobili już obliczenia: mapa lądowa ma co najmniej 40 mil kwadratowych. R* z tego co pamiętam potwierdzał, że ma być jakieś 35 mil kwadratowych. Ze zdjęcia nie da się tego obliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A tu LC na LS. Jeżeli jest to miarodajne, to ja ku.rwa nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ekipa na poradnik: maciucha suteq boroboro nedwed jest jeszcze jedno wolne miejsce, ktoś reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ja z chęcią, ale dopiero pojutrze bym mógł wpłacić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ludzie z GTA Forums zrobili już obliczenia: mapa lądowa ma co najmniej 40 mil kwadratowych. R* z tego co pamiętam potwierdzał, że ma być jakieś 35 mil kwadratowych. Ze zdjęcia nie da się tego obliczyć. W lewym dolnym rogu masz skalę. Gość przełożył to na pixele i obliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A czemu jest jeszcze tylko jedno wolne miejsce? Wysłałem maila do Cenegi z zapytaniem, czy poradnik będzie oficjalnie dostępny w PL, jeżeli okaże się, że nie to zrobimy jeszcze jedną zrzutę bo ja będę mógł dopiero w piątek/poniedzialek przelac hajs (czekam na wypłatę), a chętnych osób na pewno nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mapa, z początku, wydawała mi się na małą. Potem zobaczyłem wersję poprawioną i zobaczyłem uliczki z bliska i robi naprawdę kolosalne wrażenie! Jestem zadowolony, jedynie czego mi brakuje to większej ilości piaszczystych/pustynnych terenów z jakąś większą, pustą pustynią. No, ale rozumiem, R* wyszli z założenia, że zrobią mapę w której każdy pier.dolony kawałeczek mapy ma być napakowany atrakcjami i designerskim mistrzostwem za co na pewno plusik. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Na Allegro jest kilka sztuk po 6-7 dych, ja się chyba skuszę, poszukam jakiejś dobrej aukcji. W języku polskim pewnie pojawi się dopiero za kilka miesięcy. Poradnik do GTA IV w naszym języku ukazał się dopiero w listopadzie, a gra miała premierę w kwietniu. Edytowane 10 Września 2013 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Ludzie z GTA Forums zrobili już obliczenia: mapa lądowa ma co najmniej 40 mil kwadratowych. R* z tego co pamiętam potwierdzał, że ma być jakieś 35 mil kwadratowych. Ze zdjęcia nie da się tego obliczyć. wystarczy do programu typu cad wkleic zdjecie , wyskalowac, przejechac polilinia po konturze, zamknac obszar i we własciwosciach sprawdzic powierzchnie dokładną. Edytowane 10 Września 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 shtas, im więcej osób tym większe prawdopodobieństwo że ktoś strzeli wałka/nie zapłaci i trzeba wtedy sie użerac z takim delikwentem ragus na 100% wpłacisz mi pojutrze to 50zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 porównał już ktoś tą mapę z San Andreas ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ale dobra, niech ShtaS wejdzie na moje miejsce, bo może być różnie u mnie, a nie chcę obciażać Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 btw. ostro wam odpie.rdala z tym kupieniem GJETEA 6 godzin przed normalna premiera, jeden chce nawet placic wiecej, beka max czuje tu ból dupy osoby która nie ma możliwości zakupienia GTA dzień wcześniej i czuje wielką potrzeba wchodzić tutaj i co chwile pisać "hahah ale nerdy chca kupic gta przed premierą, ale sie jarają hahaha, a ja to olewam ahahaha" no to najwidoczniej mylisz sie na tym forum poraz setny. bol dupy o co? ze bedziesz gral wczesniej? i co z tego? o czym ma to swiadczyc? ja sobie wstane o 9 we wtorek, zjem dobre sniadanko, zadzwonie po kumpla i obaj pojedziemy do media marktu po swoje gry, potem wracam, nalewam sobie szklaneczke szkockiej i zamykam w pokoju na 12 godzin. beka z ludzi dla ktorzywytrzymali 2 lata (w zasadzie 5) a teraz chca negocjowac otrzymanie kopii CWIERC DNIA przed premiera. trololololo beka x 3 z ciebie ze sie uniosles :DDDD z liczeniem masz problem kolego, a liczenia do 2 ucza... hmmm... nikt nie uczy? no to rozumiem dlaczego pomyliles jednokrotnego posta z twoim "co chwile". po pierwsze to nie ja sie uniosłem tylko ty łapiesz mocną naciąganą "max beke" , teraz jeszcze sie głupio tłumaczysz i jeszcze kłamiesz, bo już conajmniej 2 razy o tym pisałeś w ciągu ostatnich kilku dni, a ja nawet nie czytam wszystkich postów tutaj więc mogłem nie wyłapać wszystkich przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 to shtas wchodzisz wtedy w ten deal? bo ja na dobrą sprawe tej piątej osoby do darmowej wysyłki nie potrzebuje, więc mi to lotta w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ludzie z GTA Forums zrobili już obliczenia: mapa lądowa ma co najmniej 40 mil kwadratowych. R* z tego co pamiętam potwierdzał, że ma być jakieś 35 mil kwadratowych. Ze zdjęcia nie da się tego obliczyć. wystarczy do programu typu cad wkleic zdjecie , wyskalowac, przejechac polilinia po konturze, zamknac obszar i we własciwosciach sprawdzic powierzchnie dokładną. Wszystko wyjdzie z dużym błędem. Akurat z wykształcenia jestem kartografem Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No tak jak pisałem, czekam na maila od Cenegi,czy mają w planach wydanie tego. Tak czy inaczej hajs będę mógł Ci przelać w piątek/poniedziałek więc nie chcę Cie wstrzymywać. Jeżeli Ci się spieszy to zamawiaj, ja sobie to ogarnę najwyżej samemu Miło, że pytasz btw. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Oho, Fort Zancudo widze na mapie, już wiem gdzie od razu pojadę i pierwszego zgona zaliczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ja żałuję że po premierze gta 5 troche głupi w inne gry będzie grać np. w RDR, pół friendlisty ciśnie autkiem po los santos, a jakby się zachciało w coś innego pograć to taki dyskomfort ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Ludzie z GTA Forums zrobili już obliczenia: mapa lądowa ma co najmniej 40 mil kwadratowych. R* z tego co pamiętam potwierdzał, że ma być jakieś 35 mil kwadratowych. Ze zdjęcia nie da się tego obliczyć. wystarczy do programu typu cad wkleic zdjecie , wyskalowac, przejechac polilinia po konturze, zamknac obszar i we własciwosciach sprawdzic powierzchnie dokładną. Wszystko wyjdzie z dużym błędem. Akurat z wykształcenia jestem kartografem bzdury piszesz, jelsi jest skala to jedynymi błedami sa znieksztalcenia soczewki aparatu i krzywizna ziemi ( lol) wiec mowienie tu o duzym błedzie jest troche smieszne. <geodeta> Edytowane 10 Września 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi