Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

muve:

Witam,
nie wiemy jeszcze, ale grę na pewno otrzyma Pan w dniu premiery.
Opublikowano (edytowane)

To chyba nie jest rzeczywista skala tego porównania?

Ja myślałem, że będzie "Las Vegas i San Fransisco", a tu tylko Los Santos? Ale i tak jestem zachwycony, będzie co robić w tym świecie..

Edytowane przez mariopim
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czemu, ale jakoś bardzo mnie to GTA nie jara. Nie czuje tego hajpu. Strasznie mnie to dziwi. Choć z drugiej strony to chyba dobra sprawa jest. Nie wyobrażam sobie Bóg wie czego, a więc ryzyko zawiedzenia grą spada niemal do zera.

Jak myślicie, jestem jakiś po(pipi)any?

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

Ja myślałem, że będzie "Las Vegas i San Fransisco", a tu tylko Los Santos? Ale i tak jestem zachwycony, będzie co robić w tym świecie..

to chyba siedziałeś ostatnie 2 lata w jaskini bo od dawna wiadomo że będzie tylko jedno miasto

Opublikowano

Ja jestem mega nahajpowany, ale to nie znaczy, że wyobrażam sobie Bóg wie co. Wiem, że to gra na 7-8-letnie konsole i nie spodziewam się niestworzonych rzeczy. Natomiast po tych informacjach, które sam z siebie wyczytałem wszystko jak na razie spełnia moje oczekiwania i nie mogę się doczekać wtorku, zwłaszcza, że aż do 17 siedzę w domu w bezczynności. :(

Opublikowano

Boże przecież każdy może grać w co chce, ja nie krytykuję że cię gra nie jara. Spoko

Nigdzie nie napisałem, że mnie ktoś krytykuje.

Ostatnie zdanie miało charakter humorystyczny. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ktoś też tak miał/ma.

Opublikowano

zastanawiam sie czy opłaca się to na konsole 7 letnie jeszcze kupować czy poczekać na wersje pc .  Oraz jak na konsoli to która wersja xbox czy ps3 . GTA 4 oraz RDR miałem na xbox ale teraz nie wiem jak z tą optymalizacją. Zbyt ważna gra aby preorderowac w ciemno :)

Opublikowano

to chyba siedziałeś ostatnie 2 lata w jaskini bo od dawna wiadomo że będzie tylko jedno miasto

Myślałem, że będzie to jakoś połączone, nie no spoko, gta v na dobre podjarałem się jak złożyłem preordera jakieś 2 tygodnie temu, wcześniej nie chciałem o tym myśleć i za wiele czytać ponieważ nie wytrzymał bym tyle czasu czekać - teraz mi się dłuży bardziej jak bym czekał przez 5 lat ..

Opublikowano

Serwisy piszą, że wersje na obie konsole są identyczne i chodzą w 30fps bez względu ile dzieje się na ekranie. Ciężko w to uwierzyć, nawet mi, ale wierzę. :)

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

mendrek czekajacy na gtav w plusie < gracz czekajacy na wersje pc

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

zastanawiam sie czy opłaca się to na konsole 7 letnie jeszcze kupować czy poczekać na wersje pc .  Oraz jak na konsoli to która wersja xbox czy ps3 . GTA 4 oraz RDR miałem na xbox ale teraz nie wiem jak z tą optymalizacją. Zbyt ważna gra aby preorderowac w ciemno :)

Hmmm...czy ta gra wygląda jak na screenach czy to z wersji PC?Anyone?

Opublikowano

zastanawiam sie czy opłaca się to na konsole 7 letnie jeszcze kupować czy poczekać na wersje pc . Oraz jak na konsoli to która wersja xbox czy ps3 . GTA 4 oraz RDR miałem na xbox ale teraz nie wiem jak z tą optymalizacją. Zbyt ważna gra aby preorderowac w ciemno :)

Ostatnie zdanie nie ma sensu.

Opublikowano

Te dostalem maila od muve:

Witam serdecznie,

Tytuł ten będzie wysyłany dzień przed premierą.

Trudno. Ale i tak za tydzien o tej porze prawdopodobnie bede juz gral :)

A co do mapy to nie przypuszczalem ze tak ogromny teren na nas czeka. Ciekaw jestem ile zajmie zwiedzenie pozamiejskich terenow.