mariopim 6 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) http://allegro.pl/gta-v-najtaniej-i3533583485.html Ja raz kupiłem tak grę od gościa (Hitman Absolution) i po paru miesiącach gra mi wygasła! Nie mogę w nią już grać. Pobrałem ją z pss strore ale wcześniej musiałem zalogować się na jego konto i z jego konta pobrać grę.. Mieliście takie coś? Nie wiem jak teraz przywrócić tego Hitmana do "życia" ;/ Jest napisane, że trzeba się zalogować na konto z którego była pobrana gra i ponownie ją ściągnąć, tylko niby jak, jak już tego gościa nie ma i jego konta.. Dlatego wolę wersje pudełkowe, bo jak mi gta zginie to nie wiem.. Edytowane 10 września 2013 przez mariopim Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Zayebisty ten art. Teraz tylko znaleźć jakąś wersję na tapete. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Pierwsze co chcę zrobić w tej grze to wskoczyć na rowerek i rozyebać sie o jakiś murek, dokładnie to samo zrobiłem 8 lat temu w San Andreas <sentyment> Mapa jednak będzie przesakramencka. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) http://allegro.pl/gta-v-najtaniej-i3533583485.html Ja raz kupiłem tak grę od gościa (Hitman Absolution) i po paru miesiącach gra mi wygasła! Nie mogę w nią już grać. Pobrałem ją z pss strore ale wcześniej musiałem zalogować się na jego konto i z jego konta pobrać grę.. Mieliście takie coś? Nie wiem jak teraz przywrócić tego Hitmana do "życia" ;/ Jest napisane, że trzeba się zalogować na konto z którego była pobrana gra i ponownie ją ściągnąć, tylko niby jak, jak już tego gościa nie ma i jego konta.. Dlatego wolę wersje pudełkowe, bo jak mi gta zginie to nie wiem.. Kiedy kupiłeś tego Hitmana? W maju? Jeśli tak to już chyba wiem jak zostałeś oszukany.W maju w Plusie był Hitman. Gościu po prostu aktywował Plusa na koncie, które Ci sprzedał. A, że Plusa nie przedłużyłeś to teraz w gre nie zagrasz. Chyba, że na tym koncie ponownie aktywujesz Plusa. Okej doczytałem Twojego posta. W związku z tym powyższe nie ma raczej sensu. Co by nie było offtopa - za(pipi)ista ta mapka. Jak sobie pomyśle jaka ta gra będzie wielka, to automatycznie hajp leci w górę. Nie wiem co zrobie jako pierwsze w tej grze. Jest po prostu bardzo dużo możliwości. Edytowane 10 września 2013 przez Ludwes Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Ja. Z tym ze kase przeleje jutro, najpozniej pojutrze. Ja także byłbym chętny na poradnik z amazon'a Odezwijcie się do mnie na PW jak jesteście chętni. Ile trzeba zamówić tych poradników by darmowa wysyłka była? Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) Mogę się mylić, ale to nie chodzi o ilość. Po prostu darmowa wysyłka jest wtedy, gdy wartość zamówienia przekroczy 35£. Edytowane 10 września 2013 przez Ludwes Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 no ale musisz mazzeowi to podzielic noo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Mogę się mylić, ale to nie chodzi o ilość. Po prostu darmowa wysyłka jest wtedy, gdy wartość zamówienia przekroczy 35£. Mylisz się - wystarczy mieć 3 poradniki w koszyku i już mamy: FREE Super Saver Delivery Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 zastanawiam sie czy opłaca się to na konsole 7 letnie jeszcze kupować czy poczekać na wersje pc . Oraz jak na konsoli to która wersja xbox czy ps3 . GTA 4 oraz RDR miałem na xbox ale teraz nie wiem jak z tą optymalizacją. Zbyt ważna gra aby preorderowac w ciemno Ostatnie zdanie nie ma sensu. widzisz mam obie konsole i jak w recenzji napiszą że wresja na x'sa tnie a na ps3 nie to czy nie lepiej kupić wersje na ps3 (lub na odwrót). Jak mam komfort wyboru to wole poczekać do recnzji i porównań a wtedy kupie najlepszą wersje Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Czekać 5 lat na kolejną odsłonę GTA by grać z poradnikiem... Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) zastanawiam sie czy opłaca się to na konsole 7 letnie jeszcze kupować czy poczekać na wersje pc . Oraz jak na konsoli to która wersja xbox czy ps3 . GTA 4 oraz RDR miałem na xbox ale teraz nie wiem jak z tą optymalizacją. Zbyt ważna gra aby preorderowac w ciemno Ostatnie zdanie nie ma sensu. widzisz mam obie konsole i jak w recenzji napiszą że wresja na x'sa tnie a na ps3 nie to czy nie lepiej kupić wersje na ps3 (lub na odwrót). Jak mam komfort wyboru to wole poczekać do recnzji i porównań a wtedy kupie najlepszą wersje Tak wiem, źle Cię zrozumiałem. Po ile są te poradniki? Pejas - Oni kupują te poradniki, nie po to, aby z ich pomocą przechodzić grę, ale po to, aby je mieć. Edytowane 10 września 2013 przez Ludwes 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Kto pisze o graniu z poradnikiem? Bo ja kupiłem dla celów kolekcjonerskich. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Nie kumasz, sam większości smaczków nie wyhaczysz. A w poradniku będzie wiedział, gdzie ich szukać i sobie zobaczysz. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Odezwijcie się do mnie na PW jak jesteście chętni. Ile trzeba zamówić tych poradników by darmowa wysyłka była? Wysyłka musi być powyżej 25 funtów. I wchodzi w grę dołączenie się do zamówienia? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Kolko postaci nie powinno byc z lewej strony :> ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) E, w spoiler takie rzeczy. A najlepiej to do drugiego tematu, który jest do tego przeznaczony. Nie chcę się natknąć na coś czego bym nie chciał, a jak otworze spoiler to będę sam sobie winny. Edytowane 10 września 2013 przez suteq Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 nie, ale to jest screen z dodanym hudem Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Tego typu zdjecia robione cegłą z ukrycia i to pod 90 stopniowym kątem to zawsze bedzie fejk. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Gra mnie zbytnio nie interesowała. Potem zobaczyłem porównanie mapy z San Andreas. Hooooly ffff.... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 @Mazz Czyżbyś sobie wspominał IV przed V? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 To chyba jak każdy. W VC i SA mi nie działa myszka (pc master race), to też pocinałem ostro tydzień temu w iv na ps3. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 zanim jak upie GTA V to minie pewnie z rok, ale poradnik za taka okazyjna cene chetnie kupie myslicie, ze za jakis czas po premierze, beda kosztowaly tyle samo? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 ja sadze ze znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli sie pozbyc tego kolorowego papieru toaletowego za połowe ceny. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) @Mazz Czyżbyś sobie wspominał IV przed V? Wcześniej ograłem San Andreas, teraz od jakiegoś czasu czwórkę, wersja steamowa + pad od xboxa = to samo co na konsoli tylko że achievementy na nowo wbijam Aktualnie zacząłem misje u Pegorino. Tak propo poradników - czy ktoś ma poradnik do GTA IV i chciałby sprzedać? Z chęcią kupię. Edytowane 10 września 2013 przez MaZZeo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi