Rayos 3 170 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) podbijam tez pytanie Mazzeo, do GTA IV tez chetnie poradnik przyjme cebula :potter: Edytowane 10 września 2013 przez Rayos Cytuj
popiol 16 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) Rayos - jak nie jesteś zainteresowany kupnem gry to wyjdź stąd i nie wqrwiaj ludzi.... Boże daj mi siłę żebym zrozumiał takich ludzi, jak można nie kupić na premierę gry, która zawładnie cały światem - ta epicka reklama poniżej świetnie odzwierciedla moje słowa. To robi naprawdę wrażenie. Edytowane 10 września 2013 przez popiol 9 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 @Mazz Czyżbyś sobie wspominał IV przed V? Wcześniej ograłem San Andreas, teraz od jakiegoś czasu czwórkę, wersja steamowa + pad od xboxa = to samo co na konsoli tylko że achievementy na nowo wbijam Aktualnie zacząłem misje u Pegorino. Tak propo poradników - czy ktoś ma poradnik do GTA IV i chciałby sprzedać? Z chęcią kupię. Mówisz o tym złym chłopcu? Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Rayos - jak nie jesteś zainteresowany kupnem gry to wyjdź stąd i nie wqrwiaj ludzi.... Boże daj mi siłę żebym zrozumiał takich ludzi, jak można nie kupić na premierę gry, która zawładnie cały światem - ta epicka reklama poniżej świetnie odzwierciedla moje słowa. No i co masz za problem? Może nie ma aktualnie pieniędzy albo coś? To że nie kupuje gry na premierę, nie oznacza ze nie może się udzielać w temacie grze poświęconym. Ja już swojego pre-order'a na ed. Specjalną mam złożonego, ale to nie znaczy że nie szanuje kogoś innego bo on nie kupi gry od razu. Pomyśl zanim coś napiszesz. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 nie kupuje od razu bo po 1: nie mam kasy, a po 2: na studiach mam mozliwosc gry na PS3 raz na 2 tygodnie przez 2h, wiec po prostu mi sie teraz nie oplaca kupowac, ale jakbym mial troche wiecej kasy na zbyciu to bym kupil... dzieki za dobre slowa Oski, popiol, a Ty troche ochlon ^.- uwielbiam GTA i jakbym tylko mial mozliwosc to bym dawno zamowil preordera Cytuj
popiol 16 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) Weź mnie chłopaku nie rozmieszaj, jak nie ma kasy to mógł zbierać przez 5 lat. Rozumiem jakby kupił max parę dni po premierze, ale rok? No comment... Takim grą jak ta należy się nadzwyczajny szacunek dla twórców za to, że poświecili tyle lat swojego życia żebyśmy my mogli się świetnie bawić przy najlepszej i największej grze wszech czasów. Edit. Pitolenie takie, studia przecież od października się zaczynają, do tego czasu byś przeszedł singla. Edytowane 10 września 2013 przez popiol 1 1 Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 screen z eurogamera+photoshop = każdy na forum łapie to jak młody pelikan Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Poradniki do 4 są na allegro za 25zł, po polsku. Sam takowy posiadam. Cytuj
mariopim 6 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Czy w takie gry ak GTA na ps3 można grać klawiaturą i myszką tak (samo działa jak na kompie)? Kumpel się zastanawia czy kupić konsolę dla GTA ale jest przyzwyczajony do kompa.. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) popiol ale co ci (pipi)a do tego żeby typ nie ma akurat kasy na grę? nie wiem ile masz lat, ale piep.rzysz jakbyś był w gimbazie i za sukces uważał odłożenie 4 kieszonkowych od mamy i potem wożenie sie z tym po forum jak rumuński alfons i zgrywanie biznesmena Edytowane 10 września 2013 przez maciucha Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 popiol, nie skomentuje ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz kupilem jakas gre na premiere, zwyczajnie nie moge sobie pozwolic na wydanie ponad 200 zl na "gre wszechczasow", naprawde to dla Ciebie taki problem, ze ktos kupi gre za jakis czas po premierze? geez... 2 Cytuj
popiol 16 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) popiol ale co ci (pipi)a do tego żeby typ nie ma akurat kasy na grę? nie wiem ile masz lat, ale piep.rzysz jakbyś był w gimbazie i za sukces uważał odłożenie 4 kieszonkowych od mamy i potem wożenie sie z tym po forum jak rumuński alfons i zgrywanie biznesmena pudło, tym opisem chyba chciałeś nam opowiedzieć o sobie w kilku słowach. Edit. W przypadku innych gier to nie problem, ale w przypadku tej nie potrafię sobie tego wyobrazić i nóż mi się w kieszeni otwiera. Nie czaję po co zaprzątasz sobie głowę tym tematem teraz jak zagrasz dopiero kiedyś, no ale co kto lubi... Edit 2. Ludwes - to niech kupi grę na raty <loool> Edytowane 10 września 2013 przez popiol Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Weź mnie chłopaku nie rozmieszaj, jak nie ma kasy to mógł zbierać przez 5 lat. Rozumiem jakby kupił max parę dni po premierze, ale rok? No comment... Takim grą jak ta należy się nadzwyczajny szacunek dla twórców za to, że poświecili tyle lat swojego życia żebyśmy my mogli się świetnie bawić przy najlepszej i największej grze wszech czasów. Edit. Pitolenie takie, studia przecież od października się zaczynają, do tego czasu byś przeszedł singla. Ja (pipi)e, ale się spinasz. Rayos już Ci napisał. Na ten moment nie ma pieniędzy na grę. Poza tym zbyt dużo czasu na granie nie ma. Ale oczywiście dopieprzasz się do niego nie wiadomo dlaczego. Teraz gry nie kupi. Kupi innym razem. (pipi) Ci do tego. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) hahahah jaki typ xD mistrzowska, w ogóle niespodziewana riposta niedosc że rozlicza Rayosa z kasy to jeszcze z czasu edit: znalazłem dziś na telefonie nagranie z ostaich paru minut countdownu do pierwszego trailera wspomnienia Edytowane 10 września 2013 przez maciucha Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 nie sadzilem ze taka afere wywolam ^^' Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Serio, co cie obchodzi kiedy Rayos sobie kupi gre? Równie dobrze może jej wcale nie kupować, jego sprawa lolz. Nikt nie powiedział że gry trzeba brać od razu na premierę, co, po premierze będzie już jakaś gorsza? Polecam ci się tak nie spinać i nie rozliczać innych. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Dajcie mu spokoj chlopaki, niech sie spina, mam to gdzies jestem fanem gta, ale nie mam czasu ani kasy zeby kupic teraz, tyle w tej kwestii, kupie kiedys, pewnie razem z poradnikiem bo to fajna rzecz i tyle mam tylko nadzieje ze wytrzymam do tego czasu bez ogladania jakichs gameplayow Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 popiol jeśli to nie prowo to weź wypier.dalaj Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Ja z niecierpliwoscia czekam na jakis wyciek na youtube- oby byl jak najwczesniej (moze piatek). Chce skonfrontowac game footage trailer, z tym co gracz zobaczy na swoim TV. Czy 512 ramow na PS3 jest w stanie przerzucac tak gigantyczny obszar, w takiej jakosci plynnie w 30 fps'ach? Pozyjemy, zobaczymy, do premiery lada dzien. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) No jeżeli chcesz porównywać filmik z YT do tego co zobaczysz u siebie to gratuluję. xD @edit 512 mb ram Edytowane 10 września 2013 przez suteq Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Ktos orientuje się jak bedzie wyglądać instalacja, co 2 płytki bedzie trzeba zainstalować żeby pograć? jak myslicie, ile miejsca ta gra bedzie zajmowaqć bo ja mam dysk 16 giga tylko, a z płytki ciezko cos bedzie pograc bo laser juz zipie. Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 No jeżeli chcesz porównywać filmik z YT do tego co zobaczysz u siebie to gratuluję. xD @edit 512 mb ram Sam uplod'uje filmiki na youtube, i wiem ze pewen aspekty mozna porownac, jak np pop up tekstur, plynnosc rozgrywki, animacje postaci itd. A to na pewno zobaczyl bym na youtube. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 to porównanie jest zrobione na podstawie wymiarów lotnisk? Skąd pewność że będą one takie same w Los Santos i Liberty City? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi