Opublikowano 10 września 201311 l Czy brak sklepów zoologicznych jest potwierdzone przez R*? Może będziemy przez smartfona zamawiać zwierzaki z dostawą do domu. pięknie kur.wa, pięknie Idealnie pokazuje ile warte są te wasze porównania. Edytowane 10 września 201311 l przez Oski918
Opublikowano 10 września 201311 l Nudzi Wam się, to widać i czuć ten smród fałszywego hejtowania Mesjasza. Wstyd, nie jesteście godni tego dzieła sztuki.
Opublikowano 10 września 201311 l A czy ktoś nie pomyślał że ta mapka ma zaznaczoną tylko część miejscówek?
Opublikowano 10 września 201311 l A czy ktoś nie pomyślał że ta mapka ma zaznaczoną tylko część miejscówek? Cicho! Nie psuj zabawy no!
Opublikowano 10 września 201311 l Kudłaty nie broń tego crapa,miała być mapa 10x SA 10x rdr a jest mniejsza od vc
Opublikowano 10 września 201311 l A czy ktoś nie pomyślał że ta mapka ma zaznaczoną tylko część miejscówek? Wszystko mamy obcykane i przemyślane.
Opublikowano 10 września 201311 l Tam z jednego końca mapy na drugi dojdzie się piechotą w minutę! To co to za gra ja się pytam! ehh. R* jak zwykle dał dupy.. Edytowane 10 września 201311 l przez mariopim
Opublikowano 10 września 201311 l No ja wiem że crap,sam już anulowałem preorder ale jeszcze tli sie we mnie nadzieja,może kupię na wakacje jak cena spadnie.
Opublikowano 10 września 201311 l Tam na piechotę z jednego końca mapy na drugi dojdzie się piechotą w minutę! To co to za gra ja się pytam! ehh. R* jak zwykle dał dupy.. Ta mapa jest mniejsza niż moja dłoń, JAK TAK MOŻNA JA SIĘ PYTAM?
Opublikowano 10 września 201311 l Ja może kupię tydzień przed premierą GTA VI, coby zabić czas na oczekiwanie VIstki.. Ps. Dobra skasujcie te posty, bo ktoś tu wejdzie poczytać to się wkorwi xd
Opublikowano 10 września 201311 l Ps. Dobra skasujcie te posty, bo ktoś tu wejdzie poczytać to się wkorwi xd Przynajmniej dowie się okrutnej prawdy o tej grze! : P
Opublikowano 10 września 201311 l Wracając na chwilę do porównania map... To jest podobno najbliższe prawdzie.
Opublikowano 10 września 201311 l San Andreas wieksze od LC i prawie takie samo jak RDR? bitch, please
Opublikowano 10 września 201311 l Ta.. a myślisz, że LC jest większe niz całe SA? bitch, please.. e: Możliwe, że tutaj SA jest troszkę za duże, ale i tak na pewno jest większe niz LC. Edytowane 10 września 201311 l przez Emet
Opublikowano 10 września 201311 l Ej dobra, pośmialiśmy się, mapa Vice City była śmieszna, ale już starczy tych sucharków, bo naprawdę się tu burdel robi. Zamiast dyskutować o tym, co teraz jest na topie, czy mapie, to każdy jakieś filmiki wrzuca i myśli, że jest śmieszny.
Opublikowano 10 września 201311 l pięknie kur.wa, pięknie Niby VC dużo mniejsza mapa ale najlepsza część z najlepszą muzyką
Opublikowano 10 września 201311 l mam nadzieje, ze na tej dzisiejszej mapce naprawde nie wszytskie miejscowki sa zaznaczone bo malo jak nataki teren. wiadomka, ze gta to poscigi i zadymy i te beda ok ale przelomu w serii chyba nie bedzie jesli chodzi o interaktywnosc swiata.