Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

real_map_scale_2_by_deffpony-d6lskvu.gif

Aaa i jakiś recenzent ogrywa już grę na Xboksie.

Edytowane przez Rozi
Gość _Milan_
Opublikowano

mialem pytanie ale ktos zmazał, czy nie grajac w  san andreas straci sie duzo zmaczków, jest info jak bardzo gra jest powiązana z san andreas?

Opublikowano

mialem pytanie ale ktos zmazał, czy nie grajac w  san andreas straci sie duzo zmaczków, jest info jak bardzo gra jest powiązana z san andreas?

Z tego co wiem mało ma być powiązań z SA, ale jakieś smaczki na pewno zostaną ukryte dla fanów. :) Jeśli nie grałeś w SA to polecam, jest to moja ulubiona część.

Opublikowano

@Milan olej to. Current-genowe GTA to inne uniwersum niż na poprzedniej generacji.

Gość _Milan_
Opublikowano

ok,  a  z gta4 w takim razie bedzie to miało jakies powiazanie?

Opublikowano

Tak, będą postaci z 4 i dodatków. Na pewno

Johnny i Billy

Czy jakieś inne to nie wiem. 

Opublikowano

Ktoś nawet zrobił porównanie z mapą Skyrima. Zeskalował mapę GTA, aż wielkość budynku kowala w Whiterun była wielkości domku na plaży. 

HKHRmQh.jpg

Opublikowano

Skany z hands on GTA Online od Game Informera (jeszcze nie czytałem):

84ol.jpg

z4wt.jpg

7vuv.jpg

exiz.jpg

r4cq.jpg

sfxw.jpg

jk1r.jpg

jjue.jpg

oahz.jpg

8sjd.jpg

f2sj.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję, że czas szybko zleci do tego poniedziałku. Szczerze, to męczą już mnie te wszystkie spekulacje i analizy. Lada moment może też wyciec jakiś gameplay i dopiero wtedy rozpocznie się mega dyskusja.

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano (edytowane)

Tez chodzicie obsrani ze wam konsola padnie na premiere? :(

Mój syn jak  na złość, tydzień przed premierą, znalazł sobie nowe, ulubione zajęcie. Włącza i wyłącza konsolę. Non-stop przez 10 minut, raz na 2 godziny. Jak padnie to się nie zdziwię :(

Edytowane przez JaMaJ
Opublikowano

Za tydzien moze o tej porze dopiero bede sie kladl po nocnej sesji w GTA V, CZUJECIE :} ? Ja yebie nie wierze ze to juz tuz tuz. Dziwi jednak brak jakichkolwiek wyciekow, Rockstar sie zabezpieczyl :)

Opublikowano

Wynajęli parę smutnych panów od niefortunnych wypadków w czarnych garniturach, żeby czasem komuś się nie wrzuciło czegoś przed premierą...

Masz GTA 5 przed premierą, o jak fajnie, już po ciebie jadą  :sorcerer:

Opublikowano

brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali?

To Ci niespodzianka :P. To naprawdę nie jest trudne tak zaszyfrować dane, by nie dało się ich przez miesiąc rozszyfrować.

Opublikowano

brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali?

To Ci niespodzianka :P. To naprawdę nie jest trudne tak zaszyfrować dane, by nie dało się ich przez miesiąc rozszyfrować.

Ale jak to, przecież ludzie tu pisali, że kwestia kilkunastu dni jak to shakieruja i odpala :(

Opublikowano

wyobrażam sobiem, ale gryzie sie to z pierwsyzmi doniesieniami i lamentem po udostepnieniu gry i tekstach "omg jak mogli to zrobic za pare dni dostaniemy pirata!! laboga!"