Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ile oni sobie liczą za taką "nowość"? Takie TLoU dla nich pewnie by było warte ze 50 zeta? Już kiedyś wlazłem na ten ich cennik to taka limitka Bio 2 w ich oczach jest chyba... 15 zeta, o ile mnie pamięć nie myli. A najlepsze jest to, że nie dają Ci kasy, tylko kuponik który wykorzystujesz do kupowania bzdetów w empiku. Trzeba chyba być naprawde upośledzonym, żeby coś tam do nich zanieść. Żebym mógł dostać głupią książkę to w zamian muszę im dać 3 gry, no ludzie.

Opublikowano

TLOU można odsprzedać w empiku za 130 zł. Tzn. za kupon. Plusem jest to, że biorą te gry bez kodów online (tzn. cena odkupu = 130 dla TLOU niezależnie czy dajesz im grę z działającym kodem online czy bez). Ja sprzedałem TLOU + GoW: Ascension (130 +70), więc akurat starczy na GTA. Myślę, że jak komuś się nie chce bawić z odsprzedażą online, to akurat ta oferta z empiku nie jest tragiczna. 

OCB: ze sterowcem? gdzie muszę zamówić, żeby go dostać, tak z ciekawości?

Opublikowano (edytowane)

To chyba się te ceny pozmieniały, bo ostatnio jak patrzyłem to była tragedia. Żadnej ceny powyżej 100 nie było.

No dlatego piszę, a nuż ktoś skorzysta :) Wg mnie 130 za TLOU i 70 za GoW: A, obie bez kodów, to niezła oferta. 

E: podbijam pytanie o sterowiec ;), dostanę do empikowej wersji? zamówiłem dzisiaj.

Edytowane przez Khadgar
Opublikowano (edytowane)

do empikowego też (zamówiony dzisiaj)? na stronie nigdzie nic nie piszą, a doświadczenie uczy mnie, że to raczej nieogary.

Jak to nie pisze? -> http://www.empik.com/grand-theft-auto-v-ps3-rockstar,p1063171791,multimedia-p

"Zamawiając grę w edycji premierowej otrzymasz DLC Sterowiec Atomic."

:nea: dzięki

E: Info dla zainteresowanych ofertą empiku: na ten moment dopiero 17 będą wysyłać grę, ale bardzo możliwe, że coś się zmieni. Także cena fajna, ale niecierpliwym raczej odradzam.

Edytowane przez Khadgar
Opublikowano

Przy odkupie gier używanych? O co kaman?

Dajesz im ileś gier używanych i płacisz za GTA V 60zł albo 80zł. 

Ta, pewnie z 10 gier bym im musiał dać.

W ulotce są podane tytułu które skupują. W zasadzie większość to nowości.

da ktos link do tej listy?

Opublikowano (edytowane)

Przy odkupie gier używanych? O co kaman?

Dajesz im ileś gier używanych i płacisz za GTA V 60zł albo 80zł. 

Ta, pewnie z 10 gier bym im musiał dać.

W ulotce są podane tytułu które skupują. W zasadzie większość to nowości.

da ktos link do tej listy?

Podawałem kilka postów wyżej -> http://empikgroup.com/portfolio-item/tom-kultury-nr-17-2013

Jestem ciekawy jaką cenę zaproponuje Saturn i Media Markt.

Edytowane przez Boguslaw
Gość Orzeszek
Opublikowano

Dostalem maila od empiku ze zmienili mi cene zamowienia na 199zl i ze do odbioru bedzie w wtorek od rana

Opublikowano (edytowane)

brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali?

A te całe pliki dzwiękowe? Przeciez wiadomo już wiekszośc fabuły ;)

Byłoby spoko gdyby nie składki na 4 i sciaganie gta5 na xbox i ps3 po premierze ;)

Edytowane przez SzewczykDratewka
Gość _Milan_
Opublikowano

tym bardziej ze marzeniem składkowiczów byłaby składka 200 osobowa.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

@ Trancerez, z takim poczuciem humoru i wyczuciem chwili to na bank musisz być synem Strasburgera albo Drozdy ze Śmiechu Warte.

Edytowane przez krupek1
  • Plusik 1
Opublikowano

na stronie empiku jest napisane ze ta "super cena" jest do wyczerpania zapasow czyli 500 sztuk na ps3 i 100 na xboxa, mam nadzieje ze dotyczy to tylko zakupu przez neta, bo chyba nie rzuca 600 sztuk na cala Polske..