Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz, po obejrzeniu gameplayu z tej misji w zimowej scenerii jest strasznie ciekawe fabuły, jak to tam się rozwiąże i na czym będzie polegać. Mimo chęci eksploracji świata, pewnie główny wątek bardzo mnie wciągnie.

Opublikowano

jak muve z paczkomatami da ciała to serio powinni dawać rekompensatę czy coś, dzwonie z miejsca do frajerów.

budzę się rano bez sms na telefonie i bez maila - anger over 9000, to byłby koszmar.

Opublikowano

Dokładnie, nie można oczekiwać niemożliwego, to w końcu tylko gra, chociaż mimo to i tak jest mnóstwo elementów, które mnie zaskoczyły, zaskakują i jeszcze pewnie zaskoczą w tej części..

Opublikowano

opcja zapięcia pasów ? no (pipi) może jeszcze jak się rozwalimy trzeba będzie wysiąść i postawić trójkąt ostrzegawczy 15m za samochodem :D

Może będzie można, nie trzeba. Im więcej opcji i możliwości, tym lepiej. To jak ma nie być pasów to mam nadzieję że wywalili wypadanie przez szybę bo mega irytujące to było jak dla mnie.

Opublikowano

Zniszczenia będą. Widać to w kilku miejscach. Mi się bardziej podoba to że samochód tak świetnie wygląda. Zapewne nie jest to poziom samochodów premium z gt5 ale jak na sandboxa to wygląd i odblaski światła prezentują się bardzo dobrze

Opublikowano

Ubi daje 15min gamepley z 'PatrzPsow' z komentarzem i kazdemu lata to obok (pipi)a.

Wycieka 7s gamepleyu z GTA5 z ruchajacymi sie psami i GOTG!!!!

Magia R*  :teehee:

• Plusik 4
Opublikowano

Od ponad 2h jest o tym dyskusja, ogarniajcie trochę temat, bo zaraz ktoś wrzuci info, że mapa wyciekła.

tego gameplaya jeszcze nie było

Przecież od kilku stron dyskutujemy o zniszczeniach właśnie po zobaczeniu tego urywka...