raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Faktycznie zaraz po prologu, podczas intro przy plazy popup obiektow i tekstur podloza jest taki, jak pokazywano na youtube, czyli widoczny. Usunalem wiec disc 2 z hdd i porownam jak bedzie z samej plyty. Jesli streaming z dvd okaze sie wydajniejszy to rockstar mialo racje, a raven_raven blefuje. Sam blefujesz ;/. Ja tego nie mam, mówię jak jest U MNIE. Nie mogę ręczyć za każdego Xboksa na całym świecie, może mam farta i np. niezbyt zużyty/zdefragmentowany dysk czy co, nie wiem. Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Lepiej wywieś "Z powodu premiery MESJASZA I GRY GENERACJI GTA V sklep czynny do godziny 13" Już sie boje o to jak zagram ,czy jutro bedzie otwarte czemu nie zrobil premiery w piatek Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Jestem na Piatkowie to wpadne zobaczyc:p Tak czy inaczej 8gb pendrak nie wystarczy, bo konsola widzi go jako 7,1gb. Z dvd grac nie chce bo glosno. Zobaczymy czy popup okaze sie widoczny dalej grze. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ale ta grafika wali po oczach ;/ może mam jakieś dziwne ustawienia TV ale w dzień to słońce mi wali po ścianach jak latarka w BF3 i z automatu oczy bolą ;/ Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) To grafika wali po oczach czy jasnosc cie oslepia - zdecyduj sie bo brzmi jakby gra wygladala paskudnie. Graj w okularach przeciwslonecznych - jeszcze bardziej wczujesz sie w klimaty Los Santos. Edytowane 17 września 2013 przez saptis Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Taka pogoda za oknem, ludzie grają w swoich "jaskiniach", nic dziwnego że razi Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Godzina 11:50, Vtorek, nadal brak kuriera z Ultimy, mimo wydania paczki przed 8.00. Zapasy tlenu powoli się kończą. Dlatego nie warto skladac preorderow. Ja juz sie nauczylem, ze lepiej samemu jechac do sklepu i kupic niz czekac na kuriera i patrzec jak inne osoby z listy znajomych juz graja. Paczka jednak wydana o 7.03 Nadal nie ma. Ale zobacz z innej strony, musiałbym jechac pociągiem do Wawy (ok. 50 minut w jedną stronę) i w wawie gdzieś kupić. Do tego zamówiłem edycję kolekcjonerską, a dzisiaj pada rzęsisty deszcz, więc chyba lepiej poczekać jeszcze ze dwie godzinki i mieć paczkę do domu PS: I godzinę temu widziałem czarnego wielkiego JELENIA przechodzącego przed moją bramą :o Strach wyjśc na ulicę xd Raven, jak mam Arcade kupionego pod koniec 2008 roku, to jest szansa, że to jest ten sam model, co twój? Edytowane 17 września 2013 przez MrNorbi Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ok sprawdzilem i z samego dvd faktycznie nie doczytuje sie tak dosadnie podloze i parasolki na plazy podczas intro. Rockstar be powodu nie wydawalby oswiadczenia w tej kwestii. Just sayin'. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 A w ogóle ktoś już dostał pake z ultimy? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ja się boję, że jak będę grał z płytki to mi w moim starym xboxie napęd padnie, a to byłaby tragedia A w ogóle ktoś już dostał pake z ultimy? Ja mam taki widok przy obserwowaniu paczki: http://scr.hu/107/0rcfq A mieszkam 40km od Wawy, więc powinien jakoś niedługo być. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Ok sprawdzilem i z samego dvd faktycznie nie doczytuje sie tak dosadnie podloze i parasolki na plazy podczas intro. Rockstar be powodu nie wydawalby oswiadczenia w tej kwestii. Just sayin'. Ja sprawdziłem też jeszcze raz i nie jest u mnie tak źle jak na filmiku. Jedyne, co było spaprane to była ta scena z pakerami, tam faktycznie wszystko wyraźnie się wczytało na moich oczach, a cała reszta typu wyskakująca roślinność czy młyn w oddali - tego nie mam. A podczas gry jest lepiej, bo to intro, jak zauważyliście, wczytuje nową scenę co kilka sekund. To jak najazdy po wspięciu się na szczyt wieży w Far Cry 3, tam też się wczytywało na naszych oczach jak kamera latała po całej wyspie dookoła. Podczas gry przecież nie teleportujesz się od miejsca do miejsca, tylko dojeżdżasz szybciej czy wolniej i gra ma dostatecznie dużo czasu, by wszystko wczytać. Ja tam wolę ciszę jaką daje granie z dysku niż szum płyty i katowanie lasera za cenę pięciu obiektów w ciągu całej gry, które wyskoczą 0,3s szybciej . Tak to wygląda u mnie, zakutego PC-towego łba z frapsem w oczach. Serio, w grze jest tyle ciekawych rzeczy, że nie ma czasu patrzeć na każdy obiekt w tle czy przypadkiem tekstura się nie doczytała (nie żebym w ogóle coś takiego widział w sensownych ilościach). Edytowane 17 września 2013 przez raven_raven Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ja mam identyczny status, a mieszkam w Otwocku, 25km od centrum Wawy, więc też powinien być niebawem. Mam nadzieję, że do 15:00 się wyrobi. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Faktycznie zaraz po prologu, podczas intro przy plazy popup obiektow i tekstur podloza jest taki, jak pokazywano na youtube, czyli widoczny. Usunalem wiec disc 2 z hdd i porownam jak bedzie z samej plyty. Jesli streaming z dvd okaze sie wydajniejszy to rockstar mialo racje, a raven_raven blefuje. Sam blefujesz ;/. Ja tego nie mam, mówię jak jest U MNIE. Nie mogę ręczyć za każdego Xboksa na całym świecie, może mam farta i np. niezbyt zużyty/zdefragmentowany dysk czy co, nie wiem. Z tymi teksturami to coś dziwnego,wczoraj oglądałem u wonzia i grał z jedną zainstalowana płytą a popup i tak był więc to chyba zależy od konsoli. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 podłoże na X360. fuj. 2 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Kupiłem od razu przyzwoitą pamięć USB, nie zamierzam powracać do grania z płyty albo zastanawiać się czy wszystko wygląda jak powinno. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 A co na plejce to niby inaczej figaro? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 juz figaro nie pier,dol gta4 bylo spie,rdolone na ps3 przez spadki, tutaj tego nie ma, kogo obchodza jakies teksturki podłożą, ps3 dąło plamy wtedy i nalezaly jej sie baty, teraz jest dobrze na obu. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 A co na plejce to niby inaczej figaro? jesli chodzi o podłoże... kto wie Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Na ps3, w wersji z psn popup na początku, podczas intra był koszmarny. Aż pomyślałem 'wtf? oO'. Teraz, podczas gry już jest ok. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 juz figaro nie pier,dol gta4 bylo spie,rdolone na ps3 przez spadki, tutaj tego nie ma, kogo obchodza jakies teksturki podłożą, ps3 dąło plamy wtedy i nalezaly jej sie baty, teraz jest dobrze na obu. bo ps3 to mocna, ale zyebana konsola, cokolwiek to znaczy Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 ja nie wiem, grałem z 10h, obie dvd zainstalowane i jakiś kwiatków nie zauważyłem. wczoraj R* wkręciło fazę z tą instalacją, no to ok wyjebałem z dysku i nadal nie widze różnicy. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Prośba jeszcze raz: idźcie w piz,du z tymi konsolowymi wojenkami. Ta gra jest zbyt zayebista by rozstrząsać na której wersji kamyk ma 15 pikseli więcej, do ciężkiej cholery. Figaro na ch,uj wklejasz te porównania? Gra wygląda obłędnie na obu konsolach, tyle. podłoże na X360. fuj. Na PCLab, kupować komputer i grać w Crysisa 3, ale już. A mnie cholera cisną za bycie blaszanych rycerzykiem prowokatorem, nosz kuźwa. Edytowane 17 września 2013 przez raven_raven 2 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Na ps3, w wersji z psn popup na początku, podczas intra był koszmarny. Aż pomyślałem 'wtf? oO'. Teraz, podczas gry już jest ok. to samo jest na x360 Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Mam pytanie bardzo pilne do osób, które kupiły wersję na PSN. Dzisiaj aby się odpaliła trzeba coś było ściągać (jakiś plik-klucz czy coś w tym stylu) z PS Store, czy jakiś automatyczny patch czy po prostu gra się dzisiaj już odpala? Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 zróbcie oddzielny temat do porównań i wypjerdalac, chce czytac w tym temacie tylko spusty nad mesaja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi