Ludwes 1 682 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ile trwa instalacja gry? Chodzi mi o wersję PS3. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Kto narzekał na długą instalację? Nie minęło 5 minut a mam już połowę zainstalowaną. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 BOSZE BOSZE jaka ta gra jest miodna... mam jutro obrone a ja gram w DŻITIEJ;( Ale jest kosmos naprawdę, miód cud i orzeszki. Jazda samochodami? Dla mnie bomba:) Cytuj
BundyR 9 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 A ja niestety mam problem (PS3), już w prologu jeden z elementów się nie wczytał i nie mogę iść dalej. wrrrr. zainstaluję gre od nowa, oby pomogło"/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 mam pytanko skąd najłatwiej zajumać coś do latania? byłem na lotnisku ale były tam same wielkie maszyny i nie potrafiłem wystartować nimi. jakiś helikopterek, mały szybowiec lub coś w tym stylu Lotnisko, no nie ogarniesz nigdzie indziej samolotów . Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Co tu dużo gadać. Ta gra jest po prostu mega i tyle. Bardzo podoba mi się polonizacja, jest sporo amerykańskich żartów zwrotów specjalnie przerobionych pod polską publikę, bardzo fajnie to wyszło. Wymiana ognia to jak Max Payne 3 a bohaterowie jak zawsze wytrawni w stylu Rockstara. Właśnie przeskoczyłem na Micheala i zamierzam dziś posiedzieć trochę w nocy, zwłaszcza że mam urlop. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 a helikoptery? bo nie idzie na lotnisku wystartowac maja dziwne ulozenie te samoloty Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Pamiętaj, że L1/R1 możesz skręcać na ziemii, dasz radę, ja właśnie tam pierwsze samoloty podwędzałem. Później zapewne z postępem w grze będziesz częściej korzystał z opuszczonego pasu startowego na pustyni. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 ok dzięki, popróbuję jeszcze trochę ale te wydarzenia losowe mnie nie satysfakcjonują, na razie trafiłem tylko na opancerzoną furgonetkę z kasą którą mogę ukraść skradziony portfel skradziony rower będzie więcej ich? jakieś ciekawsze będą ? Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Nie wiem...nie wiem nie wiem nie wiem. Nie mogę się w to wczuć, nienawidzę czarnuchowego gangsta klimatu, a gra mnie wciska w niego od początku. Design postaci mi nie siedzi, są jakieś krasnalowate. Nie mogę dobrać dobrze kamery do przechadzek pieszych. Graficznie chyba przywykłem do poziomu TLoU, bo tu mocno się na początku skrzywiłem (niektóre tekstury są marneeee). Za diabła nie mogę ustawić jasności, żeby było "prawdziwie". Albo się starzeję, albo ta gra nie jest tym, czym wszyscy chcieliby, aby była. Pogram dłużej to może się to zmieni. Narazie ogólne doznania 8+/10 (i zero trollingu). <edit> Wara od moich postów i od moich błędów Edytowane 19 września 2013 przez Siara_iwj 1 2 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Odblokujesz Trevora to będziesz usatysfakcjonowany Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Nie mogę się w to wczuć, nienawidzę czarnuchowego gangsta klimatu, a gra mnie wciska w niego od początku. Przecież właśnie od początku jest toczenie beki z murzyńskich klimatów 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Czasami jak chcesz pomóc to cię mogą obrabować. Najlepsze akcje są chyba na pustyni. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Mowilem wam przeciez, ze GTA V to arcydzielo skonczone. Nie wierzyliscie to sami macie. Grajcie jak najwiecej i w dupie z cyferkami czy recenzjami, sami zagrajcie i zobaczcie jak wyglada w akcji najlepsze GTA w historii. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Zrobiłem sobie brodacza z afro w ciemnych okularach, takiego madafakę na styl lat 70 i jakos lepiej mi się gra. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ja tylko czekam jak będzie się można wydziarać. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Nie hejtuję. Krótko grałem w poprzednie częsci serii ale dla mnie, przynajmniej na początku, to kolejne GTA. GOTG...? Murzyna proszę... 3 1 Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 od 9.30 grałem do teraz i jednak model jazdy to jakieś nieporozumienie, cała reszta genialna, nie wiem jak R* to robi ale nie żałuje ani jednej zapłaconej złotówki Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ktoś ogarnął jak "grać na giełdzie" żeby zarabiać pieniążki? Cytuj
MeL 34 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 grałem chwilę w nocy i misja Franklina z tymi samochodami pokazała, że model jazdy jest MAX kiepski mam nadzieję, że się jakoś przyzwyczaję. Grafika w pierwszym planie spoko. Ale auta kawałek przed nami całe w ząbkach Nie grałem na swoim TV tylko u kumpla na monitorze może miał coś z ustawieniami. Póki co czekam, aż skończę pracę i do domu odkrywać LS dalej Bo wciąga strasznie. Euphoria daję radę. Pierwszy raz jak wcisnąłem O przypadkiem zasadziłem takiego szlaga w pysk jakiejś biednej kobiecie, że aż mi się jej żal zrobiło Piękne !!! Potem już co chwilę jakiegoś gościa znienacka atakowałem Raz babka dostała w łeb to się oparła o budynek tak, że jej głowa była na wysokości mojego pasa.... idealnie na kopa, którego nie omieszkałem się zasadzić! Zaraz przybiegł obrońca uciśnionych dostał liścia i się położył Podobało mi się, że jak zaatakował grupkę to ostatni wyciągnął nóż. No i niestety nie udało mi się go pokonać Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Właśnie zrobiłem sobie krótką przerwę od grania...TA GRA JEST NIESAMOWITA! :O Jestem w szoku jak ładnie to wszystko chodzi i wygląda. Lot sterowcem w nocy nad Los Santos to coś pięknego. Mam tylko takie jedno pytanie - Czy u każdego fryzjera są te same fryzury? Bo byłem u dwóch i obydwoje mieli te same, a coś mi nie pasuje żeby Michael miał tylko 3 fryzurki. PS...GOTG!!!111oneone D: Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Ktoś ogarnął jak "grać na giełdzie" żeby zarabiać pieniążki? Na podstawie kursu z zeszłego tygodnia trzeba kupować i sprzedawać w odpowiednie dni np: na wykresie w piątek cena akcji była np: 21$ a w niedzielę podskoczyła do 29$ . Im więcej kupisz za niższą cenę tym lepiej ; Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Ja to mam fazę do lania grubasów, zwłaszcza z czapką na łbie. Mniam. Edytowane 17 września 2013 przez Nemesis Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 tereny pozamiejskie >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> miasto w gtav. chociaż oba genialne Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Pytanko - żeby tresować Chopa potrzebuję mieć tablet albo smartfona, ale takiego na serio, w prawdziwym świecie..? Jeśli tak, to Rockstar - gadaj do ręki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi