raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak nas pały zaczną gonić to czasami też usłyszymy od odpowiednich postaci dodatkowe opcje dialogowe . Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Swoją drogą gliniarze w V są mocno upierdliwi i wejście z nimi w ostrzał nierzadko kończy się naszą śmiercią. Nie jest tak łatwo jak w IV, zwłaszcza gdy wyłączymy pomoc w celowaniu. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Nie lam sie, ja musze czekac jeszcze 2tyg zanim zagram, a na domiar zlego kazdy dzien w pracy spedzam czytajac tematy o GTA i wyobrazajac sobie te wszystkie kozackie akcje Dzwonilem do sklepu i moooze dzisiaj bedzie jakas dostawa, mimo wszystko nie chcialem liczyc na samo szczescie i postanowilem zamowic, wiec jesli bedzie to mnie powiadomia i pojade odebrac. Poki co fail z mojej strony, ze wczesniej nie zamowilem, ale wysoka cena preorderu skutecznie mnie odstraszyla, wczoraj byla troche lepsza i oby taka byla po oczekiwanej dostawie. Edytowane 18 września 2013 przez saptis Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Wg mnie bardzo dobra jest inteligencja przeciwników, kitrają się, zachodzą z flanki. Jak schowałem sie za samochodem a obok była butla z gazem, zgadnijcie w co celowali Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ogólnie gra jest TRUDNIEJSZA niż 4, można łatwiej zginąć jeśli nie będzie się ostrożnym. Teraz już nie wyjdziemy sobie na środek jak w 4 i nie rozwalimy wszystkich. Za zasłonę i spokojna eliminacja przeciwników. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) No w sumie trochę jak w Max Payne 3 na wyższych poziomach. W tej części nie mam jakieś nagłej potrzeby zabijania przechodniów. Lubię tylko (jako Franklin) komuś przyebać. Edytowane 18 września 2013 przez Nemesis Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) jak była na poczatki akcja z odbiorem motoru z garazu w zaułku, przez przypadek strzeliłem w jakiś wiekszy zbiornik z gazem,jak wywaliło to była masakra Marzy mi sie sandbox ze zniszczeniami jak BF albo Red Faction. Psy juz od 2 gwiazdek zaczynaja byc delikatnie upierdliwi. Nemesis,mam to samo jakoś mi sie nie chce zaczynac zadym,chyba ze ktos zacznie Edytowane 18 września 2013 przez sprutus Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Podoba mi się ucieczka przed gliniarzami- teraz trzeba się chować "po kątach" niczym w NFS: Most Wanted. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Dokładnie + manualne celowanie i jest naprawdę trudno, ja prawie zginąłem w 1 misji z Lamarem bo poleciałem klasycznie do przodu na Jana, przyjąłem 3 kulki i nagle życie na czerwono Najbardziej na mnie wrażenie robi co chwila jakiś smaczek, drobny szczegół tak jak to przerywanie dialogów przy dzwonie, wczoraj jechałem przez miasto i odpalił się randomowy event ktoś lasce ukradł torebkę przejechałem typa, wziąłem torebkę, dostałem 500$, laska się drze żeby jej oddać a ja odjechałem Później jakaś kurtyzana też wołała o pomoc, że jakaś awantura w rodzinie, biegne za nią za dom, a tam 3 typków z giwerami, że mam oddać hajs zanim zdążyłem pierwszego ustrzelić już leżałem w grobie Ilość rzeczy odciągających od wątku głównego masakruje, wczoraj 2 godz grałem w golfa byle tylko zejść poniżej par, a potem byle tylko poprawić pozycję na liście gangu PSXE :potter: Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Wciaz dostaje strzaly w morde apropo tego co tu sie kurywa dzieje w tej grze. Geniusz. Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Kiedy mniej więcej dostajemy kombinezon do nurkowania? Rozumiem że można go używać normalnie poza misją,ta woda jest śliczna <3 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Możemy możemy. Kiedy? No jakoś po połowie gry czy coś, po którymś skoku (którym? będziesz wiedział ). Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 kurdde uruchomiłeś moją wyobraźnie i chyba już widzę ten skok,a ja dopiero 8misji za sobą a już gram z 12h xD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Właściwie to nawet nie jest taki konkretny skok, graj sam zobaczysz. Misje w tej grze są zayebiste, po prostu. Wszystkie specjalne stroje jakie mamy na sobie podczas skoków (oprócz jednego chyba) można potem przywdziać ;]. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 zwrocilem uwage tez na jedna fajna rzecz. jak jedziemy fura i postacie gadaja miedzy soba i np. przydzwonimy w miedzyczasie, to osoba ktora cos mowila, naturalnie przerywa i jak ruszamy dalej to powtarza cale zdanie, ale wychodzi to naturalnie jakby rzeczywiscie chciala powtorzyc. czasami drugi rozmowca tez pyta np. "what?: O, to jest za(pipi)iste. W starszych odsłonach tekst się urywał i nic się nie dało zrobić. Ja tam nie rozumiem co się tak dopjerdalacie o ten model jazdy. Mi on kompletnie nie przeszkadza bo nie ma to jak sobie pośmigać po LS i zapuścić West Coast Classics. Na której stacji są Waszym zdaniem najlepsze kawałki? FlyLo FM Los Santos FM Space Los Santos Rock Radio Non stop pop fm West Coast Classics Na zmianę bujam się przy tych. Wszystkie zaje.biste. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Raven jestem przed drugim skokiem Kontenerowiec A gram ciągle same misje ponad 15h i nie mam połowy wątku fabularnego? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Mini gierka z chopem w ifrucie miażdży trzeba chopem odganiac psy od jego suki xD Rownież na iOS pojawiła sie aplikacja GTA V Manual, swietnie zrobiona instrukcja z interaktywna mapa Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Raven jestem przed drugim skokiem Kontenerowiec A gram ciągle same misje ponad 15h i nie mam połowy wątku fabularnego? Statystyki, Lista 100%, tam macie ile misji macie jeszcze przed sobą. Nosz kuźwa, poogarniajcie najpierw o czym Was sama gra informuje, później pytajcie . Nie mam spisu misji w głowie, dodatkowo to jest GTA, masz różnych zleceniodawców w tym samym czasie i ta sama misja może być 25 albo 35... Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ja zmienia radia w zależności od postaci, Franklin to oczywiście West Coast Classics, Michael non stop pop (nawet nie wiedziałem, że tyle znanych kawałków ze słyszenia jest, bo po nazwach kojarzyłem może połowę ) albo Space, Trevor LSRR albo Rebel Radio Jakoś większa wczuwę wtedy mam w klimat kiedy rzucam fakami w przejeżdżająca policję Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Spoko, już nie ogarniam kiedy wątek jest główny a które są poboczne, wszystko się jakoś zazębia i uzupełnia. Siedzę w robocie więc nie sprawdzę, zaostrzyłem jedynie apetyt Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Są gry i jest GTA V Edytowane 18 września 2013 przez sprutus 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Cytując z jednego z portali: Drażni nieco przydługie ładowanie gry, np. przy zmianie bohaterów. Brakuje mi też szybkiego dostępu do mapy - trzeba wejść do menu, co też swoje trwa, a potem dopiero wybrać mapę. Na ulicach jest zdecydowanie za mało przechodniów, a jeśli chodzi o samochody, to gra robi ten sam numer, co poprzednie części - w pobliżu bohatera potrafi pojawić się kilka identycznych samochodów, z jednej, czasem dwóch marek. Może ze mną jest coś nie tak, ale... za mało przechodniów?! Gdzie? Na autostradzie?! Cholera, czasem to jest ich tylu, że ciężko się połapać O_o Tak samo jak z samochodami - NIE ZDARZYŁO mi się, żeby podjechały dwa jednakowe w tym samym momencie. Przydługie ładowanie gry przy zmianie bohaterów? A jak chcieli to inaczej rozwiązać? Jest za(pipi)iście. Ktoś chyba zapomina z jak starymi konsolami mamy do czynienia i jak wiele elementów musi się w trakcie zmiany postaci przeładować, żeby to dobrze działało. To cholernie zasobożerny proces i dodatkowo cholernie skomplikowany. Co innego, kiedy mamy postacie obok siebie, wtedy działa mega za(pipi)iście. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 a z ciekawości, jakie miasto? Ziomek wczoraj luźno wieczorem kupił w Realu (Gdansk - Przymorze) za 199zł z kodem na "POLEĆ STEROWIEC ATOMIC". W Empiku też leżą. Dzieki za info, ale do Gdanska raczej mam daleko bo za granica jestem. dlatego pytałem jaka miejscowość, że masz kłopoty z GTA V. Info o Gdańsku dodałem jako ciekawostke Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Nigdy w życiu w nic takiego nie grałem, no (pipi)a, tu jest wszystko. możesz robić misję, albo pozwiedzać miasto, zająć się swoimi sprawami, jakimś hobby. Chcesz sobie wydłużyć rozrywkę to jedziesz poza miasto, wsiadasz do jeepa, buggy, albo na motor i śmigasz po wertepach. Wbijasz na górę, podziwiasz widoki, zjeżdzasz na dół próbując się nie roz(pipi)ać. Później wbijasz do helikoptera, albo samolotu i znowu podziwiasz ten ogromny, piękny świat. Grałem już z 15 godzin, a misji zrobiłem może z 12-15. Dla mnie gotg, gotw, goth etc. 10/10, 1000/1000. Next geny mi niepotrzebne, ta gra jest piękna, za(pipi)iście wciagająca. Wydaje mi się, że nigdy nie skończę w to grać xD Smaczków jest mnóstwo, od pierwszych chwil gram z wypiekami na mordzie jarając się po prostu wszystkim. Póki co najlepszy moment miałem jak wbiłem na jakąś górę z widokiem na jezioro i góry. Po chwili podziwiania widoków kilkadziesiąt metrów ode mnie, między dwoma wierzchołkami gór spokojnym tempem przeleciał sobie samolot :o podjarka w (pipi). kocham to GTA <3 tak się nahajpowałem przed zakupem, że byłem pewien, że się zawiodę, bo oczekiwania miałem olbrzymie. Teraz wiem, że jest lepiej niż się spodziewałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi