Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Zrobiłem sobie włosy jak Kendrick i zwiedzam miasto moim białym Buffalo. Boże, jaka ta gra jest świetna. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jest juz jakies info ile kopii poszlo pierwszego dnia? Właśnie wbiłem tutaj napisać to . W Polsce poszło ponad 60 000 kopii! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ciekawe, jak ten wynik wypada na tle np. gier Blizzarda. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ja zagrałem wczoraj po robocie z dwie godzinki. Syn od razu wlazł mi na kolana i krzyczy "auta,auta!" Mało grałem ale osobiście jestem zachwycony. Kupiłem kolekcjonerkę i fakt że spora kasa ale chciałem ją mieć. Czapkę sprzedam na allegro to coś tam się zwróci ale torbę zostawiam:) Wygląda na to że wsiąknę w GTA na parę tygodni. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Kasy jest tak dużo, że starczy na wykupienie kina za 30mln? A gdzie jeszcze inne przedsiębiorstwa. Ah rozwałki są GENIALNE. Dają masę funu przez świetny feeling strzelania. A tak w ogóle co trzeba zrobić z vanem z randomowych spotkań? Bo miałem go, ale niezbyt wiedziałem co potem miałem z nim zrobić. Jakiś garaż czy coś? Ej co jest, chciałem na Social Clubie porównać sobie wyniki w Tenisie i pokazuje, że nie grałem, a grałem w nocy i wygrałem 6:2. coo? oO kino kosztuje 30mln? : O slodki jezu, co prawda mialem tylko jeden planowany skok, ale kwota i tak wydaje sie kosmiczna. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Są droższe przybytki . Kasy naprawdę nigdy za mało w tej grze. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Ciekawe, jak ten wynik wypada na tle np. gier Blizzarda. W ciagu trzech dni Wiedzmin 2 zszedl w ilosc 56 tys., natomiast Simsy 3 65 tys. Obie na PC. @up, dzieki, jestem w szoku : O Edytowane 18 września 2013 przez ShtaS Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Pole golfowe jak się nie mylę kosztuje 150mln, ja tam inwestuje na giełdzie ;] Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ten garaż przy Grove Street od początku gry jest nasz? Jak grałem u kolegi na Xboksie, to mógłbym przysiąc, że trzeba go kupić. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 W grze jest Stallion? Szukam od premiery i nigdzie nie widziałem. :C Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ten garaż przy Grove Street od początku gry jest nasz? Jak grałem u kolegi na Xboksie, to mógłbym przysiąc, że trzeba go kupić. trzeba ale kosztuje grosze Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ale akcję miałem. Musiałem na środku drogi zmienić wóz bo koło już ściągało w jedną stronę, przypadkiem zahaczyłem Trevorem o jakiegoś mośka z gangu i zaczął mnie gonić. Na autostradzie, odwróciłem się żeby mu przysolić w pyska a on biegł w moją stronę, stanął - zdążył popatrzeć w lewo i w tym momencie szybko jadący random po prostu go zdemolował poezja. Zero skryptów. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Raven jestem przed drugim skokiem Kontenerowiec A gram ciągle same misje ponad 15h i nie mam połowy wątku fabularnego? Statystyki, Lista 100%, tam macie ile misji macie jeszcze przed sobą. Nosz kuźwa, poogarniajcie najpierw o czym Was sama gra informuje, później pytajcie . Nie mam spisu misji w głowie, dodatkowo to jest GTA, masz różnych zleceniodawców w tym samym czasie i ta sama misja może być 25 albo 35... pamietasz jakich ludzi najlepiej wybrać do drugiego napadu na doki organizowanego przez trevora? W pierwszym jak sie wzieło słabego gunmana i dobrego rajdowca to jeden koleś polego a drugi podniósł kasę i było mniej osób do podziału. Zakładam że w grugim napadzie też tak jest, Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Witam wszystkich! Grę zakupiłem na premierę i pewnie będę podzielał opinię większości: ta gra jest wielka. Postaram się odnieść do kilku ciekawych kwestii: model jazdy jest świetny, polecam przejechać się szybkimi autami na kamerze "z maski" - szczególnie stare muscle bujają zawodowo, superauta wpadają w poślizgi, a kluczyć wąskimi uliczkami mocarną furą wcale nie jest tak łatwo. Realizmu z "czwórki" będzie niektórym (większości?) brakować, ale ja nie narzekam. GTA V a Saint's Row 3 to wciąż niebo a ziemia. zniszczenia są kapitalne. Naprawdę, sprawdzie sami: odjedźcie autem gdzieś na ubocze i "zbutujcie" je ze wszystkich stron albo wjedźcie pod pędzący pociąg, a gwarantuję, że z wozu niewiele zostanie nie sądziłem, że będzie można tak świetnie wczuć się w postaci! Przyłapałem się na tym, że jadąc Franklinem, odruchowo zmieniam stację na Radio Los Santos, w przypadku Michaela wybieram Queen, zaś co do Trevora... ...cóż, jeśli nie spodoba mu się dana stacja, to stwierdzi, że pieprzy taką muzykę i przełączy na rockową stację autentycznie nie wiem, w co ręce włożyć. To miasto naprawdę żyje! No i te wybory... Widzisz, jak oprych kradnie damie torebkę? Co robisz: olewasz sprawę? Doganiasz drania i zgarniasz łup ($500) czy oddajesz torebkę paniusi za 10% znaleźnego i jej dozgonną wdzięczność? nie słuchajcie malkontentów smęcących na "martwe" miasto, bo przechodniów jest masa, a korki na autostradzie doprowadzą Was do szału można latać nawet tymi największymi samolotami, tyle że nie ma animacji wsiadania - ot, "trójkąt" i teleportujemy się za stery. Polecam spróbować, naprawdę czuć moc i ogrom tych maszyn. Długo by wymieniać, zresztą przeczytałem chyba wszystkie posty użytkownika raven_raven, żeby nieco zeszło ciśnienie przed premierą (dzięki za obszerne relacje i zdjęcia!) i nie ma sensu po nim powtarzać. No i ta grafika... oświetlenie, refleksy, zmienne warunki pogodowe - wszystko jest po prostu piękne, zważywszy na ogrom mapy. Czy to najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem? Obiektywnie, patrząc na to, co twórcy zawarli w niewielkim kawałku plastiku: tak, bez dwóch zdań. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Jak przegladac galerie zrobionych fotek i wrzuxac je na social club? Profile i teksty rodzinki to beka w uj. Wlasnie sobie odpicowalem furke w garazu i wyglada prawie jak z F&F. A jak zapie.rdala. :o Na gieldzie pogralem. Zarobilem jakies 150k. Ofc to zysk na teraz bo jeszcze nie sprzedalem akcji. I co sie w koncu robi z tymi ciezarowkami z randomowych zdarzen? Edytowane 18 września 2013 przez suteq Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak skorzystać z tych zniżek 10%, które dostaliśmy na Life Invaderze? Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Podpinam się do powyższego pytania: jeszcze ani razu nie udało mi się zalogować do Rockstar Social Club (usługa niedostępna). Ktoś się spotkał z tym problemem? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ten garaż przy Grove Street od początku gry jest nasz? Jak grałem u kolegi na Xboksie, to mógłbym przysiąc, że trzeba go kupić. trzeba ale kosztuje grosze Ja nic nie kupowałem i go mam od początku XDDD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ja też go mam od początku, a nie kupowałem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Dobra, już wiem o co chodzi. To jest nagroda z połączenie konta z Social Clubem. Dostajemy jeszcze fryzurę (po jednej na bohatera), broń (sprawdźcie Ammu-nation) i samochód (wejdźcie do tego garażu i prawo na d-padzie). Wszystkie postaci mają swoje garaże. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 O wielki padzie! Planowanie napadów rządzi! Czytałem że to świetna zabawa i jeden z lepszych elementów V, ale że to będzie aż tak dobre? GOTG! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) WOW. Na Social Clubie jest interaktywna mapka ze znajdźkami. ZA(pipi)IOZA, tego mi brakowało w poprzednich częściach. Rockstar <3 Moja furka Edytowane 18 września 2013 przez suteq Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 testuje czy da sie wrzucac fotki z social klubu czy wywala nohotlink moj majkel social club musi byc niezle oblegany, strasznie zamula ;p Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Hahahahahahahahaha, poboczna misja Michela z trawką i Obcymi XDDDDDDDDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi