Opublikowano 19 września 201311 l Zastanawia mnie tylko, dlaczego nie uwzględniono tutaj Maxa Payne'a 3 - przecież wydano na niego (podobno) 105 mln dolarów. Ale chyba nikt tego nie potwierdził. Edytowane 19 września 201311 l przez Maciomaniak
Opublikowano 19 września 201311 l masakra ile kosztowało shenmue - to było tyle lat temu i jeszcze ekskluzyw o_O
Opublikowano 19 września 201311 l Coś do dupy to zestawienie, MW2 kosztował 50 mln, do tego włożyli trzy razy tyle na reklamę.
Opublikowano 19 września 201311 l Najwyraźniej nikt tego nie potwierdził, dlatego nie są uwzględnione w rankingu: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_video_games_to_develop
Opublikowano 19 września 201311 l Dzisiaj planuje pobić mój rekord wgraniu, nie mam nic do roboty, deszcz napierdziela idealne warunki . Mam na zegarze gry ponad 20h i zaliczonych 20 kilka misji.Wczoraj wieczorem nie grałem w ogóle i normalnie jej głodny. Edytowane 19 września 201311 l przez chris85
Opublikowano 19 września 201311 l Gość grający Trevora powinien dostać Oskara, Grammy, Telekamere i Złotego Lwa, każda dosłownie każda cutscenka, przejazd autem w trakcie misji jest przepełniona tak za(pipi)istymi tekstami, psychozą i beką że składam pokłony dla tego kto wymyślił tę postać Cutscenka po misji w porcie jak Trevor planuje napad na doki mnie położyła, w sumie ta przed misją też
Opublikowano 19 września 201311 l Aktor odczytuje skrypt, oskar dla scenarzystów i reżyserów. Jak dobrze, że nie robią (?) filmu na podstawie GTA, wszystko by spłycili i spierdzielili.
Opublikowano 19 września 201311 l Wczoraj jak zasiadłem do tv w tv gry to straciłem rachubę czasu. Reklamy w GTA to majstersztyk beki.
Opublikowano 19 września 201311 l Tak, latanie rządzi. Lecisz sobie na wodą, w tle góry i lasy, wszystko skąpane w słońcu... coś pięknego! Problem mam tylko by utrzymać samolot przy przelotach nad niskimi mostami. Ale to wszystko kwestia ćwiczeń. Chciałem kupić helikopter, ale ceny straszne. Generalnie tereny Trevora i jego misje to świetna zabawa. Rozwalają mnie teksty w czasie jazdy, np. gdy wiozłem pijaną parę do sekty w górach (randomowe zadanie). Główna fabuła leci w tej części szybko i sprawnie. Tak jak zapowiadał Rockstar i pewnie znudzeni misjami w IV i RDR się cieszą, ale moim zdaniem przydałoby się więcej prostych zadań dla Franklina. Polubiłem go bardzo, a tych niggowych tekstów mógłbym słuchać stale.
Opublikowano 19 września 201311 l To samo sobie myślałem. Ja tam bardzo lubię schemat od zera do bohatera, kiedy robisz jakieś proste misje na rowerku i tylko słuchasz tych odjechanych dialogów. Ale ja to ja, dla mnie nudne i bure GTA IV to poprzednie GOTG .
Opublikowano 19 września 201311 l @kermit dla nich też, ale dla mnie aktor też wykonał mistrzowską robotę, czuć tą psychozę w głosie Reklama Righteous Slaughter 7 w radiu Dal tych co nie słyszeli jeszcze a nie chcą czekać http://www.youtube.com/watch?v=v846FSyyJ5U Edytowane 19 września 201311 l przez Bartg
Opublikowano 19 września 201311 l Pograłem dzisiaj znowu i myślałem, że się przemogę.. ale ni (pipi)a.. odechciewa mi się w to grać przez ten s(pipi)ony model jazdy Jeździ się kartonem jak w jakimś poldek driver... Nadal nie mogę pojąć tego, jak R* mógł owalić taką manianę... <_< Edytowane 19 września 201311 l przez Emet
Opublikowano 19 września 201311 l Przestań myśleć o tym jak o GTA IV i spróbuj oddzielić te dwa modele. Ja na koniec piątki autentycznie polubiłem sterowanie furami (szczególnie tymi szybkimi), choć na początku miałem lekko nietęgą minę.
Opublikowano 19 września 201311 l Pojechalem motorkiem na szczyt gory celem zjechania na pelnej predkosci. W takich momentach ciesze sie, ze istnieje w koncu savegame w dowolnym momencie i miejscu.
Opublikowano 19 września 201311 l Ludzie, przestańcie narzekać na model jazdy bo ja nie wiem w czym Wam on przeszkadza. Mi się śmiga tak samo dobrze jak w IV.
Opublikowano 19 września 201311 l wygoglujcie sobie aktora grającego Trevora, Steve Ogg, nawet wygląda jak trevor
Opublikowano 19 września 201311 l Było tu już zdjęcia nawet przedstawiające całą trójkę aktorów http://bi.gazeta.pl/im/e1/1c/df/z14621921Q.jpg .
Opublikowano 19 września 201311 l dokładnie na poczatku sprawia niemiłe wrażenie,potem jest juz tylko lepiej Przyjemnie sie jezdzi.To nie GT5 ani LFS
Opublikowano 19 września 201311 l Odnośnie stacji radiowych to puszczam według bohaterów, mike = pop, trevor = redneck a frank = west coast i klimacik jest Edytowane 19 września 201311 l przez WESKER-DL
Opublikowano 19 września 201311 l Właśnie lecą napisy... A ja ciągle zbieram szczękę z podłogi Co ja się będę wysilał, gra generacji, 10000/10.
Opublikowano 19 września 201311 l @wojnar Zapisałeś przed ostatnią misją? Ja nie wytrzymałem i siedziałem do 4 w nocy, by wszystkie zakończenia ograć. Ogień z du,py i szczena w piwnicy! Edytowane 19 września 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 19 września 201311 l @raven: Zapisałem, ale resztę zakończeń zrobię innym razem, teraz czas na zabawę
Opublikowano 19 września 201311 l Pograłem dzisiaj znowu i myślałem, że się przemogę.. ale ni (pipi)a.. odechciewa mi się w to grać przez ten s(pipi)ony model jazdy Jeździ się kartonem jak w jakimś poldek driver... Nadal nie mogę pojąć tego, jak R* mógł owalić taką manianę... <_< Tez mam z tym problem ale staram sie grac po gimbosuwemy czyli zbytnio nie zwracac na nic uwagi tylk gnac do przodu i rozjezdzac ludzi i rozpieprzac samochody.
Opublikowano 19 września 201311 l a ja mam pewne przemyślenia, podczas nocnej premiery w ultimie było ponad 100 osób i niezły sajgon,, ale w oczy rzuciła mi sie jedna rzecz- wśród różnej masci ziomków i nerdów stała też matka z dzieckiem, i to młodym dzieckiem - 10 lat, max 12-13, ale raczej z 11. w kazdym grazie gnojek jakiś. no i stoi z mamusią na nocnej premirze GTA5... dziwło mnie to bardzo a nawet mierziło... a tu wczoraj sobie gram i pojawia sie misja trevora z... torturami i przez całą tą misje miałem przed oczami tego 11 latka, i żalowałem strasznie że 2 dni wcześniej tej nocy nie trzasnąłem tej mamusi po pysku i nie wygarnąłem jej że kupowanie takich gier dla małego dzieciaka to skrajna nieodpowiedzialność i debilizm. mysle że każdy kto już robił tą misje wie o co chodzi mam brata w tym wieku i wole sobie nie wyobrażać co sie dzieje w psychice dziecka gdy gra w takie gry Edytowane 19 września 201311 l przez Yano