Opublikowano 29 września 201311 l Najlepsza gra w jaką w życiu grałem !!! rockstar dokonało cudu genialne dialogi i historia , epickie misje i humor , cokolwiek bd się działo w watch dogs to nie przebije to gta 5. No i trevor absolutnie bd to kultowa postać , oby wydali jakiś dodatek z nim w roli głównej co to za wsiurski slang? albo jesteś z gimbazy, albo wprowadzili jakieś nowe słowo do języka polskiego którego jeszcze nie znałem do tej pory z franklina mogli zrobić większego czarnucha, koks, dragi, więcej napadów z ziomkami na jakieś sklepy itd a tak to zgrywa świętoszka, gdyby nie to że ma chopa bym zapomniał o jego istnieniu po przejściu fabuły Edytowane 29 września 201311 l przez mersi
Opublikowano 29 września 201311 l Ktoś kto wpadł na pomysł triathlonu coyote powinien byś powieszony na żyłce za jaja. 28 minut klepania samego "X". Poebało kogoś.
Opublikowano 29 września 201311 l dokładnie, moim zdaniem charakter franklina powinien być zamieniony z charakterem lamara
Opublikowano 29 września 201311 l Ten trzeci triathlon to masakra. Nie sądziłem, że na rowerze przejadę całe Los Santos.
Opublikowano 29 września 201311 l Po 10 minutach tylko myślałem o tym że osoba odpowiedzialna za ten triatlon powinna stracić pracę.
Opublikowano 29 września 201311 l A mnie prawie kciuk odpadł, ale dałem radę. Pod koniec wyyebałem rowerkiem w jakiś słupek i mnie wysadziło, ale wróciłem i jeszcze wygrałem.
Opublikowano 29 września 201311 l Właśnie lecą napisy. Jaa, ale genialna gra. Zostały mi jeszcze tylko misje dla Lestera. Oczywiście wybrałem to zakończenie, które jest najodpowiedniejsze, tj. trzecie.
Opublikowano 29 września 201311 l Lubicie się pastwić nad swoimi padami co ? Przecież wystarczy wolno wciskać, a wyglebać się można nawet trzy razy i tak się wygra.
Opublikowano 29 września 201311 l Zrobiłem wszystkie misje kifflomu,nie powiem opłacało się Jak je rozpocząć ?
Opublikowano 29 września 201311 l Szukasz stronke epsilonu w necie i robisz test na ich stronie. Potem pojawia się za miastem znak '?' dla Majkela. Dalej już będziesz wiedział .
Opublikowano 29 września 201311 l Ale wy(pipi)ista giera, przedwczoraj skończyłem. Mieliście random encounter (ja miałem Franklinem), w którym spotykamy gościa z Lost zaraz po tym jak zabił policjanta i prosi żeby go zawieźć do miasta (rzecz dzieje się na wiosce). Wiadomo - gadka szmatka, ale gościu opowiada historię The Lost i mówi o tym jak to 5 lat temu uciekł z Liberty City po tym jak wewnętrzna wojna zniszczyła tamtejszy odłam The Lost. Także już wiadomo - historia w GTA V dzieje się 5 lat po wydarzeniach z The Lost and Damned. Apropo tego co wyżej napisane - Epsilonu nie robiłem, ale kiedyś dostałem maila do Franklina od jakiejś ściemy z netu gdzie chcieli poprawić mój charakter, jakieś tam pierdoły za jedyne grosze. Wpłaciłem, a co! Naiwny jestem. Potem był test przez internet i znowu bulenie, skończyło się na tym, że zapłaciłem w sumie jakieś 50.000$ ale warto było - dostałem koszulkę Children of the Mountain;) Edytowane 29 września 201311 l przez JaMaJ
Opublikowano 29 września 201311 l Używaj spoilerów bo połowa wypowiedzi to gruby spoiler. Poza tym to chyba logiczne, że dzieje się 5 lat po 4, skoro 4 to 2008 rok w grze, a 5 to rok 2013. Edytowane 29 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 29 września 201311 l Niedosc, że typ spojleruje to jeszcze grubą czcionką xD. To już jest (pipi)a tupet.
Opublikowano 29 września 201311 l (pipi)entes, bo się rozpędziłem i nie w tym temacie, ale niech już będzie. PRZEPRASZAĆ! Suteq, nie wiem czy to jest logiczne - skąd niby wiadomo, że są one opowiedziane chronologicznie? No niby wiadomo, bo pierwsza misja Trevora , ale do końca nie wiadomo było jak to stało czasowo. Edytowane 29 września 201311 l przez JaMaJ
Opublikowano 29 września 201311 l No ja grubo przed premierą wiedziałem, że akcja GTA V rozgrywa się w 2013 roku, było to nawet gdzieś podawane do szerszej informacji. Nawet w grze jest dialog, który potwierdza tę tezę i nie mówię tu akurat o tym co Ty napisałeś, bo tego z tego co pamiętam nie miałem jeszcze.
Opublikowano 29 września 201311 l Tak. Nie pamiętam już czy w grze pada okres/rok natomiast wiem, że to pewniak, nawet na wiki widnieje rok 2008. Natomiast nie twierdzę, że każdy to musiał wiedzieć. Edytowane 29 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 29 września 201311 l Nie ma podanej nigdzie dokladnej daty, ale latwo sie domyslic po dialogach, wygladzie komorki itp. ze jest to satyra dzisiejszego swiata. Kafejki w 2008 to beka, ale wtedy internet w komorce to byla abstrakcja, a ze Niko ma tylko jedno mieszkanie naraz to musieli to tak rozwiazac.
Opublikowano 29 września 201311 l Zrobiłem wszystkie misje kifflomu,nie powiem opłacało się Trofik jest.
Opublikowano 29 września 201311 l Muszę obadać ten Kifflom, nie ma bata;) W ogóle jakie na tej mapie są miejscówki, a nawet nie dzieją się tam żadne misje, masakra! BTW: pamiętacie misję, która kończy się rozbiciem samolotu w Alamo Sea? Myślałem, że potem będzie jakaś misja, że będziemy tam nurkować, ale trzeba się tam udać i zobaczyć co tam siedzi na dnie:)