Opublikowano 30 września 201311 l racja, po fabule nie ma co robić już dla mnie w tej grze, czekam na online, jednak klimatem IV > V
Opublikowano 30 września 201311 l Gram kilka godzin i jestem pewny, że to najlepsza gra konsolowa w jaką kiedykolwiek grałem. Coś niesamowitego, dialogi, widoki, muzyka...Czepianie się drobnych szczegółów to szukanie wad na siłę...Chciałem wysiąść z samochodu, żeby zrobić ładną fotkę, ale nie mogłem bo w radiu leciał zayebisty kawałek...a to dopiero początek przygody z grą.
Opublikowano 30 września 201311 l racja, po fabule nie ma co robić już dla mnie w tej grze, czekam na online, jednak klimatem IV > V Ja nie lubię znajdźek, wiec nie jara mnie ich szukanie, mimo że akurat tutaj rozwiązali to ciekawiej i mniej monotonnie niż chociaż w poprzednich częściach, ale jak 58 freaks/strangers + 57 random eventow to malo, to ja nie wiem co jeszcze mogliby dorzucić. Do tego wyścigi, skoki spadochronowe i regularne mini-misje dla kupowanych lokacji.
Opublikowano 30 września 201311 l Sluchajcie jakto jest z tym strojem od epsilonu? bo mamy go nosić 10 dni. A jak na zabiją to odnowa liczy? Bo zginalem i wyskoczyloze stroj noszony 3dni. a jak zginalem drugi chwile potem to juz nic nie bylo napisane.
Opublikowano 30 września 201311 l No jak wyskoczyło, że noszony 3 dni to właśnie minęło równo 3 dni noszenia, czyli jeszcze 7. Nie ważne czy zginiesz czy nie, musi postać być w stroju i minąć 10 dni.
Opublikowano 30 września 201311 l Ja zacząłem Kifflom w sposób, że przeglądałem ich stronę, potem na mapie miałem "?". No i standardowo: pojechałem, wyrecytowałem tekst, dostałem kopa w jaja, wywalili mnie gołego na środku pustyni i jeszcze im zapłaciłem 'dobrowolną' darowiznę w wysokości 5000$ Jestem chyba tak samo po(pipi)ani jak oni wszyscy;) co teraz? Czekać na kolejne polecenia?
Opublikowano 30 września 201311 l Ale faza! W grze są koktajle mołotova pomimo, że nie można ich nigdzie kupić. Znalazłem je (na mapie z pudełka) w sektorze 4D albo 5D, ale chyba 4D. Nad Alamo Sea jest kompleks opuszczonych budynków, wy(pipi)ewo. I tam jest opuszczony dom z basenem i na tyłach tego domu jest wejście do niego prowadzące przez ganek i właśnie na tym ganku leżą sobie koktajle. Piękna sprawa:) Pewnie gdzieś na necie znajdziecie dokładniejszą lokalizację, ja nie szukałem, nigdzie nie zaglądam, sorry. Także jak już było to spoko, ja tam sam sobie wszystko odkrywam - tymbardziej, że wygląda, że jest co eksplorować Ciekawe ile jeszcze znajdziemy takich smaczków poukrywanych, liczę na miecz! BTW: Czy jedynym momentem 'dismemberingu' jest w grze znane z trailera upychanie przez Trevora stopy w kiblu? Czy są gdzieś indziej odpadające kończyny, bo ja nie raczyłem zauważyć, a ESRB chwali się, że w grze jest gore...
Opublikowano 30 września 201311 l Mam szybkie pytanie. Jak odblokować całą mapę? Myślałem, że ukończenie gry ją odblokuje, ale niestety nie.
Opublikowano 30 września 201311 l http://www.buzzfeed.com/josephbernstein/an-interview-with-steven-ogg-the-voice-of-gta-vs-trevor
Opublikowano 30 września 201311 l Mam szybkie pytanie. Jak odblokować całą mapę? Myślałem, że ukończenie gry ją odblokuje, ale niestety nie. WTF? Przecież mapa jest cały czas odblokowana, a to ile masz jej pokazanej w zakładce to zależy od tego ile jej zwiedziłeś.
Opublikowano 30 września 201311 l Mam szybkie pytanie. Jak odblokować całą mapę? Myślałem, że ukończenie gry ją odblokuje, ale niestety nie. Odkrywasz mape na tej samej zasadzie co w RTS na PC- w poblizu twojej postaci znika mgla. Najlepiej buchnac z lotniska samolot, i polatac nad mapa. To chyba najszybszy sposob.
Opublikowano 30 września 201311 l Mam szybkie pytanie. Jak odblokować całą mapę? Myślałem, że ukończenie gry ją odblokuje, ale niestety nie. Odkrywasz mape na tej samej zasadzie co w RTS na PC- w poblizu twojej postaci znika mgla. Najlepiej buchnac z lotniska samolot, i polatac nad mapa. To chyba najszybszy sposob. No tak, zgadza się. Ale mimo wszystko myślałem, że po ukończeniu gry wszystkie zakryte części, których nie odkryło się wcześniej - staną się odkryte. Ale wygląda na to, że samemu trzeba je przeczesać by się odkryły.
Opublikowano 30 września 201311 l Też tak macie że w umiejętności specjalnej Franka cofa wam się o 1,5 paska? no kuwa już drugi raz wbiłem na max i teraz znowu
Opublikowano 30 września 201311 l Co do gore - przeszedłeś już fabułę? tak. I gdzie ten gore? scena gdy Trevor torturuje tamtego gościa podejrzewam, że starczyła ESRB do wystawienia tego znaczka
Opublikowano 30 września 201311 l Kurna chyba mam buga w strangers and freaks wg gry mam zaliczone 3 misje, wg SC 14 a zrobiłem 17 :confused: To samo z tymi różnymi aktywnościami zrobiłem praktycznie wszystko oprócz misji związanych ze zbieraniem pierdółek a gra zaliczyła tez tylko 3... Edytowane 30 września 201311 l przez kudlaty88
Opublikowano 30 września 201311 l Podwodne znajdzki znalazłem. Było nudno ale łatwo. Tych części ufo i listów nie bardzo mi się chce. Jadę w to miejsce gdzie niby ma coś być i krążę jak jakiś dałn bo nie wiem czy to na autostradzie, pod nią w melinach czy może ciut obok na jakimś budynku. PYTANIE Do 100% trzeba mieć całą strzelnicę i szkołę latania na złoto ?
Opublikowano 30 września 201311 l Podwodne znajdzki znalazłem. Było nudno ale łatwo. Tych części ufo i listów nie bardzo mi się chce. Jadę w to miejsce gdzie niby ma coś być i krążę jak jakiś dałn bo nie wiem czy to na autostradzie, pod nią w melinach czy może ciut obok na jakimś budynku. PYTANIE Do 100% trzeba mieć całą strzelnicę i szkołę latania na złoto ? wystarczy brąz
Opublikowano 1 października 201311 l Wczoraj zagralem pierwszy offroad-race i wlasnie miedzy innymi na to w nowym GTA tak czekalem ! Chyba z 5 razy bralem udzial w tym wyscigu masterujac czas zeby pobic wynik znajomych z listy, niestety do najlepszego czasu wsrod wszystkich graczy brakuje mi bardzo duzo. Za wygrany przejazd dostajemy 500$, wiec zawsze dodatkowo cos sie zarabia. Jazda quadem po gorskich, stromych i kretych trasach to jest to, mam nadzieje, ze dodadza jeszcze jakies wyscigi - byle tylko nie platne DLC. Pewnie bedzie mozliwosc scigania sie online - na pewno to sprawdze. Sterowanie quadem i crossem jest na prawde dobre, wyscigi "w terenie" o wiele bardziej podobaja mi sie od tych miejskich. Fajnie, ze jest tam ranking online, w ktorym mozna porownywac swoj czas ze znajomymi oraz najlepszymi wynikami globalnie. EDIT:No i gdzie ta aplikacja na Androida ?! - od premiery minely juz dwa tygodnie, a nadal jej nie ma. Wynikow sprzedazy gry - tych oficjalnych tez nikt jeszcze nie podal, chyba opijaja sukces i swietuja. Edytowane 1 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 1 października 201311 l porównanie wesjii cebula vs. płyta nie sadziłem,że jest aż taka różnica
Opublikowano 1 października 201311 l Bylo juz chyba ze sto razy.Ok z samego HDD czyta wolniej niz z HDD + plyta i tyle. Kolejny argument przemawiajacy za kupowaniem gier na plycie i juz.
Opublikowano 1 października 201311 l ło jezu jaka różnica, nie wierze w to co widze, cebulaki mają za swoje ciekawe jak sie przedstawia wersja na 360 pudełkowicze - master race!
Opublikowano 1 października 201311 l Na x360 wyglada podobnie - pokazywali porownanie po instalacji 2 dysku - Play Disc na HDD i tez byl pop-up, wiec odradzili instalowanie. Poprostu gra nie radzi sobie z doczytywaniem danych z samego HDD i szybciej doczytuje jesli dodatkowo czyta z plyty. Ciekawe jak wygladaloby to na dysku SSD. Edytowane 1 października 201311 l przez saptis