MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Nigdy w serii GTA nie chciało mi się ratować nikogo karetką. Prędzej zabijałem kogoś z bejzbola albo piąchy, czekałem na pogotowie a potem biłem też ich. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Ale przecież Auto w nazwie, to auta muszom być ;ppppppp ;]]]]]]]] Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 NOA JAK INACZEJ??? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 (edytowane) (...) Jak ktoś znajdzie w całości, to na PW uderzać. Aha, nobodylikeyou - nobody likes you. I Ciebie mersi też Becouse I'm nobody Like you - różyczko. 8) Teraz to już serio czuję się jak w gimnazjum... Edytowane 13 października 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
BundyR 9 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Czyli w sumie mamy takie same podejście, a kłócimy o detale. Oh well... Mamy bardzo podobne podejście, ale nie kłócimy się a wymieniamy poglądy.Mamy po prostu trochę ine wyobrażenie i wymagania co do gry, nie mesjasza ale po prostu gry;) 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Wspomniany panel, tylko, że na YT jakby ktoś preferował http://www.youtube.com/watch?v=Bs1oST27ixw Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Brak misji ambulansu, policji, czy strażaka też uważam za wielki błąd. Gracze narzekali, że zabrakło tego w GTA IV, więc byłem pewien, że teraz się pojawią. Można byłoby to fajnie rozwiązać. Na przykład franklin mógłby aię zatrudniać jako strażak, albo medyk i za owe misje dostawać kasę. Misje okradania domów i kurier z SA, albo dowóz pizzy z VC też byłyby fajne. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Obejrzałem panel. O kuźwa jaka beka. Uśmiałem się po wsze czasy. Świetne chłopaki, wyluzowani, mili, no aż chce się oglądać i godzina zlatuje momentalnie. Polecam. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 60h pękło, gra ukończona, świat zwiedzony, misje poboczne zrobione. Na znajdźki nie mam czasu i nie interesuje mnie na dłuższą metę zbieranie świecidełek bez celu. Jak każdą ukończoną grę, również i tę wystawiłem na Allegro z myślą, że za taką cenę nie zejdzie. Zeszło po 3h, a dałem prawie tyle co zapłaciłem w dniu premiery - tylko że jakoś się nie cieszę Kupię najwyżej za rok w jakiejś edycji GOTY z dodatkami i ponownie przejdę całą historię. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Gry z serii GTA to jedyne, których nie sprzedaję nigdy 4 Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Ja ukończyłem po 80h i muszę przyznać, że troszkę liczyłem na coś więcej po tak wielkim świecie. W sumie zostało kilka śmiesznych misji, skoki, wyścigi i 2 misje lestera. Po dodaniu szukajek może dobije się do 100h. W takim Skyrimie, mimo mniejszego świata i krótszego story, kończąc grę miałem grubo ponad 200h a wszystkiego nawet nie zrobiłem. Co do endingu to o ile ten prawidłowy jest w sumie ok, tak pozostałe dwa wydają się nieprzemyślane (ten z majkelem nawet prawie że abstrakcyjny patrząc na całą historię:f. Wciąż, możliwość wyboru jako tako jest na plus. Generalnie to tylko taki mały niedosyt jest. Imo dyszka z minusem za całokształt się należy. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 (edytowane) Pytanie dotyczace zakonczenia gry Moze mi ktos powiedziec jak wygladaja zakonczenia jesli zabije sie Trevora lub Michaela? Jest to jakos fajnie ukazane? Czy poprostu jedzie sie z punktu a do b zabija dana osobe i tyle, happy end z FIB? Wybralem opcje pozostawienia wszystkich przy zyciu i nie zawiodlem sie zakonczeniem, dlatego taka tam moja ciekawosc. Edytowane 13 października 2013 przez eX4cT_PL Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Wejdź w Misje->Powtórz misje. Tam możesz to rozegrać i zobaczyć, albo obejrzeć na YT. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 zobacz sobie na youtubie Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Przy powtarzaniu misji nie ma dialogów, które są prowadzone przed dotarciem do punktu A. Więc jak wyżej, lepiej na yt. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 zobacz sobie na youtubie Smutne obydwa ,dobrze że nikogo nie zabilem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Skończyłem 35 h na liczniku zrobiona większość zadań pobocznych ale mam już dość i reszty raczej nie ruszę To pierwsze GTA które skończyłem ostatnio blisko byłem kilka lat temu przy vice city więc jest to na pewno najlepsze gta w jakie grałem ale RDR lepsze . Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Kończę już BB, a dopiero dzisiaj zauważyłem, że te przejścia pór dnia w BB są IDENTYCZNE jak w GTA V. W dodatku doktorek w jednym z odcinków jest 1:1 jak doktorem Michaela. Widać nawet z BB chłopaki czerpali inspiracje. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) Wczoraj ukonczylem trzeci triatlon - az tak trudno nie bylo, ale nie o poziom trudnosci tu chodzi, ale o wytrzymalosc. Trzeci etap robilem dwa razy bo za pierwszym razem po szesciu minutach, na etapie kolarskim chcialem wlaczyc swiatlo w rowerze i nacisnalem przycisk za to odpowiedzialny - na krzyzyku w prawo. Niestety w triatlonie przycisk ten oznacza rezygnacje z wyscigu, wiec musialem go powtorzyc - mogli dac jakies potwierdzenie, a nie od razu quit, widzialem wczesniej powiadomienie jak wyjsc z wyscigu, ale jakos tak chcialem pozniej automatycznie wlaczyc swiatlo i tak wyszlo. Po drodze na etapie rowerowym mialem dwie wywrotki - raz zepchnal mnie na latarnie inny uczestnik, a za drugim razem wjechalem w zolty slupek na plazy bo zlewal sie z otoczeniem i go nie zauwazylem, do tego rower zawiesil mi sie na krawezniku, ale udalo mi sie wyjechac i kontynuowac wyscig. Tak wiec jesli ktos wywali sie po drodze to nic takiego bo mozna spokojnie nadgonic, przeciwnicy i tak nieraz dostaja jakies mega przyspieszenie nawet jak jedziemy pierwsi i nas odstawiaja, jednak w wielu momentach zwalniaja i mozna ich wyprzedzic. Trzeci etap - najdluzszy ukonczylem z czasem 27m 20s, wiec jak widac troche dlugi ten triatlon i trzeba w tym czasie bardzo duzo naciskac "x", ale mi sie podobal. Edytowane 14 października 2013 przez saptis Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) A mi ten pasek kondycji wgl nie spadał. Też tak mieliście? Edytowane 14 października 2013 przez Ludwes Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Tak, ja tak miałem. Bo miałem go na 100. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Tak właśnie myślałem. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Trochę lipa z tym graniem na giełdzie. Okazuje się, że jest to jedyny sposób zgromadzenia sensownej gotówki, tylko szkoda, że gra jakoś tego nie sygnalizuje. Mam już za sobą 3 misje Lestera i jest z grubsza po ptakach. Umówmy się, że śledzenie wykresów to ostatnia rzecz, na jaką ma się ochotę grając w gta, więc pomyślałem że kiedyś tam sobie obczaję jak to funkcjonuje jak już naprawdę nie będę miał co robić, a tu się okazuje, że to jedyna szansa na zgromadzenie większego kapitału i to jeszcze powiązana z misjami pobocznymi, po których przez dosłownie kilka minut można się dorobić grubej kasy, a jak się to przegapi to już pozamiatane. Najśmieszniejsze jest to, że w oficjalnym poradniku nie ma słowa o tym jak grać na giełdzie Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Dla mnie to rowniez beka w sumie. Choc gielda i mnozenie hajsu nie jest potrzebna do skonczenia podstawowego trybu, jak ktos chce procenty ponabijac musi sie wysilic. Tak to rozumuje przynajmniej. Tez mam 3 misje lestera i dopiero teraz cyknalem z ta gielda. I tak bede gre jeszcze raz przechodzil. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi