Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, jak piaslem wczesniej, na moim telefonie nie moge tego wlaczyc :| a szkoda, tyle czekania na nic...

Aaaa, mysallem ze to to samo bo w koncu sie pojawilo na androida. w takim razie sorr, moj blad.

Opublikowano

Rano skończyłem. 61h i 89,3% pokazuje licznik. Nie grałem w tenisy, golfy itp. nie lubię takich zapychaczy. Nie widziałem pewnie z 60% rzeczy jakie można zobaczyć w tej grze, ale mam zamiar zrobić drugie podejście z tym, że na PC, bo chcę zostać zgwałcony w oczy. Tytuł z gatunku "będę wspominał i za kilka lat". Gra nie jest pozbawiona wad, pewnych niedoróbek itp., na które w przypadku produkcji o mniejszym poziomie skomplikowania świata przedstawionego nie przymykałbym oka, ale w tym wypadku narzekanie byłoby zwykłym czepialstwem. Himalaje gier i Mount Everest w swojej kategorii. 10- i dla mnie jak dotychczas najlepsza gierka tego roku.

Opublikowano (edytowane)

Najszybszy i jedyny sposób na zarobienie milionów  w GTA V. Działa tylko na X360.

http://www.youtube.com/watch?v=qaEGq4L3tK0&list=FLVIp48WW504DkUzI3aWjz8A&index=2

Za tego typu modyfikacje może być wyzerowany GS.

Poza tym - nie działa ^^

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano

Ponowie swoje mega ważne pytanie z innego tematu, bo tam jest male zainteresowanie i nikt nawet nie odpisał, a ten temat cieszy się chyba największą popularnością. Znajomy ma strasznie dziwny problem, ukończył 41 misji, a ostatnią jaką miał to była ta misja: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1376&PART=1600 i po jej ukończeniu nie ma żadnej dostępnej misji :| najdziwniejsze jest to, że w tym poradniku ta misja jest dopiero jako 58, tak samo dziwne jest to, że on jeszcze wcale nie miał misji związanych z tym skokiem: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1376&PART=1530 a już miał przygotowującą do następnego skoku. Próbował jeszcze raz przechodzi tą ostatnią misję jaką miał i nic to nie dało ktoś ma jakiś pomysł jak ruszyć fabule do przodu? Bardzo proszę o jakąś pomoc.

Opublikowano (edytowane)

Jestem po misji z batyskafem. Duzo jeszcze beki z Trevora bedzie? kocham goscia, imo ogolnie genialnie dobrali postaci I pasuja cala trojka naprawde fajnie I w sumie nie wyobrazam sobie teraz V bez ktoregos z nich, choc najpierw budzilo to nieco watpliwosci, czy cala trojke bohaterow dobrze pogodza I wkomponuja

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Fl60RDf.png

Tak jak pisałem, Badger się odbił i może poszybować jak Pisswasser. Oblukałem resztę spółek to większość ma tendencję spadkową, a jak są jakieś wzrosty to najczęściej dotyczą spółek, gdzie cena akcji jest wysoka (1000-2000$) wiec nie jest to odczuwalne. 10$ za akcję to cena po której warto zaryzykować. Wczoraj wrzuciłem połowę kapitału, ale chyba sprzedam wszystko co zarobiłem na Pisswasser i wejdę w to.

EDIT:

ZIT podobnie dołuje. Aktualnie 3.25$ na X360

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano (edytowane)

Tak to dziala, ja ze 4 tygodnie temu temu zainwestowalem Michaelem w Pißwasser jakies 2,8 mln po kilku innych operacjach wczoraj wyciagnalem 40mln, ktore w calosci poszly na Badger, teraz mam juz 52mln.

12 milionow w kilka godzin zarobilem.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Ale wiesz, że nie trzeba mieć na koncie 200mln, żeby trofeum wpadło? Może być dowolna kwota, tylko, że im wyższa tym mniej czasu zajmuje. ;p

Opublikowano

Nigdy mnie trofea/acziki nie interesowaly, takze czy sie samo zrobi czy nie srednio mnie interesuje :P

Tym bardziej takie bezsensowne :D Nie pamiętam kiedy ostatni raz odpaliłem singla a przechodzenie od nowa by misję od Lesnara zostawić na koniec to nie dla mnie;) Gra i łapanie trofków ma mi sprawiać przyjemność. W gta jest parę pucharków które działają wręcz odwrotnie.

Opublikowano

Ale wiesz, że nie trzeba mieć na koncie 200mln, żeby trofeum wpadło? Może być dowolna kwota, tylko, że im wyższa tym mniej czasu zajmuje. ;p

Wystarczy zainwestować sporą sumę, później sprzedać. I tak parę razy, aż do dojścia do wydanych 200 mln. 

Opublikowano

czy ja jestem niewidomy, czy ze zwierząt zaobserwowałem tylko:

- psy

- kojoty

- ptaki

- duuużo zwierząt łosio albo sarnopodobnych

- ptaki,

- rekin

- raz zobaczyłem dzika na pustyni (!)

- jaguar/puma/ some shit

tylko tyle? :(