Opublikowano 18 października 201311 l Nie wiem, jak piaslem wczesniej, na moim telefonie nie moge tego wlaczyc :| a szkoda, tyle czekania na nic... Aaaa, mysallem ze to to samo bo w koncu sie pojawilo na androida. w takim razie sorr, moj blad.
Opublikowano 19 października 201311 l Tyle grasz i tego nie widziales? Jedna z naj zmian w grach wideo.
Opublikowano 19 października 201311 l Najszybszy i jedyny sposób na zarobienie milionów w GTA V. Działa tylko na X360. http://www.youtube.com/watch?v=qaEGq4L3tK0&list=FLVIp48WW504DkUzI3aWjz8A&index=2
Opublikowano 19 października 201311 l Rano skończyłem. 61h i 89,3% pokazuje licznik. Nie grałem w tenisy, golfy itp. nie lubię takich zapychaczy. Nie widziałem pewnie z 60% rzeczy jakie można zobaczyć w tej grze, ale mam zamiar zrobić drugie podejście z tym, że na PC, bo chcę zostać zgwałcony w oczy. Tytuł z gatunku "będę wspominał i za kilka lat". Gra nie jest pozbawiona wad, pewnych niedoróbek itp., na które w przypadku produkcji o mniejszym poziomie skomplikowania świata przedstawionego nie przymykałbym oka, ale w tym wypadku narzekanie byłoby zwykłym czepialstwem. Himalaje gier i Mount Everest w swojej kategorii. 10- i dla mnie jak dotychczas najlepsza gierka tego roku.
Opublikowano 19 października 201311 l Najszybszy i jedyny sposób na zarobienie milionów w GTA V. Działa tylko na X360. http://www.youtube.com/watch?v=qaEGq4L3tK0&list=FLVIp48WW504DkUzI3aWjz8A&index=2 Za tego typu modyfikacje może być wyzerowany GS. Poza tym - nie działa Edytowane 20 października 201311 l przez easye
Opublikowano 20 października 201311 l Ponowie swoje mega ważne pytanie z innego tematu, bo tam jest male zainteresowanie i nikt nawet nie odpisał, a ten temat cieszy się chyba największą popularnością. Znajomy ma strasznie dziwny problem, ukończył 41 misji, a ostatnią jaką miał to była ta misja: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1376&PART=1600 i po jej ukończeniu nie ma żadnej dostępnej misji :| najdziwniejsze jest to, że w tym poradniku ta misja jest dopiero jako 58, tak samo dziwne jest to, że on jeszcze wcale nie miał misji związanych z tym skokiem: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1376&PART=1530 a już miał przygotowującą do następnego skoku. Próbował jeszcze raz przechodzi tą ostatnią misję jaką miał i nic to nie dało ktoś ma jakiś pomysł jak ruszyć fabule do przodu? Bardzo proszę o jakąś pomoc.
Opublikowano 22 października 201311 l Jestem po misji z batyskafem. Duzo jeszcze beki z Trevora bedzie? kocham goscia, imo ogolnie genialnie dobrali postaci I pasuja cala trojka naprawde fajnie I w sumie nie wyobrazam sobie teraz V bez ktoregos z nich, choc najpierw budzilo to nieco watpliwosci, czy cala trojke bohaterow dobrze pogodza I wkomponuja Edytowane 22 października 201311 l przez Gość
Opublikowano 22 października 201311 l Na BAWSAQ Badger wpadł w dołek, lekko ponad 4$, wielu zaczyna inwestować więc możliwe że odbije się od dna i da zarobek. Sam się zastanawiam czy nie wrzucić mamony.
Opublikowano 23 października 201311 l Tak jak pisałem, Badger się odbił i może poszybować jak Pisswasser. Oblukałem resztę spółek to większość ma tendencję spadkową, a jak są jakieś wzrosty to najczęściej dotyczą spółek, gdzie cena akcji jest wysoka (1000-2000$) wiec nie jest to odczuwalne. 10$ za akcję to cena po której warto zaryzykować. Wczoraj wrzuciłem połowę kapitału, ale chyba sprzedam wszystko co zarobiłem na Pisswasser i wejdę w to. EDIT: ZIT podobnie dołuje. Aktualnie 3.25$ na X360 Edytowane 23 października 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 24 października 201311 l Ja wrzuciłem Trevorem 30 baniek na Pisswasser jakieś 2 tygodnie temu, wczoraj sprawdzałem to byłem bodajże 17 baniek na plusie już.
Opublikowano 24 października 201311 l Tak to dziala, ja ze 4 tygodnie temu temu zainwestowalem Michaelem w Pißwasser jakies 2,8 mln po kilku innych operacjach wczoraj wyciagnalem 40mln, ktore w calosci poszly na Badger, teraz mam juz 52mln. 12 milionow w kilka godzin zarobilem. Edytowane 24 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 24 października 201311 l Muszę wreszcie zacząć grać, bo po okropnym początku się tak wkurzyłem, że do teraz nie ruszyłem. A widzę, że dobre hajsy mnie omijają.
Opublikowano 24 października 201311 l Ja i tak w singla już nie gram, to kasa się pomnaża, może kiedyś zarobi sie samo, zeby trofeum wbic
Opublikowano 24 października 201311 l Ale wiesz, że nie trzeba mieć na koncie 200mln, żeby trofeum wpadło? Może być dowolna kwota, tylko, że im wyższa tym mniej czasu zajmuje. ;p
Opublikowano 24 października 201311 l Nigdy mnie trofea/acziki nie interesowaly, takze czy sie samo zrobi czy nie srednio mnie interesuje
Opublikowano 24 października 201311 l Nigdy mnie trofea/acziki nie interesowaly, takze czy sie samo zrobi czy nie srednio mnie interesuje Tym bardziej takie bezsensowne Nie pamiętam kiedy ostatni raz odpaliłem singla a przechodzenie od nowa by misję od Lesnara zostawić na koniec to nie dla mnie;) Gra i łapanie trofków ma mi sprawiać przyjemność. W gta jest parę pucharków które działają wręcz odwrotnie.
Opublikowano 24 października 201311 l Ale wiesz, że nie trzeba mieć na koncie 200mln, żeby trofeum wpadło? Może być dowolna kwota, tylko, że im wyższa tym mniej czasu zajmuje. ;p Wystarczy zainwestować sporą sumę, później sprzedać. I tak parę razy, aż do dojścia do wydanych 200 mln.
Opublikowano 24 października 201311 l czy ja jestem niewidomy, czy ze zwierząt zaobserwowałem tylko: - psy - kojoty - ptaki - duuużo zwierząt łosio albo sarnopodobnych - ptaki, - rekin - raz zobaczyłem dzika na pustyni (!) - jaguar/puma/ some shit tylko tyle?