Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pamiętam jak jedną goniłem po to, aby zobaczyć w jaki sposób zginie, jak zdetonuje przylepiony do niej wcześniej materiał wybuchowy. Chyba z 10 minut mi to zajęło.  ;)

Opublikowano

Ja mam 70 % gry, a pumy, ani jaguara jeszcze nie widziałem.

I tego drugiego nie zobaczysz (chyba, że w RDR;p) c0r miał po prostu nie po drodze z national geographic.

+ szczury

Opublikowano (edytowane)

No chyba, ze tak. Krowy w sumie też jeszcze nje widziałem. Świnie pierwszy raz spotkałem, gdy zjechałem z drogi, odbiłem się od jakiejś skarpy i wpadłem na farmę do zagrody. Trochę je pokiereszowałem :P

Edytowane przez krupek1
Opublikowano
Obsługa telefonu, którą widać w czasie rzeczywistym nie tylko w rogu ekranu, ale też w dłoni postaci, m.in. jak wybiera sobie kontakt w telefonie. Wymieniać można to bez końca.

To już było w IV :)

Opublikowano

offtop to sobie odpuście żeby później płaczu nie było po moim sprzątaniu.

Colin paskudo nawet nie wiem jak to się potoczyło bo dopiero co znów sie zalogowałem. A z tymi offtopami tos nadwrażliwy jak cholera bo kwestia dotyczyła przede wszystkim aspektów wizualnych GTA V na tle korytarzówek.  

Opublikowano

Sprzedano w przeciągu 1,5 miesiąca 29 MILIONÓW EGZEMPLARZY GTA V

http://ir.take2games.com/phoenix.zhtml?c=86428&p=irol-newsArticle&ID=1869835&highlight=

Launched Grand Theft Auto V worldwide on the PlayStation®3 computer entertainment system and the Xbox 360 games and entertainment system from Microsoft. The title received extraordinary reviews, including over 160 perfect scores worldwide, and already has sold-in nearly 29 million units, exceeding the lifetime sell-in of Grand Theft Auto IV on console in less than six weeks after launch. We believe Grand Theft Auto V is the fastest-selling entertainment release in history*, grossing over $800 million in retail sales during the first 24 hours after launch and over $1 billion in only three days. Grand Theft Auto V became available for digital download through the PlayStation Network on the day of release and became the biggest release ever on the platform. In addition, the Games on Demand release of the title on Xbox LIVE became the highest grossing day 1 and week 1 release in the platform’s history.
◾ Launched Grand Theft Auto Online, the dynamic and persistent online game, which is free with every copy of Grand Theft Auto V.

Rockstar w tej chwili:

mcducking-it.jpg

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj zainstalowalem u siebie aplikacje iFruit i u mnie dziala, mam Samsunga Galaxy S3 - jedynie program w Chopem jakos wolno chodzi. Troche go tresowalem dzieki czemu w grze siada na komende czy szuka poukrywanych rzeczy - to akurat jest bardzo fajne, ale szkoda, ze psa nie mozna tresowac jakos normalnie w samej grze tylko przez smartfona (prawdziwego).

W programie Los Santos Customs zrobilem sobie swoja rejestracje, w temacie snapmatic wrzucilem zdjecie i info.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

po ukończeniu gry podobno możemy podejrzeć portret psychologiczny przez strone www.

Pomoglby ktoś, bo nie mogę tego znaleźć ?

EDIT: Kariera / Misje / Raport

Edytowane przez easye
Opublikowano

1.Pewno zanim zrobię 100% minie równo 100 godzin.

2.Właśnie, co do aut. Przy pierwszym kontakcie z grą też było dla mnie coś nie teges z modelem.

3.w Liberty City z taksówki korzystałem wiele razy. W przypadku Los Santos, gdzie odległości bywały często sporo większe - dosłownie 3 razy. Tak fajnie się jeździło. Szczególnie przerobioną przez siebie bryką.Tak fajnie się jeździło. Szczególnie przerobioną przez siebie bryką.

4.to stwierdziłem że będę grał w gry przez kolejne wiele lat po to, by znaleźć tytuł który mnie powali bardziej, niż Grand Theft Auto V.

10/10

1.Nie zapomnij o zrobieniu misji na złoto, to dojdzie sporo godzin, a jeśli wszystkich to bardzo dużo godzin (szczególnie tych z szaloną liczbą headshot-ów, w efekcie mam tylko 62/74 misje na złoto, resztę mam z Nieznajomych i dziwaków - znalazłem tylko 38 misji na podobno 60).

2.Model jest gorszy, ale nie jest zły, ważne że jest szybko i dynamicznie (zaś fatalnie, że jest handicap online).

3.Przerobioną odkryłem na koniec gry :) Dopiero gdy ostatnią misję miałem problem zrobić na złoto, bo pojazdy były zbyt wolne. A z taksówki nie korzystam - kara za to jest sroga (zero szans na złoto).

4.Mnie powaliła niejedna, w tym GTA4 czy Hitman:A, CivRev. Online to jeden z ważnych elementów więc nawet nie wystawiłem oceny GTA5, offline jest super, ale online to klapa (bez szans w porównaniu z GTA4 i DLC).