Kosmos 2 712 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Dokładnie, strasznie to irytuje i utrudnia zabawę gdy chcemy po prostu kogoś pobić czy zabić bo nam się nie spodobał. imo największa wada gry poza słabym multi. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 no psy to dla mnie jedyna poważna wada singla. czasem mocno irytują, szczególnie jak pojawiają się na czubku góry 20 sek po zwykłym uderzeniu w pysk typa Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=WYFD5Vaasts#t=33 Edytowane 30 stycznia 2014 przez krupek1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 (edytowane) Wlasnie zrobilem 100% w GTA V - przyznam, ze az tak trudno nie bylo, calosc wymagala bardziej czasu niz wiekszych umiejetnosci. Zreszta to 100% jest troche oszukane bo nie trzeba robic wszystkiego co jest do zrobienia w grze - no coz, takie czasy. Na liczniku mam juz prawie 124 godziny, gralem tylko w singla, przeszedlem go z wylaczonym auto-aimem bo byl troche lamerski, przyznaje, ze czasami bylo trudno, ale jakies wyzwanie musi byc. Edytowane 31 stycznia 2014 przez saptis Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Zreszta to 100% jest troche oszukane bo nie trzeba robic wszystkiego co jest do zrobienia w grze - no coz, takie czasy. Raczej nie oszukanie, a przemyślane, bo osoby, które wybrałyby opcję A lub B i chciałyby zrobić 100% mogłyby się lekko zirytować. :-P Cytuj
saptis 620 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Mimo wszystko to jest oszukane.Stunt-jumpy mozesz robic zawsze niezaleznie od wybranego zakonczenia, a do 100% trzeba ich zrobic tylko polowe bo 25/50, knife flights tez nie trzeba miec wszystkich bo tylko 8/15. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 no ale za zrobienie wszystkich stuntów jest achievement, więc masz motywację. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Tak jak pisalem - zrobilem juz 100%, zdobylem tez trzy rzadkie samochody: Ten pojazd mam akurat w dwoch wersjach - widoczny tutaj oraz taki sam tyle, ze w jasnym, bezowym kolorze. Ten rzadki samochod podczas wizyty w Los Santos Customs mozna fajnie pomalowac. W sumie nawet nie wiedzialem, ze w jednej z misji mozna go zdobyc, ale jak juz go tam zobaczylem to odrazu wiedzialem, ze to jakis niezwykly pojazd, wiec go zwinalem. Ponadto widzialem na wlasne oczy cos specjalnego o czym mozecie juz wiedziec: Udalo mi sie zladawac na nim helikopterem, ale po chwili sie zeslizgnalem. Mogliby dac w grze jetpacka. Edytowane 3 lutego 2014 przez saptis Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Gdzie ten drugi pojazd z Twoich zdjęć można zdobyć? Przybliż jakąś dokładniejszą lokalizację. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 (edytowane) Jedynym miejscem gdzie mozna go zdobyc jest misja z szukaniem czesci lodzi podwodnej - po odnalezieniu wszystkich trzydziestu czesci na mapie pokaze sie znak misji. Na miejscu przy drodze stoi ten samochod, ale jest zamkniety, bedzie tam tez kobieta, ktora wczesniej prosila o znalezienie tych czesci, po rozmowie z nia trzeba isc za nia w kierunku auta i po tym jak do niego wsiadzie wyciagamy ja z auta lub strzelamy i zabieramy auto do garazu. Mozna je przemalowac w widoczny wyzej wzor (naklejki) w Los Santos Customs.Opis misji jest tutaj:http://www.ign.com/wikis/gta-5/Submarine_Parts To jedyna mozliwosc zdobycia tego samochodu. Edytowane 5 lutego 2014 przez saptis Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 Jeszcze jest w multi,po pierwszym wyścigu u lamara się do niego wsiada,albo jest gdzieś na tym parkingu. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 Ot, z nudów postanowiłem zrobić arta nawiązującego trochę do GTAV, nic specjalnego, ale przecież nie od razu Rzym zbudowano ;p 1 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Wielki CH w D dla twórców, przechodzę sobie grę za 2 razem (za pierwszy popełniłem błąd z misjami lestera) i zacząłem robić misje dla Lestera, aaaaale niektóre akcje są dostępne online w BAWSAQ, a aktualnie nie mam dostępu do neta w konsoli... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 no to z jakiej racji winisz twórców? właśnie o to w tym wszystkim chodzi, o symulację prawdziwej giełdy. jak już tak bardzo masz parcie to rób inne rzeczy, Lestera zostaw sobie jak już podłączysz się do cywilizacji. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Nie wiem jak Wy, ale ja mam mega głód na nowe misje do Piątki. Mam nadzieję, że w tym roku dostaniemy jakieś DLC. 1 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Krupek, mam to samo. Obecnie powoli uzupelniam 100% gry i reszte rzeczy jak wszystkie loty na zyletke, latanie pod mostami a misje na zlote medale zostawiam sobie na koniec. Czlowiek chce zaznac czegos nowego, nowych pojazdow czy tez nowe mijse ktore dadza jeszcze wiecej frajdy i jaj niz te co mamy teraz. Tak grajac singla czlowiek zauwaza jak bardzo wyludnione jest Los Santos w multi. Grajac online nie ma wielu detali, a miasto samo w sobie jest praktycznie puste. Z niecieprliwoscia czekam na nowe dodatki takze w multi. Gdzie sa te glosno zapowiadane napady? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 W tej grze wieje taką nudą, że aż się prosi o te fabularne DLC albo chociaż napady na bank w multi. 2 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 od samego początku multi kulało i smród się ciągnie. naprawią wszystkie dziury, załatają wszystkie możliwe tricki używane przez graczy, obetną dodatkowo kilka funkcji, jeszcze bardziej wkurzą graczy, wypuszczą następne 15 patchy i może wyjdzie coś konkretnego zamiast jakichś ochłapów jak ostatnio. sad but true Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Jestem ciekaw co Wy Insane i Slupek robicie do tej pory w Los Santos? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Ja też cały czas gram,dokładnie od 17 września, w końcu to nie tlou na jeden raz. 1 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Ech, ułomne GTA. Po tym jak patch zyebał sejwa i powtarzałem 20 misji od nowa, tak teraz nie mogę zacząć misji. Jestem chyba po tym jak Trevor przejął strip club Jest jakiś znaczek "T" na mapce, ale podchodzę tam i nic nie ma! Misję mogę zacząć i Trevorem i Michaelem, bo jak jestem michaelem to znaczek jest niebieski i vice versa. Chyba nigdy nie skończę tej gry, a gram od godziny 0:40 17 września. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 (edytowane) Ja też cały czas gram,dokładnie od 17 września, w końcu to nie tlou na jeden raz. Na jeden raz czy nie? Co za różnica, to nie od TLOU oczekiwało się rozgrywki w otwartym świecie a od V, która po przejściu głównego wątku nie oferuje zbytnio wiele już o nudnym multi nie wspominam. Napadów na bank jest zdecydowanie za mało w singlu, w multi jak na razie w ogóle tego nie ma co jest dla mnie nieporozumieniem i jestem pełnej podziwu dla ludzi którzy nadal odnajdują jakąkolwiek frajdę w tym trybie. Edytowane 8 lutego 2014 przez MYSZa7 4 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Nie wiem,nie gram w multi bo jest chuyowe. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Mysza ja już dawno skończyłem gta na 100% a dzisiaj grałem ze 3-4h w singlu (mp nie gram) nie robiąc ŻADNEJ misji, zadania, skoku itd.. Świetna gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi