Bartg 5 468 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Ja dziś odpalilem po 2 miechach i straciłem całą kasę Michaela, bo akcje Weazel'a spadły do zera. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Ja też cały czas gram,dokładnie od 17 września, w końcu to nie tlou na jeden raz. Na jeden raz czy nie? Co za różnica, to nie od TLOU oczekiwało się rozgrywki w otwartym świecie a od V, która po przejściu głównego wątku nie oferuje zbytnio wiele już o nudnym multi nie wspominam. Napadów na bank jest zdecydowanie za mało w singlu, w multi jak na razie w ogóle tego nie ma co jest dla mnie nieporozumieniem i jestem pełnej podziwu dla ludzi którzy nadal odnajdują jakąkolwiek frajdę w tym trybie. a ktore GTA oferowalo cos wiecej po glownym watku? poza tym ewidentnie nikt nie chce z toba grac, bo wystarczy miec ziomala w sesji i sluchawke, by miec funu na 3 godzinny dziennie. piszesz o rozgrywce w otwartym swiecie, a sam z niej nie korzystasz, wiec wtf Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 (edytowane) Może nie możesz grać w takie gry skoro się w nich nudzisz i nie umiesz sam sobie znaleźć zajęcia. Edytowane 8 lutego 2014 przez pawciokratos Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 @mysza Ucieczki przed policja, szturmowanie wiezy w bazie wojskowej, dzwonienie na numery znalezione na szyldach, internet, szukanie kolejnych easter eggow, wymordowanie grupy anonimowych internetoholikow (jest taka lokacja ukryta w jednym miejscu, polecam), ogolnie caly czas mam co robic po ponad 100h gry, a w mp gralem moze 1,5 godziny. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Ja dziś odpalilem po 2 miechach i straciłem całą kasę Michaela, bo akcje Weazel'a spadły do zera.Weź nie strasz, ja mam w ich akcjach 90 mln każda postacią. Whiz spadł do 0 a weazel czy jak to tam jest na poziomie $920. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Ech, ułomne GTA. Po tym jak patch zyebał sejwa i powtarzałem 20 misji od nowa, tak teraz nie mogę zacząć misji. Jestem chyba po tym jak Trevor przejął strip club Jest jakiś znaczek "T" na mapce, ale podchodzę tam i nic nie ma! Misję mogę zacząć i Trevorem i Michaelem, bo jak jestem michaelem to znaczek jest niebieski i vice versa. Chyba nigdy nie skończę tej gry, a gram od godziny 0:40 17 września. ten znaczek misji jest przy strip clubie przejetym przez trevora ? Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Jak tak to trzeba wejść do środka i przejść się na zaplecze. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Ja dziś odpalilem po 2 miechach i straciłem całą kasę Michaela, bo akcje Weazel'a spadły do zera.Weź nie strasz, ja mam w ich akcjach 90 mln każda postacią. Whiz spadł do 0 a weazel czy jak to tam jest na poziomie $920. Hmm no może się pomyliłem W każdym bądź razie Michael ma teraz 240$ kasy^^ Ale nawet się nie przejąłem bo odpaliłem, żeby singla sobie przejść od nowa i obczaić inne rozwiązania napadów niż brałem za pierwszym przejściem. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 obczaić inne rozwiązania napadów niż brałem za pierwszym przejściem. Wlasnie tez chcialem sprawdzic inne wersje napadow - trzeba grac od nowa czy mozna poprostu wybrac misje z listy ? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 O, dobre pytanie, też nad tym myślałem. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Można wybrać z listy, ale nie będzie misji "przygotowawczych". Od razu będzie wybór w jaki sposób dokonać napadu i od razu przenosimy się na tą misje. 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Jak mozna popsuc klasyczny samochod takimi kolorami ?! Jest juz ten update ? - Musze dzisiaj pobrac bo z tego co czytalem po jakims czasie dodatki nie beda dostepne jak sie ich nie pobierze. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Jest, Tommy Gun najfajniejszy, większy power ma niż Zaawansowany machine gun. Najfajniejsze w Roosevelcie jest to, że można zabrać 6 osób, 3 do środka i chyba 3 na zewnątrz jak w Suvie FIB Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Jak jest w singlu - co trzeba zrobic zeby otrzymac te dodatki (auto, gun i stroje) ? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Gun i stroje normalnie są w sklepach, co do auta pojawiło mi się info, że Albany Roosevelt został dodany do garażu, więc pewnie będzie dostępny jak Elegy z menu aut specjalnych w garażu. 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Guna nie trzeba kupować, masz go od razu przy sobie - w sklepie ewentualnie można go "ulepszyć". Roosevelt jest w garażu ale nowych ubrań z tego co wiem to nie ma w singlu. Szukałem w sklepach, szukałem w garderobie i nic. Zresztą ze strony Rockstar też wynika, że tylko broń i fura dotyczy singla. 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Cos czytalem, ze jak sie ich nie wykorzysta to przepadna bo dodatki sa tylko czasowe i wlasnie sie zastanawiam co trzeba zrobic i czy zapisac auto w innym garazu czy zostanie na liscie w garazu tak jak te poprzednie dodatkowe. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Przez limitowany czas (do końca lutego) są do kupienia tylko w multi. Natomiast jeżeli chodzi o singla to wystarczy, ściągnąć patch i dodatki są Twoje na stałe. 1 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Hehehe szkoda, że na Lifeinvaderze nie ma takiej apki dla wszystkich postaci Cytuj
popiol 16 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Siema. Mam mega ważną sprawę, ma ktoś z Was lub wie skąd bym mógł zdobyć save na PS3 na etapie maksymalnie 41 ukończonych głównych misji? ale dobrze by było jakby to było kilka misji mniej niż te 41. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj
bob marley 10 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 ostatnio jechalem samochodem po plazy i plazowiczach i glowa jednej kobiety jakos tak dziwnie mi sie wkrecila w kolo, ze fizyka gry zglupiala i wybilo samochow pare metrow w powietrze. pierwszy raz taka smieszna akcje mialem. raz tez widzialem krawedzie budynku, ktore mienily sie kolorami teczy. caly czas cos nowego w tej grze. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Bawił się ktoś w robienie 70 złotych medali? Bardzo trudne i upierdliwe? Ile czasu zajmuje? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 jeżeli dobrze wybierasz misje i pamiętasz co masz zrobić to niespecjalnie. dodatkowa zabawa na wieczór bądź dwa. niektóre misje główne czy poboczne są banalne, rampage też się zalicza itd. czasami warto odpalić długą misję ale za to łatwe wyzwania, większość i tak jest na luzie/wpada podczas normalnego grania. bez większych problemów powinieneś zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi