raven_raven 12 013 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Thx. Nigdy nie byłem zbytnim fanem maksowania takich rzeczy, do tego czasu nie mam dużo, to spróbuję może swoich sił, ale nie podejrzewam, bym dał radę. Mimo wszystko dobrze wiedzieć. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 te wyzwania nie są jakieś hardcorowe i co najważniejsze nie trzeba ich wszystkich robić za jednym podejściem. masz limit czasowy to idziesz na speedzie, masz techniczne więc uważasz na to co robisz. jak nie wpadnie za pierwszym razem to drugim albo trzecim. nie jestem jakimś tam wymiataczem a w miarę bez problemów zrobiłem więc działaj i nie nastawiaj się negatywnie zawczasu. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Z reguły najłatwiejsze i dosyć krótkie są właśnie te poboczne (nieznajomi i dziwacy). Mam tam na złoto chyba 41 misji. Dalej krótkie misje przygotowawcze do napadów z głównego wątku i zakończenia A/B. Jeśli wciąż będzie brakować to popatrz, któóre zadania mają np. niski limit czasowy i/lub łatwe wymagania. Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 Tak z ciekawości - do tych co skończyli singla - gracie jeszcze sobie w sigla? Od tak, że włączycie zrobicie kilka zadym, czy pojeździcie autem po autostradach bez większego celu i wyłączycie? Bo ja kupiłem GTA V na premiere i dosyć szybko sprzedałem po skończeniu fabuły bo online mi średnio podeszedł. Z planem takim że kiedyś sobie kupie jak stanieje <cebula> i przejde sobie singla jeszcze raz i zostawie wtedy grę na stałe ale tak mijają miesiące i jakoś za GTA specjalnie nie tęsknie. A dopóki nie skończyłem singla jarałem się tą grą do granic możliwości. Dziwne Już chętniej bym sobie do świata RDR wrócił Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 nie wyobrażam sobie jak można pozbyć się jakiegokolwiek GTA. GTA jest jak stary kumpel, nawet jak już się często nie widujecie, to jak już się spotkacie to jest impreza. 2 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 (edytowane) Sa osoby, ktore chwala GTA V - ze super, rewelacja, GOTY, GOTG i wogole, a po przejsciu sprzedaja..... Ja zawsze zostawiam najlepsze gry bo nawet po ukonczeniu lubie do nich wracac zeby od czasu do czasu troche pograc lub przejsc po raz kolejny. Edytowane 28 marca 2014 przez saptis Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Ja często odpalam singla, biorę buldożera i jadę na takie pastwisko gdzie jest kilkanaście krów. Biorę na łychę i jadę z nimi na autostradę. Szkoda że w multi nie ma zwierząt ;< Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Ja sobie zostawiłem w kolekcji V. Mimo iż mnie nie powaliła to możliwe że kiedyś znowu sobie w nią ponapyerdalam. No i zayebiście się prezentuje przy GTA IV i Epizodach z tymi samymi grzbietami PS3 <3 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Szkoda że w multi już nie gra nikt z mojej listy znajomych, ile ja bym dał aby bawić się GTA Online tak jak kolesie z Achievement Hunter :confused: Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Jakiś czas temu z Najtmerem wpadliśmy na pomysł aby zrobić deathmatch na lotnisku na pustyni taki jak na filmiku co kiedyś ktoś wstawiał. Zamiast strzelać to skakaliśmy nad autobusami Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Ja często odpalam singla, biorę buldożera i jadę na takie pastwisko gdzie jest kilkanaście krów. Biorę na łychę i jadę z nimi na autostradę. Szkoda że w multi nie ma zwierząt ;< Musze sprobowac buldozerem, poki co ja tak widlakiem robilem - zrobilem nawet zdjecie: Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Buldożer stoi niedaleko tego pastwiska - Redwood Light Tracks, to jest niedaleko więzienia. Taki plac budowy i zaraz obok sporo krów Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Nie dziwne, że potem mówią w TV, że gry wypaczają umysły młodzieży :< Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 (edytowane) Jak "padla" to co - miala w zagrodzie obok tych zywych lezec i je straszyc ? Musialem sie tym zajac. Buldożer stoi niedaleko tego pastwiska - Redwood Light Tracks, to jest niedaleko więzienia. Taki plac budowy i zaraz obok sporo krów Wiem, ze tam jest, mam nawet na mapie zaznaczone bo zrobilem mu zdjecie - nastepnym razem sprobuje buldozerem. Edytowane 28 marca 2014 przez saptis Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 (edytowane) Wczoraj wlaczylem GTA V - singla zeby sprawdzic jakie nowe pojazdy tam dodali po ostatnim uaktualnieniu.Dodano m.in samochod bardzo podobny do Lamborghini Aventador: Ponadto pojawila sie nowa opcja - podczas gry po nacisnieciu i przytrzymaniu przecisku select w lewym gornym roku ekranu pojawi sie menu wyboru - mozna tam wybierac jakies miejsca GPS (ostatnie lokacje lub wazne) oraz zmieniac czapki i maski, wiec nie trzeba juz specjalnie chodzic do domu zeby to zrobic. Od premiery doszlo juz calkiem sporo nowych samochodow - jest ich chyba z 8 i jeden motocykl, a co najlepsze wszystko jest zupelnie za free. Edytowane 20 maja 2014 przez saptis Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Właśnie odpalam GTA, po dłuższej przerwie i... ściąga mi się pięć patchy. Geez, zapomniałem, jak to czekanie potrafi być wkurzające. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 To nic - swoje przeczekasz, ale dostaniesz kilka nowych fajnych pojazdow i do tego bronie. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 czerwca 2014 PS4, Xbone, PC, jesień tego roku: Kupuję oba next-geny . Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Huehue V w 1080p. I to mi się podoba. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Rewelka! Jak to teraz wygląda pięknie, no i ta trawa! Od zera sobie przejdę i zwiedzę każdy zakamarek. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Szkoda ze nie przemycili jakiejs zajawki DLC. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 czerwca 2014 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52261/Grand-Theft-Auto-V-Coming-this-Fall-to-PlayStation-4-Xbox -powiększona widoczność -lepsze tekstury -większy ruch na drogach -ulepszone efekty pogodowe -poprawione zniszczenia -nowe zwierzaki (kot na zwiastunie!) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 roslinnosc MEGA - teraz dopiero bedzie zjawiskowo prezentowac sie teren poza miastem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi