Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhh, ciekawe czy na moim lapku pójdzie. Niby GTA IV i MP3 działają płynnie na wysokich. 

Chociaż i tak zawsze będę miał sentyment do wersji na PS3, 100% gry w 3 dni <3 

Opublikowano

Fajnie że wyjdzie w lepszej jakości. Kupię, ale za rok może dwa, jak będzie kosztowała 70zł i jak moja pamięć ulegnie lekkiemu wytarciu jeśli chodzi o GTAV. 

I kiedy w końcu zapowiedzą RDR2? :verymad:

• Minusik 1
Opublikowano

W końcu prawdziwy next genowy sandbox trafi na next geny , ale po jaką cholerę 60fps w takiej grze ? ktoś może mi wytłumaczyć tą fascynację tymi fps'ami ? 

Stałe 30fps i będzie git.

@Pawlo - Chodzi o przeniesienie statsów z GTA Online 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

W końcu prawdziwy next genowy sandbox trafi na next geny , ale po jaką cholerę 60fps w takiej grze ? ktoś może mi wytłumaczyć tą fascynację tymi fps'ami ? 

No czegoś trzeba wymagać od edycji na next genach a nie jedynie utrzymanie dosłownie kilku klatek więcej do żelaznego 30. To jest gra z poprzedniej generacji. O samej rozgrywce wiemy wszystko, pozostało skupić się na technikaliach. 

Edytowane przez Szatanek
Opublikowano

Jak zobaczyłem napis że materiał pochodzi z PS4 to oniemiałem sądziłem że to PC, co do przenoszenia statów to jest to prawda ale ja z tej opcji nie skorzystam :) wolę na nowo delektować się grą. Do tego na bank jestem przekonamy że wraz z premierą dostaniemy DLC ? 

Opublikowano

No czegoś trzeba wymagać od edycji na next genach a nie jedynie utrzymanie dosłownie kilku klatek więcej do żelaznego 30. To jest gra z poprzedniej generacji. O samej rozgrywce wiemy wszystko, pozostało skupić się na technikaliach.

Lepsza widoczność, lepsze tekstury, większy ruch uliczny, piękna roślinność i poprawione warunki atmosferyczne (da się?). Mało? 1080p/30 w zupełności wystarczy.

Jak kiedyś kupię next gena, choć jeszcze długo to nie nastąpi, to chętnie przejdę mesjasza w ładniejszej oprawie oczekując na IV.

Opublikowano (edytowane)

hLYfnHG.jpg

<3

a.pomf.se/elawxs.gif

Edytowane przez ragus