lennox 67 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 (edytowane) Podobnac będzie można przerzucić swoja online postac na PS4/X1/PC, chyba odpale i zacznę levelowac bo tak naprawdę to multi nigdy nie dałem szansy Noszę się z tym samym zamiarem zwłaszcza, że kupie na bank na PS4 Pytanie tylko co z trofikami online zdobytymi na PS3. Jak przeniesie sie postać ze statystykami to powinno wszystko powpadać. jak nie to wbije się od nowa, ale i tak zastanawiające to Posiada. Dziękuje za info Edytowane 29 czerwca 2014 przez lennox Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Moc fanów Edytowane 30 czerwca 2014 przez Lukas_AT 2 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ta ekipa zbiera kasę na Indiegogo w celu zrealizowania filmu na bazie RDR. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52270/The-GTA-Online-Independence-Day-Special-Available-Starting Dali wyrzutnie fajerwerków i muszkiet xDD zayebiste Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ten mod ze sterowaniem z pierwszej osoby jest fantastyczny. Gdyby R* to trochę dopieściło to gra zaoferowałaby ocean nowych doświadczeń. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 W końcu będzie można się wyprowadzć z LS i kupić posiadłość w Paleto Bay Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ja mam nadzieję tylko że w wersji HD msjasza nie będzie takich cięć w oprawie online względem singla jak na PS3. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Ja mam w du.pie ten online. GTA V kupiłem wyłącznie dla singla bo to jest główne danie od R*. Marzy mi się jeszcze jakiś potężny dodatek fabularny gdyż jak na razie wszystkie moce pakują w multi. Edytowane 1 lipca 2014 przez Nemesis Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Mogliby zrobić dodatek w dystopijnej atmosferze, nie zombie, ale przykładowo wojna domowa jak najbardziej. e: poprawiłem bo post miał koszmarną składnię Edytowane 1 lipca 2014 przez mate5 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ja mam w du.pie ten online. GTA V kupiłem wyłącznie dla singla bo to jest główne danie od R*. Marzy mi się jeszcze jakiś potężny dodatek fabularny gdyż jak na razie wszystkie moce pakują w multi. No ja w multi grałem może 5 min ale wyjatkowo chciałem sobie przedłużyć przygodę w za.je.bistym Los Santos niestety cięcia mnie odrzuciły. Tu mam nadzieję, że tak nie będzie choć oczywiście milion razy wolałbym DLC singlowe niż te multi. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Mnie singlowa zawartość w pełni zaspokoiła. Samych misji i aktywności pobocznych jest całkiem sporo. Do tego zaliczyć każdą misję na złoty medal, wszystkie znajdźki - jest trochę roboty. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ja złota odpuściłem nie lubię robić w grach nic pod presją czasu. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 A ja mam właśnie mega ciężką rozkmine teraz czy grać dalej na ps3 czy czekać na wersję na ps4 ;/ Cytuj
lennox 67 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 A ja mam właśnie mega ciężką rozkmine teraz czy grać dalej na ps3 czy czekać na wersję na ps4 ;/ też miałem ale stwierdziłem, że gram w multi robiąc lvl postać ze statystykami bedzie można przenieść wiec ... singla do 100% zostawiam na PS4 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Obczailiście nową aktualuzację z okazji dnia Niepodległości w USA? Ja pitole, Liberator to najlepsza rzecz, jaka do tej pory w tej grze widziałem, masakra Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 (edytowane) No woz jest konkretny, dzieki wielkim kolom bez problemu wjezdza na skaliste nierownosci i co najlepsze - mozna jezdzic rowniez po samochodach. Cieksze sie, ze jest dostepny rowniez dla trybu single player. Edytowane 5 lipca 2014 przez saptis Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Ja to odpaliłem Piątkę pierwszy raz od 3 miesięcy, zrobiłem pół godzinną aktualizację i przez 3 godziny bawiłem się i sprawdzałem nowe fury. Te retro fury są mega zayebiste. Nie macie wrażenia, że zostały jakoś bardziej szczegółowo wykonane? Tak poza tym, to dopiero teraz zaczynam grać w multi Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Te wszystkie dodatki to będą od razu w wersji na PS4, tak? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Podobno do czasu premiery GTA V na PS4, ma też się pojawić DLC na PS3 i X360, a wersja na PC i nowsze konsole ma zawierać już wszystko. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Sprawdzałem w ammunation i zostało jeszcze miejsce na dwie nowe bronie, więc pewnie już ostatnie z takich małych dlc. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 swoja droga to niezly suchar, ze stluczona butelka jest do kupienia w ammu nation. tak samo jakies fajerwerki. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Gram od paru dni i kurde, coś nie mogą się wciągnąć. Może to kwestia zmienionego podejścia do gier w ogóle, bo 10 lat temu po kupieniu San Andreas nie mogłem się oderwać od konsoli i nie wyobrażalna byłaby sytuacja, że na polu pada, ja mam wolne i siedzę w domu, a nie mam w ogóle ochoty włączać nowego GTA. Chyba już odwykłem od free-roamingowej zabawy, nie jara mnie już zwiedzanie dla zwiedzania, robienie rozpierduchy, największą frajdę dają mi misje fabularne, ewentualnie sprawdzanie takich bajerów, jak net i tv (ze względu na humor). Zagrałem raz w tenisa i już wiem, że tego nie zrobię ponownie. Mam 8 h na liczniku, jeszcze bez Trevora, i tak jak wspomniałem, nie chce mi się włączać konsoli. Nie wchodzi w grę jakiś większy kryzys, bo zaliczam sobie po kolei zaległe tytuły i czerpię z tego duży fun. Pewnie jeszcze się to rozkręci, no ale miałem potrzebę to wyrzucić z siebie. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Pierwsze 40h były cudowne. Ledwo wyłączałem grę, a już chciałem zagrać w nią ponownie. Jednak po pewnym czasie gra mi się przejadła. Minęło kilka miesięcy od tamtego momentu, ale nic się nie zmieniło. Nie chcę mi się w to GTA grać. Co ja mówię, ja nie mogę na tę grę patrzeć! Jasne, próbowałem to zmienić. Zacząłem grę od nowa, wykonałem kilka misji. Na więcej nie miałem ochoty. Nawet bujanie się po mieście samochodem, tak świetne w poprzednich częściach, nie daje mi funu. Myślę, że jestem po prostu znudzony tą serią. Chociaż nie, w Vice City mogę grać i grać. Hm... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi