szejdj 2 804 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 na PC to pewnie będzie wyglądało dużo lepiej Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Nie zdziwie się, jeśli jak w GTA IV kosztem gigantycznych wymagań Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Pewnie na starcie cena 249zeta? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Niby będą nowe stacje radiowe i nowe piosenki w starych. \o/ +beka z pecetów do kompletu xD no rzeczywiscie beka, szczegolnie ze beda mieli najlepiej wygladajaca i najplynniejsza wersje oraz milion modow, samochodow itd. "beka xD" Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 I kompa w cenie PS4+Xone, który za dwa lata będzie przestażały. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 tu ciekawe porównanie old and next gen http://www.pcgames.de/commoncfm/comparison/indexb2.cfm?id=121498 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Niby będą nowe stacje radiowe i nowe piosenki w starych. \o/ +beka z pecetów do kompletu xD no rzeczywiscie beka, szczegolnie ze beda mieli najlepiej wygladajaca i najplynniejsza wersje oraz milion modow, samochodow itd. "beka xD" Super sprawa warta czekania 16 miesięcy.Szczególnie mody które w większości to śmiecie. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) I kompa w cenie PS4+Xone, który za dwa lata będzie przestażały. nie wiem czy wiesz, ale srednia polska stawka za godzine nie nalezy do najwyzszych na swiecie. z reszta jesli ma sie liczyc tylko jakosc gry, to po co wpychasz tutaj cene sprzetu? uwydatnia to kompleks - nie stac mnie = chu.jowe. Niby będą nowe stacje radiowe i nowe piosenki w starych. \o/ +beka z pecetów do kompletu xD no rzeczywiscie beka, szczegolnie ze beda mieli najlepiej wygladajaca i najplynniejsza wersje oraz milion modow, samochodow itd. "beka xD" Super sprawa warta czekania 16 miesięcy.Szczególnie mody które w większości to śmiecie. no skoro wersja na ps4 jest warta czekania 14 miesiecy, to co to za roznica? a ze jest duzo slabszych modow to co? sa mody typu Icehancer ktore dodatkowo podbijaja grafike, lepiej optymalizuja gre przez co chodzi plynnie i mozesz sie o wiele bardziej nacieszyc gra. ja sie ciesze ze spolecznosc graczy pecetowych dorwie najsmaczniejszy kasek- nalezy im sie. ja wyrywam na 100% w styczniu a wczesniej, jak dam rade, to tez i na ps4, choc z drugiej strony tutaj nikt chetny nie jest do grania, to raczej sie nie oplaca Edytowane 12 września 2014 przez Najtmer Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Masz jakieś urojenia? Miałem na myśli to, że może i wersja PC będzie najładniejsza, ale bedzie się to wiązało z posiadaniem mocnego kompa, który znacznie przewyższy cenę konsol. Czy ja gdzieś napisałem, że coś będzie chvjowe? Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Na 360 100% wbite, choć ostatnich dodatków nie ograłem. Z drugiej strony to dla mnie najlepsza gra w jaką dotychczas grałem i fajnie byłoby mieć ją w lepszym wydaniu, a już na pewno na jednej płycie. Chyba poczekam aż stanieje i dopiero kupię. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Masz jakieś urojenia? Miałem na myśli to, że może i wersja PC będzie najładniejsza, ale bedzie się to wiązało z posiadaniem mocnego kompa, który znacznie przewyższy cenę konsol. Czy ja gdzieś napisałem, że coś będzie chvjowe? zrozumialem to jako ">(pipi)ovo< ze musisz miec mocny sprzet by odpalic to na full". to tak jakby turbo cebulak powiedzial ">(pipi)ovo< ze musisz miec ps4 zeby gra wygladala lepiej niz na ps3". serio, czytam te posty w console wars i po rpostu neidowierzam jak spolecznosc graczy dzisiaj leczy kompleksy. w sumie robili to od zawsze, ale widac kalectwo umyslowe gdy dochodzi do premiery na pc na samym koncu cyklu wydawniczego. za kazdym razem jak czytam post "beka z pc" to umysl dodaje do tego projekcje smiechu typowego dresiarza bez zebow:D Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Boże czułem w kościach tą wersję jak mimo ochoty nie wbijałem 100 % w wersji na PS3. Odstawiłem na "później" zaraz praktycznie po skończeniu fabuły i jakiegoś promila aktywności pobocznych. Potem nie miałem czasu, były inne gry itp. Teraz będę miał to wynagrodzone. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 no chyba wszyscy czuli to w kosciach, poza rozim. 1 Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Postąpiłem dokładnie tak samo z częścią fabularną licząc na ultimate expiriance na next-genach, za to ONLINE miałem nieźle wyeksploatowany już na PS3 (swoją drogą ciekawe czy teraz na nowej generacji doczekamy się w końcu obiecanych HEIST missions). Mnie mega cieszy to ze w momęcie odpalenia ONLINE na PS4 będę miał tam wszystkie dodatki implementowane od roku przez R*. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 No tak Najtmer, ale ja nie robię z siebie idioty w CW, ani nie piszę beka z PC, więc trochę ogar. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) no to tez nie pije do ciebie z jadem tylko zauwazam iz wypowiadanie sie o koszcie grania na pc jest kwestia jedynie osobista i nie powinna byc rozpatrywana jako powod do szydery. kogo stac, temu mozna zazdroscic w pozytywny sposob i tyle. w druga strone to calkowita gimbaza Edytowane 12 września 2014 przez Najtmer Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Ja tam się ciesze, że robactwo, które juz teraz planuje sciągnąc gre z torrenta nie dostanie jej prędko. Ku,rwa na kompa za conajmniej 2,5-3k stać a na grę za 119 pln nie będzie? Niech giną. Edytowane 12 września 2014 przez _Be_ Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Kompa trudniej ukraść. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 To podali już wymagania sprzętowe dla PC? Bo mówicie o tych drogich komputerach. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) wstawmy jakieś popierdółki pokroju wirtualnego netu Serio? Poczytaj sobie kiedyś teksty z czwórkowego internetu. chlanie z Romanem > net Bekowe były, nie przeczę, ale wolałem jakieś gameplayowe ficzery z SA (tuning aut, spadochron, fryzjer) Teraz ty przeczytaj proszę mój ostatni post w januszach gejmningu. Edit: fajne te teskty na gry online o premierze pc Edytowane 12 września 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 wstawmy jakieś popierdółki pokroju wirtualnego netu Serio? Poczytaj sobie kiedyś teksty z czwórkowego internetu. chlanie z Romanem > net Bekowe były, nie przeczę, ale wolałem jakieś gameplayowe ficzery z SA (tuning aut, spadochron, fryzjer) Teraz ty przeczytaj proszę mój ostatni post w januszach gejmningu. Edit: fajne te teskty na gry online o premierze pc Przeczytałem, DE:HR to nie jest gra dla mnie, nie podoba mi się w styl w jakim jest zrobiona ta gra, nie podobają mi się pseudo poważne dialogi i inne rozwiązania. Na trailerze było widać małpę, może będzie ZOO z możliwością wypuszczania nosorożców na zwiedzających? Marzenia... Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Szczerze mówiąc, liczyłem przed premierą GTA V, że faktycznie będzie zoo, ale z drugiej strony, Rockstar nie odpedziłby się od pozwów sądowych ze strony obrońców zwierząt przez najbliższe 5 lat. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Nie wierzę, że to jest powód, jakoś w RDR można było zabijać kilkadziesiąt różnych zwięrzątek. Raczej chodzi o nieproporcjonalność potrzebnej pracy na zrobienie czegoś takiego do efektu jakie takie zoo by wniosło do gry. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Przeczytałem, DE:HR to nie jest gra dla mnie, nie podoba mi się w styl w jakim jest zrobiona ta gra, nie podobają mi się pseudo poważne dialogi i inne rozwiązania. Nie no spoko, tylko że zarzucanie cinematc experience tytułowi, który całą duszą siedzi w latach 90' może podnieść ciśnienie. 3. Animal and Wildlife count has been upped. They specifically mentioned how much they learned from Red Dead Remption and the original GTA5 and wanted to improve animal interactions even more. 4. Animals now sport actual fur. As in strands of hair that stick out from the actual body not just flat textures like in the original release. R* mogło by się konkretnie postarać i zwiększyć zagęszczenie lasów na wzór północnej części RDR. Na ps360 ograniczał ich framerate, tu nie powinno być żadnych problemow. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) meh uwielbiam na yt komentarze pod tym filmikiem, że pctowcy dziękują za betatesty, z chęcią im opowiadam ending gry w tej beta wersji Edytowane 12 września 2014 przez mersi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi